Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 7 éve
True dat, igen alacsony odds-szal adnák ezt 😛Legalább az utcsó mccsünkön nem mondhatod majd h nektek soha ,mikor minket fognak majd tolni 😀Ismeretlen érzésNa ilyen lehet GB rajongónak lenni.De tetszik nem ?😀
MacPhisto
nando89
MacPhisto
nando89
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 004
Hát ehhez kelettek a zebrák is... Ez nem fogja befolyásolni Fox maradását... A D egész jó volt... Tényleg megnézném amúgy mit tudna Barkley ha mindenki egészséges lenne O oldalon...
több mint 7 éve
LOL4,5 pontal tettem a Lionst. Vagy nyerjenek annyival, vagy kapjanak ki, de ez a lagymatag 3pontos győzelem kell a fenének.Nemcsak te raktad meg a Lionst, ahogy látom!
alatriste
füligjimmy
Hát csúnyán nekünk fújtak, azt kell mondjam. Még ismerkedem az érzéssel, nem vettem még részt ilyen Lions meccsen. Like never.
több mint 7 éve
Nem értem miért szenvedtek, engem egy ilyen szar szezonban, egy ilyen hulladék meccsen ahol nincs tét, annyira nem tud érdekelni, a Lionst meg úgy is sokat szopatják a bírók, legyenek boldogok vele.
több mint 7 éve
Braverman helyett megint Bellamyt a pálya közepén, ez mi?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
pahynor21
197
Mocskos egy fújás volt ez itt a végén...
több mint 7 éve
4,5 pontal tettem a Lionst. Vagy nyerjenek annyival, vagy kapjanak ki, de ez a lagymatag 3pontos győzelem kell a fenének.Nemcsak te raktad meg a Lionst, ahogy látom!
alatriste
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
nando89
3 865
Legalább az utcsó mccsünkön nem mondhatod majd h nektek soha ,mikor minket fognak majd tolni 😀Ismeretlen érzésNa ilyen lehet GB rajongónak lenni.De tetszik nem ?😀
MacPhisto
nando89
MacPhisto
több mint 7 éve
Hál Isten, így talán nem marad Fox
több mint 7 éve
Bellamy drop!!!!!!! Bellamy drop!!!!!!!
- Abe Simpson
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Hát maardjunk annyiban, hogy ez akkora DPI, mint a ház.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 004
Hát lehetett fújni mindkettőt, de semmi hatásuk nem volt a játékra.Na igen de amikor ilyen szituban 2x egymás után befújják a fújhatót... Na meg ott volt egy DPI is...
tüsi91
több mint 7 éve
Ismeretlen érzésNa ilyen lehet GB rajongónak lenni.De tetszik nem ?😀
MacPhisto
nando89
több mint 7 éve
Fasznak olvasod? Ennyire ráérsz?Na ilyen lehet GB rajongónak lenni.És még ilyenkor is a GB-el foglalkozni 😀 te 1 igazi szánalomgyár vagy...
MacPhisto
Rubens
- Abe Simpson
több mint 7 éve
a falábú már gyakorol
több mint 7 éve
Rubens
811
Na ilyen lehet GB rajongónak lenni.És még ilyenkor is a GB-el foglalkozni 😀 te 1 igazi szánalomgyár vagy...
MacPhisto
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Hát lehetett fújni mindkettőt, de semmi hatásuk nem volt a játékra.
több mint 7 éve
Hagyjuk már, TE pozícióban a nagyanyám is 100 yardot csinál ellenünk.
MacPhisto
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
Na ilyen lehet GB rajongónak lenni.
több mint 7 éve
buzik ezek a bírók
több mint 7 éve
Ez a Brown gyerek sem tűnik világtalannak, mint 3. TE. Legalább nem ilyen Paulsen kaliberű veteránokban kell gyönyörködni.A csere TE-k sokkal jobbak, mint Paulsen, tényleg egész jó teljesítményt nyomnak.
tüsi91