NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Detroit Lions - Chicago Bears
2 hónapja
Mert csoportriválishoz ment.Miért? Mert elment HC-nak és nem akar OC pályafutást élete végéig?Értem én, hogy szép az 50+ pont, de már rég játszhatnának a cserék O-ben és D-ben is.Ha nem Ben lenne biztos ez lenne.
St Brown tulajdonosoknak biztosan tetszik.
A szokásos Davenport sérülés már megvolt, nem kéne több embert elveszteni.
Akkoss
De ez most egy üzenet.
MacPhisto
sajtospingvin
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
2 hónapja
sajtospingvin
119
Miért? Mert elment HC-nak és nem akar OC pályafutást élete végéig?Értem én, hogy szép az 50+ pont, de már rég játszhatnának a cserék O-ben és D-ben is.Ha nem Ben lenne biztos ez lenne.
Akkoss
De ez most egy üzenet.
MacPhisto
2 hónapja
Campbell majd megmondja Johnsonnak a meccs végén hogy na látod mondtam hogy ne menj ezekhez a chokkerekhez…
2 hónapja
És mit üzen? Üssétek agyon a kezdőinket? Tessék... Branch
Értem én, hogy szép az 50+ pont, de már rég játszhatnának a cserék O-ben és D-ben is.Ha nem Ben lenne biztos ez lenne.
Akkoss
De ez most egy üzenet.
MacPhisto
2 hónapja
24 pont hátrányban, miért ne induljanak a mi térfelünkről...Nagyon durva outcoaching. En meg ilyet nem lattam. Nem lehet ket meccs utan leirni az embert, de innen nehez visszajonni.
mortirolo
2 hónapja
Gusztustalan. Ide jöhet bármilyen edző , meg top10 QB. Ez egy elátkozott fostalicska frenchise.
2 hónapja
Értem én, hogy szép az 50+ pont, de már rég játszhatnának a cserék O-ben és D-ben is.Ha nem Ben lenne biztos ez lenne.
Akkoss
De ez most egy üzenet.
2 hónapja
Értem én, hogy szép az 50+ pont, de már rég játszhatnának a cserék O-ben és D-ben is.St Brown tulajdonosoknak biztosan tetszik.
2 hónapja
Nem vagyok híve ennek a running up the scorenak. Gg bears
2 hónapja
24 pont hátrányban, miért ne induljanak a mi térfelünkről...
2 hónapja
Twenty four consecutive points scored by the Lions. Kemeny stat.
2 hónapja
Burden-t csak a labda zavarta LOL 😀
2 hónapja
Elkapcsoltam a meccsről. Ilyen sem nagyon fordult elő
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
ha ilyen állásnál nem vesszük elő Loveland, Monangai, Burden 3-ast akkor menjen mindenki a pi...ba
2 hónapja
Gratulálok a Lions szurkolóknak. Ez már annyira fájdalmas, hogy inkább sztárbox… 🤣🤣🤣
2 hónapja
Passzolni azert tud a battya.Goff hogy megindultÚgy fut mint egy zsiráf.
Hendrix
Sérült zsiráf.
MacPhisto
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
New low
2 hónapja
Goff hogy megindultÚgy fut mint egy zsiráf.
Hendrix
Sérült zsiráf.
2 hónapja
Minden szar
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
kicsire nem adunk, nagy nem számít xda detroit 1.5 évig szopott, mint a gőzgép, mielőtt elkezdtek meccseket nyerni. chicagoban a türelem 1.5 meccsjg tart és 2 rookien múlik minden xdElírtad a 60 évet
fake.id
MacPhisto
nyilván csak mcdc edzősége számít ilyen szempontból, mert ő változtatta meg a lúzer mentalitást és ennek ellenére az ő regnálása sem fáklyásmenettel kezdődött egyből
2 hónapja
Goff hogy megindult
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
a detroit 1.5 évig szopott, mint a gőzgép, mielőtt elkezdtek meccseket nyerni. chicagoban a türelem 1.5 meccsjg tart és 2 rookien múlik minden xdElírtad a 60 évet
fake.id
2 hónapja
1&20-ra és 2&9-re minek futunk? Olyan jól megy?