NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Denver Broncos - Green Bay Packers
több mint 1 éve
Mindenki nyugodjon le, a 3. negyed 0-21 lesz 😀😀😀DDDÉs a negyedik ?
JC6 - a zsidó
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
James007
1 853
Én még mindig hiszek a projektben 😀Azért nem minden héten jön szembe ilyen védelem... Szóval azzal a 3al még nem is kockáztattál nagyot.Azon is meglepődnék, ha valaki ellen 3 td-t tudnánk idén szerezni.Hosszú év lesz ezÚgy érted, hogy SB-ba jutunk?
James007
nagylaza, főpohárnok
James007
twitch(4thline)
több mint 1 éve
- JC6
6 949
Mindenki nyugodjon le, a 3. negyed 0-21 lesz 😀😀😀DDD
több mint 1 éve
Azért nem minden héten jön szembe ilyen védelem... Szóval azzal a 3al még nem is kockáztattál nagyot.Azon is meglepődnék, ha valaki ellen 3 td-t tudnánk idén szerezni.Hosszú év lesz ezÚgy érted, hogy SB-ba jutunk?
James007
nagylaza, főpohárnok
James007
több mint 1 éve
Örülök, hogy még csak 0-9.
több mint 1 éve
már megtörtént, elégedett lehetsz 😀Azon is meglepődnék, ha valaki ellen 3 td-t tudnánk idén szerezni.Hosszú év lesz ezÚgy érted, hogy SB-ba jutunk?
James007
nagylaza, főpohárnok
James007
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
nando89
3 894
Sztm ebből tok simán lehet top5 Pick idén ez annyira kilátástalan .
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Kitalálós: ha a Denver gyenge idén, akkor talalj szót a GB-re!tavaly is (jó ez 2)
jossbeaumont
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
James007
1 853
Azon is meglepődnék, ha valaki ellen 3 td-t tudnánk idén szerezni.Hosszú év lesz ezÚgy érted, hogy SB-ba jutunk?
James007
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Kitalálós: ha a Denver gyenge idén, akkor talalj szót a GB-re!
több mint 1 éve
nando89
3 894
Nekem is kene Td-re..szerkesztettem 😊amúgy nincs gond, az első drive-ban 3 passzból TD és vezetünk...Jó terv de most kapunk meg egy fg-t tudod Barry&co intézi
Tactful Cactus
nando89
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
miért nem engedtétek már be ennyi "erővel"?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Hosszú év lesz ezÚgy érted, hogy SB-ba jutunk?
James007
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
szerkesztettem 😊amúgy nincs gond, az első drive-ban 3 passzból TD és vezetünk...Jó terv de most kapunk meg egy fg-t tudod Barry&co intézi
Tactful Cactus
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nando89
3 894
amúgy nincs gond, az első drive-ban 3 passzból TD és vezetünk...Jó terv de most kapunk meg egy fg-t tudod Barry&co intézi
Tactful Cactus
több mint 1 éve
SBL
2 213
Mondtam én, hogy mindenki dolgozik rajta.Szerintem mindenki rajta van. Már csak Douglas nem érti mi a cél.Valid 1/1 contenderekké léptünk elő.😕ahhoz még sokat kell dolgozni
SBL
Gergőbácsi
SBL
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
amúgy nincs gond, az első drive-ban 3 passzból TD és vezetünk...persze ha most nem szereznek pontokat
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Rubens
830
Legyünk pozitívak... legalább tudott a D par percet pihenni 😀 az is valami
több mint 1 éve
James007
1 853
Hosszú év lesz ez
több mint 1 éve
azt tegyük hozzá, mielőtt elásnánk, hogy nem sokat hibázott eddig
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Carlson elirigyelte a tesót.
több mint 1 éve
Legalább a draftolt kicker is mellélövi
több mint 1 éve
szép volt a kommentátori jinx
több mint 1 éve
Harlan a jynxelős mindenedet