Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Legalább ezentúl nem lehet az orrunk alá dörgölni a Megatron catchet. Nem úgy, mintha azóta fújtak volna a csapatnak.
több mint 9 éve
Elvileg ugye a futó kezéből is hiába ütik ki TD, lehet már úgy ítélték birtokolta vonal előtt. De ettőlmég vicc ez a szabály.Nem az a gond, hanem hogy az ehhez hasonló szitukat totál inkonzisztensen, összevissza ítélik meg, lehet tényleg a pénzfeldobás a megoldás 😊
Blevi
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Pont a védőfal nem hoz semmit, oda öltél lóvét rendesen.Jó, Staffordot le kellett volna vinni, oszt nálunk lenne a labda 3 percre 2 időkéréssel. Erre végigvitték, megcsinálták a passzt is, megadták. A srácoktól elvettek egy nagy játékot, de Jones is lekaphatta volna a félpályánál. Azt se tette. Egy fos offense végirohant rajtad, mint Pierre Woodman a Király utcai kurvákon.Picit féltem tőle, hogy előbb-utóbb kijön, hogy nagyon sok a rutintalan és egyszerűen nem jó játékos a védelemben. Úgy néz ki a mai ilyen. Szünetben reméljük sikerült váltani.
füligjimmy
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ez ennek az egesz jateknak a megcsufolasa. Akkor caltoztassak meg azt a kurva szabalyt de amig nem addig ez sosem td. Lehet itt ovni??? Csak siman eldontik a meccset egy olyan szabaly ignoralasaval ami most kb a legismertebb. Es ezt egy lions meccsen ugy hogy megatron is palyan van...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Jó, Staffordot le kellett volna vinni, oszt nálunk lenne a labda 3 percre 2 időkéréssel. Erre végigvitték, megcsinálták a passzt is, megadták. A srácoktól elvettek egy nagy játékot, de Jones is lekaphatta volna a félpályánál. Azt se tette. Egy fos offense végirohant rajtad, mint Pierre Woodman a Király utcai kurvákon.Picit féltem tőle, hogy előbb-utóbb kijön, hogy nagyon sok a rutintalan és egyszerűen nem jó játékos a védelemben. Úgy néz ki a mai ilyen. Szünetben reméljük sikerült váltani.
füligjimmy
több mint 9 éve
De kéne még egy DL sérülés.Én nem állok be, nem szeretem az ütést.
több mint 9 éve
Na, találtak egy csapatot a bírók, akit a Lions-nál is jobban szopatnak......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Jó, Staffordot le kellett volna vinni, oszt nálunk lenne a labda 3 percre 2 időkéréssel. Erre végigvitték, megcsinálták a passzt is, megadták. A srácoktól elvettek egy nagy játékot, de Jones is lekaphatta volna a félpályánál. Azt se tette. Egy fos offense végirohant rajtad, mint Pierre Woodman a Király utcai kurvákon.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Elvileg ugye a futó kezéből is hiába ütik ki TD, lehet már úgy ítélték birtokolta vonal előtt. De ettőlmég vicc ez a szabály.Szerintem birtokolta, csak nem tudom, a receiverekre is ugyanez vonatkozik-e, de birtokolta és úgy ütötték ki.
Blevi
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Kabaré, hogy nem tudják egyértelműen definiálni, mi egy catch. Végül is elég fontos eleme a játéknak...Szerintem pénzfeldobással döntik el az ilyeneket.
Jakehomer
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Azért az mekkora már, hogy Pereira egy percen át ecseteli, hogy miért nem TD. 😊Jah hát ez így kemény. Annyi a különbség, hogy ők 3 RZ-ből 3 TD-t szereztek, min 3-ból 1 TD, 2 FG
több mint 9 éve
Elvileg ugye a futó kezéből is hiába ütik ki TD, lehet már úgy ítélték birtokolta vonal előtt. De ettőlmég vicc ez a szabály.
több mint 9 éve
Magát égeti a liga ezekkel.
több mint 9 éve
Kabaré, hogy nem tudják egyértelműen definiálni, mi egy catch. Végül is elég fontos eleme a játéknak...
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Akartam írni hogy birtokolta, amikor belépett...
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Ja ez meccsfordító lesz, és nem nekünk
több mint 9 éve
őőő, érdekes...
több mint 9 éve
Nabazd...
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
viccesek ezek a sporik, viccesek ezek a szabályok...
több mint 9 éve
Pfffffff.... háhá
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Hát ezt megköszönhetjük Tatenek. Ez kb meccs fordító momentum lehet.Na és Fuller smafu?
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
????