Detroit Lions - Green Bay Packers
több mint 2 éve
még egy nyavalyás Hail Maryt sem? köszi fiúk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 878
tök jó passz volt a bírónak erre lehet építeni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
nando89
3 900
Gyalázatos az egész , szezon után ki kell takarítani a roster mert se pénz se tehetség :..
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 180
Nem tudom mi az a sz.r, amit még nem mutattunk be. Moralisan teljesen szetcsuszott csapat "benyomasat keltjuk"
több mint 2 éve
Sejtettem, hogy legalább egyszer lenulláznak minket idén, de azt nem gondoltam volna, hogy pont ez a Lions.Olyan jol sikerult az adjusment mostanabna a stabnak 😀 siman kikaphatunk
Bár legutóbb is pont nekik sikerült talán (2018, 17. hét)
Kampman
több mint 2 éve
esz-ki-mo
305
Na, majd a halftime adjustment
több mint 2 éve
0 pont a ligautolsó védelem ellen egy félidő alatt, röhejA látottak alapján nehéz lenne eldönteni melyik a ligautolsó védelem.
ja és nem a Lionra értettem, bár...
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Hogy a picsába maradhat valaki ennyire egyedül?
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Sejtettem, hogy legalább egyszer lenulláznak minket idén, de azt nem gondoltam volna, hogy pont ez a Lions.Bár legutóbb is pont nekik sikerült talán (2018, 17. hét)
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 878
0 pont a ligautolsó védelem ellen egy félidő alatt, röhejja és nem a Lionra értettem, bár...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Rubens
830
ezek a testbeszédek... LaFleur, mint egy negyedikes, aki viszi haza az intőMa este veszítette el a kapcsolatot a "csapattal"....
Gergőbácsi
több mint 2 éve
kinézel három szerzett TD-t a védőinkből??? 😊meccs előtt gondolkoztam egy sok pontos fogadáson, hiszen úgy is potyognak egymás után a TD-k.. 😀24-0ra nyer a GB.
gamerkr
Bazzani
több mint 2 éve
Mégse.ez tökös (kissé buta) hívás vol, de nem lesz megMegadják azt.
eaglesmcnabb
Bazzani
több mint 2 éve
Jo Nagyduma challange
több mint 2 éve
ez tökös (kissé buta) hívás vol, de nem lesz megMegadják azt.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Gyönyörű és bátor játék. 4&3-ra hosszú passz. Tetszik. Bármi is lesz a piros zászlóval.
több mint 2 éve
ez tökös (kissé buta) hívás vol, de nem lesz meg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
meccs előtt gondolkoztam egy sok pontos fogadáson, hiszen úgy is potyognak egymás után a TD-k.. 😀Megbántad, hogy nem?
gamerkr
több mint 2 éve
meccs előtt gondolkoztam egy sok pontos fogadáson, hiszen úgy is potyognak egymás után a TD-k.. 😀24-0ra nyer a GB.
gamerkr
több mint 2 éve
meccs előtt gondolkoztam egy sok pontos fogadáson, hiszen úgy is potyognak egymás után a TD-k.. 😀
több mint 2 éve
99 yardos td drive, pedig repult a db coach 😕Úgyse csinálunk ma pontot tesó.
Blevi
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 878
basszus tényleg, most lesz a vb, totál kiment a fejemből, mint a playbook sokaknál
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Deguara előkerült végre.