Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 9 éve
Nagyon nem kell meglepődni amikor Cudjo és Fluellen a két DT. (:Trágya roster managment.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Kevés szabálymódosítással értek egyet, de az XP hátrébb vitele igazán teli találat volt.
több mint 9 éve
Walsh meg elmehet a ...
több mint 9 éve
Faszomat Rudiba. Mindig szopat minket.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Nézd már, hogy leszarják......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Rudy
több mint 9 éve
morc
54
Pont erről beszélek. Ha leszarnák, akkor nem ez lenne. Inkább nem erre számítottak, és tele lett a gatya.Az arcokon nem azt látom, hogy leszarnák. Inkább elkeseredést.Nem tudom miről beszéltek komolyan. Elkeseredés, meccseldobás.
morc
Küzd mindkét csapat, mi vezetünk egy kicsivel de teljesen X közeli az egész.
Bazzani
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
A Texans mondjuk leszarja. 0-35 és 20 perce játszanak. Hoyer 1/12 7 yard 1 INT. Komolyan olyan hulladék egy csoportot én még nem láttam. ---
Turner amúgy tetszetős game plant rakott össze eddig. Ha a Vikes D rátalál a játékára, akkor ebből egy idegtépően jó meccs lehet.
több mint 9 éve
Lions ellen ha nem csikarsz ki 4 turnovert és nem vezetsz 2 TD-vel az csalódást keltő.Az arcokon nem azt látom, hogy leszarnák. Inkább elkeseredést.Nem tudom miről beszéltek komolyan. Elkeseredés, meccseldobás.
morc
Bazzani
Expectations.
több mint 9 éve
Az arcokon nem azt látom, hogy leszarnák. Inkább elkeseredést.Nem tudom miről beszéltek komolyan. Elkeseredés, meccseldobás.
morc
több mint 9 éve
fészpalm
több mint 9 éve
morc
54
Az arcokon nem azt látom, hogy leszarnák. Inkább elkeseredést.
több mint 9 éve
Being reported that Flip Saunders has passed away. That's so sad.Uhh.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Most ne haragudj, de kiröhögtelek. Nem először mondjuk. Komolyan úgy véled, hogy leszarják? Komolyan? Egy csoportmeccset? Egy olyan gárda, amely a PO-ért megy? Mert ha netán igazad van - nincs - , akkor ez a csapat a valaha volt egyik legszánalmasabb.Szerintem ez nem fumble, szimplán csak eldobta a labdát, mert a mai nem fontos.Én nem is értem, hogy mindenki vak itt, vagy mi van, meg Uramisteneznek, mikor a napnál világosabb, hogy nem úgy játszik a Vikes, mintha az életük múlna rajta. Majd szólok, hogy milyen az, mikor kaparunk, mint állat, és nem csak egy "lehozzuk ezt a meccset is valahogy" játékkal állunk elő.
Jövő héten tuti kaparnak majd.
tüsi91
Go Vikings!
több mint 9 éve
Igazad van itt mindenki... Csak Te vagy helikopter.Szerintem ez nem fumble, szimplán csak eldobta a labdát, mert a mai nem fontos.Én nem is értem, hogy mindenki vak itt, vagy mi van, meg Uramisteneznek, mikor a napnál világosabb, hogy nem úgy játszik a Vikes, mintha az életük múlna rajta. Majd szólok, hogy milyen az, mikor kaparunk, mint állat, és nem csak egy "lehozzuk ezt a meccset is valahogy" játékkal állunk elő.
tüsi91
Go Vikings!
több mint 9 éve
Griffen a kedvenc játékosom a Vikesból. Klasszikus 43-as end kiváló skill set. S mindenki kiröhögte az FO-t, hogy megfizették.Mondjuk az most sokat segített, hogy a center akart kiérni hozzá.
tüsi91
Reiff megterített neki.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Griffen a kedvenc játékosom a Vikesból. Klasszikus 43-as end kiváló skill set. S mindenki kiröhögte az FO-t, hogy megfizették.
több mint 9 éve
Szerintem ez nem fumble, szimplán csak eldobta a labdát, mert a mai nem fontos.Én nem is értem, hogy mindenki vak itt, vagy mi van, meg Uramisteneznek, mikor a napnál világosabb, hogy nem úgy játszik a Vikes, mintha az életük múlna rajta. Majd szólok, hogy milyen az, mikor kaparunk, mint állat, és nem csak egy "lehozzuk ezt a meccset is valahogy" játékkal állunk elő.
tüsi91
több mint 9 éve
Szerintem ez nem fumble, szimplán csak eldobta a labdát, mert a mai nem fontos.Ilyen felfogással senkinek semmi keresnivalója a ligában.
tüsi91
több mint 9 éve
Egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik?Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.Most ezt Te tényleg komolyan gondolod vagy csak hülyéskedsz? Mert nem tudom eldönteni az írásodból.
Go Vikings!
tüsi91
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Szerintem ez nem fumble, szimplán csak eldobta a labdát, mert a mai nem fontos.Jövő héten tuti kaparnak majd.
több mint 9 éve
AP újabb fumble, újabb labdavesztés ....
több mint 9 éve
Idegenben szarok vagyunk, nem tudom, ki mit várt. Mostanában nem sok babér termett Detroitban nekünk, attól mert 1-5-tel állnak, mi nem leszünk jobbak.
több mint 9 éve
A reklám tökéletesen megy a meccs akad.Every.
Bazzani
Fucking.
Time.