Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 9 éve
A Mártély Cows is.kemény volt az a div on road 1-13-1 😮Egy Lions meccs mindenre orvosság. A Washington Generals 100-ból 100-szor megverne minket.
ZoliZoltán
MacPhisto

több mint 9 éve
Nem szeretem a Vikingst, de ezt a védelmet azért jó nézni. S nem csak a mai meccsen.Igen ez a vikings ha így fejlődik tovább főleg Hídvíz akkor jövőre el is lophatja előlünk már ezt a csoportot ..
tüsi91
több mint 9 éve
Ez az OL egy vicc.Ezzel azért egyet értek, hihetetlen, hogy semmi counter play-etek nincs a blitz ellen...
Én Stafford helyében közéjük vágnám a sisakot leköpném az edzőjüket és bemennék az öltözőbe.
Bazzani
több mint 9 éve
kemény volt az a div on road 1-13-1 😮Egy Lions meccs mindenre orvosság. A Washington Generals 100-ból 100-szor megverne minket.
ZoliZoltán
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

több mint 9 éve
Nem szeretem a Vikingst, de ezt a védelmet azért jó nézni. S nem csak a mai meccsen.eddig ma 7 sack
tüsi91
több mint 9 éve
Nem szeretem a Vikingst, de ezt a védelmet azért jó nézni. S nem csak a mai meccsen.
több mint 9 éve
Ez az OL egy vicc.Én Stafford helyében közéjük vágnám a sisakot leköpném az edzőjüket és bemennék az öltözőbe.

több mint 9 éve
De égető!Card hely kell!!!
több mint 9 éve
kemény volt az a div on road 1-13-1 😮
több mint 9 éve
A védelem felpörgött, de offense terén... azért vagy 4-5 red zone pozicióból sikerált mindig FG-t elérni... még 3 vagy 5 yardról se tudtuk bevinni, szóval ez nem vmi über játék azért... De ha ma nyerünk, akkor a Bears meccs már nem égető...😊
több mint 9 éve
Kezdem azt hinni, hogy minden héten összeállít valaki Lombardinak egy first Drive-ot, ami teljesen rendben (Még az is lehet, hogy ő maga hozza össze) de meccselni nem tud ez az ember, minden meccsen csak a kezdő driveunk normális.
több mint 9 éve
Azt hallottam jövőhéten pont lesz kedvünk , mert bears az egyik ahonnan el kell hozni a két idegenbeli win egyikét 😀Ne máááá
nando89
több mint 9 éve
Azt hallottam jövőhéten pont lesz kedvünk , mert bears az egyik ahonnan el kell hozni a két idegenbeli win egyikét 😀
több mint 9 éve
3rd and longra egy jó screen. Lombardi takaroggyál már!!!!Toss volt, de az eredmény szempontjából mindegy. Screen játékok pl nagyon ülhetnének. Komolyan, ha jövő héten mi tudjuk futtatni ezeket a counter blitz játékokat pirítani fogunk. Persze, ha csak nem lesz kedve a Vikingsnak.
MacPhisto
több mint 9 éve
Most ,akkor tényleg akkor volt utoljára? 😀Teddy 300+ ??? Mikor volt iylen utoljára?tavaly a Lions ellen dec 14-én 😀
ZoliZoltán
KmetyG
több mint 9 éve
Te baszod ez a Lombardi hülyébb, mint hittem. Nincs egy kurva counter blitz játék?Azért Ebront is milyen ügyesen kivette a játékból.
tüsi91
Meg Megatront. Bell is jól futott gyorsan lekapta.
Esküszöm ellenünk van az az ember.

több mint 9 éve
3rd and longra egy jó screen. Lombardi takaroggyál már!!!!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.

több mint 9 éve
na egy ret TD-t!
több mint 9 éve
Te baszod ez a Lombardi hülyébb, mint hittem. Nincs egy kurva counter blitz játék?
több mint 9 éve
tavaly a Lions ellen dec 14-én 😀Teddy 300+ ??? Mikor volt iylen utoljára?Mikor játszottunk utoljára?
ZoliZoltán
MacPhisto
több mint 9 éve
Amúgy ő az egyik legjobb. Csak ezek mind redzone-ban vannak.jolvan, felfogtam elsore is, csak eleg hihetetlennek hangzik egy dl eseteben h felgyujtja a statlapot, amugy meg fejreall minden playben.Azt nem írja a boxscore, hogy hányszor mennek át rajtuk könnyedén.4 tfl + 1 sack es onmagat alazza ?caraun reid kit alaz ennyire szarra ? kicsit erosnek erzem a boxscore-jelenletetLegtöbbször magát.
MMMS
Bazzani
MMMS
Bazzani
MMMS
Addig meg úgy jutnak el ahogy akarnak.

több mint 9 éve
Teddy 300+ ??? Mikor volt iylen utoljára?tavaly a Lions ellen dec 14-én 😀
ZoliZoltán
több mint 9 éve
Mit kapott?!
több mint 9 éve
jolvan, felfogtam elsore is, csak eleg hihetetlennek hangzik egy dl eseteben h felgyujtja a statlapot, amugy meg fejreall minden playben.Azt nem írja a boxscore, hogy hányszor mennek át rajtuk könnyedén.4 tfl + 1 sack es onmagat alazza ?caraun reid kit alaz ennyire szarra ? kicsit erosnek erzem a boxscore-jelenletetLegtöbbször magát.
MMMS
Bazzani
MMMS
Bazzani
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.