Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 9 éve
Lehet a Twinsről beszél 😀Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.Én eddig olvastam el. 😊
Go Vikings!
Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.Most ezt Te tényleg komolyan gondolod vagy csak hülyéskedsz? Mert nem tudom eldönteni az írásodból.
Go Vikings!
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.Én eddig olvastam el. 😊
Go Vikings!
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.Már meg is van a 7 hazai győzelem, nem? Ha pedig meglesz a 9. győzelem összességében, akkor jöhet a pályára az ifi meg a fakó, ugye? A csudimudiba, ez ilyen egyszerű lenne?
Go Vikings!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.UramIsten...
Go Vikings!
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy itt 10-15 győzelmes szezont akarnak, a cél sztem a 9-7-es szezon, ahhoz meg a 8-ból 7 hazai meg 2 idegenbeli siker kell, otthon eddig minden okés, idegenben meg elég megverni a Bears-t meg vki mást. Nem úgy néz ki, hogy Detroitban bele akarnak halni a játékba a fiúk.
több mint 9 éve
Pyrrus
714
a következőt fűzném hozzá: ????
több mint 9 éve
Pyrrus
714
na ne vicceljünk már, persze hogy fontos a meccs de sírhatnékom van eddigiek láttán
több mint 9 éve
Mondjuk ott éppen tankolni akarok. 😊Amúgy honnan a faszból lettünk ilyen jók offense-ben???Bassza meg egymás ellen játszunk ligában... Termeled szépen a pontokat.
Bazzani
tüsi91
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Van amikor nincs kedvük játszani a fiúknak, mint Frisco-ban. Meglátjuk, hogy végig alibizni akarunk-e, és a lényegesebb Bears meccsre spórolunk.Biztosan viccnek szánod ezt. Vagy nem? 😮 😮
Go Vikings!
AMúgy tényleg nem fontos nektek a mai. Végül is a csoportot nem nyeritek meg a maradék wild card helyek megszerzéséhez meg nem fontos a csoportmeccs.
több mint 9 éve
Van amikor nincs kedvük játszani a fiúknak, mint Frisco-ban. Meglátjuk, hogy végig alibizni akarunk-e, és a lényegesebb Bears meccsre spórolunk.A miénk miért lényegesebb? A legjobb csop. 3. csak a gurulós fociban játszik néha. 😊
Go Vikings!
több mint 9 éve
Pyrrus
714
nagyon remélem hogy kiosztják a pofonokat mert ha nem Zimmer adja akkor a Lions offense
több mint 9 éve
Van amikor nincs kedvük játszani a fiúknak, mint Frisco-ban. Meglátjuk, hogy végig alibizni akarunk-e, és a lényegesebb Bears meccsre spórolunk.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Amúgy honnan a faszból lettünk ilyen jók offense-ben???Bassza meg egymás ellen játszunk ligában... Termeled szépen a pontokat.
Bazzani
több mint 9 éve
morc
54
Lombardi for prez.most kellene felpofozni mindegyiket
Kár, hogy így égetik a Vikes defensét, jövő héten tuti szívják majd magukat.
tüsi91
több mint 9 éve
Pyrrus
714
2TD első negyedben???? hát ennek szomorú vége lessz
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Lombardi for prez. Kár, hogy így égetik a Vikes defensét, jövő héten tuti szívják majd magukat.
több mint 9 éve
Köszi, nálam ez is akad sajnos...Nesztek cicák: ifirstrow.eu/watch/382230/3/watch-detroit-lions-vs-minnesota-vikings.htmlcsak nálam akadozik az összes stream és nem lehet normálisan nézni?? nincs olyan ami teljesen jó??Én is szopok vele folyamatosan.
Johnnyblaze
Bazzani
😀
tüsi91
Amúgy honnan a faszból lettünk ilyen jók offense-ben???
több mint 9 éve
skarface
35
Nem lesz ez igy jo :/ Sehol nincs a védelmünk
több mint 9 éve
Pyrrus
714
ezt nem értem! hol a védelmünk????
több mint 9 éve
Pyrrus
714
háhá én is ezt nézemNesztek cicák: ifirstrow.eu/watch/382230/3/watch-detroit-lions-vs-minnesota-vikings.htmlcsak nálam akadozik az összes stream és nem lehet normálisan nézni?? nincs olyan ami teljesen jó??Én is szopok vele folyamatosan.
Johnnyblaze
Bazzani
😀
tüsi91
több mint 9 éve
Múlt héten is a red zone D# volt ami működött csak mert a yardokat azt nyeltük folyamatosan
több mint 9 éve
Pyrrus
714
van jó stream de fizetni kell érte és ilelgális 😀 és várólistás 😕
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Nesztek cicák: ifirstrow.eu/watch/382230/3/watch-detroit-lions-vs-minnesota-vikings.htmlcsak nálam akadozik az összes stream és nem lehet normálisan nézni?? nincs olyan ami teljesen jó??Én is szopok vele folyamatosan.
Johnnyblaze
Bazzani
😀