Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
és hol voltak a bírók amikor szükségünk volt rájuk???Alapszakaszban ragadtak...
Tactful Cactus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
ja és a 2. meccs alatt egy csöcs sem volt az eredménykövetőben, nem is értem
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
680
Hát szerencse vagy sem, de a D# a liga egyik legjobbja, talán évek óta..... szégyen, hogy nem kapnak megfelelő támogatást a támadoktól..... évek óta....
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Én nagyon bízom a csávóban, szerintem a jelenlegi NFL legjobb HC-je. Nagyon taktikus, elemző szakember, akit nem ragadnak el az érzelmek. Nagyon bírom a hidegvérűHC-ket. Kevés van belőlük. Szerintem képes lesz összerakni egy új csapatot.Neki lesz ennél komolyabb baja is.Ha Laflörnek van egy kis töke (márpedig van), akkor szerintem menni is fog a ST nagyrésze. Őszintén, nem kár értük.Az egész ST-t a földdel tenném egyenlővé, koordinátorostul, Crosbystul, mindenestül. Mindenki mehet szerintem.Kamp, szeretnél valamit mondani a ST mai teljesítményéről?hát akkor ennyiJó kis alapszakaszcsapat vagyunk.
gamerkr
Kampman
Cypress
Nem csak rajtuk múlott, hogy ez a vége, de könyörgök, az egész szezonban millió jele volt, hogy ez az egység döglődik, és igen, pl. egy playoffmeccs elmehet ilyeneken is.
Kampman
Cypress
Rodgers távozása után nagyon komolyan ki fognak derülni az ő valódi képességei. Hogy vajon képes-e egy újjáépítést levezényelni.
Vagy az lesz, mint amikor Jim Caldwell alól kiesett Peyton Manning.
Kampman
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
felállhattunk volna 14-el is a végén ez az ST egy rakás fos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
roppihe
244
Megcsináltuk!Azt hogy hogy ne firtassuk mert rohadt nagy mákunk volt.Viszont ennél már csak jobb lehet az O.Minden meccs ajándék,megyünk ameddig megyünk.Grat a GB nek,nagy csata volt!
több mint 2 éve
Tarsi
1 232
Ettől függetlenül azt érzem, hogy mindkét esetben kicsit igazságtalan eredmény született. A Bengalst és a 49ers-t sem gondolom SB szintű csapatnak....a támadósorunk biztos, hogy nem az, a védelem viszont parádés. Az előző kőrben 3 negyeden át 7 ponton tartottuk a dallast, most meg 10 ponton a GBt
Cypress
több mint 2 éve
Kampman
28 166
ez a gaz, h most elvileg nem a jobb erosebb csapat nyert. inkabb a szerencsesebb.
gabor25
Ettől függetlenül azt érzem, hogy mindkét esetben kicsit igazságtalan eredmény született. A Bengalst és a 49ers-t sem gondolom SB szintű csapatnak....Pedig szerintem igazságos volt mindkettő.
Cypress
Mindkét 1st seed csapatról kiderült (amit azért lehetett tudni előre), hogy az alapszakasz teljesítményük bőven inflálódhat a playoffban.
Rengeteg Packers és Titans győzelem volt esetleges.
több mint 2 éve
Mr.Breaker
1 903
Brady már méreti is le a következő gyűrűhöz az ujját. 😅 Idén se kell nagyon kimozdulnia a jó meleg floridából, na jó még lesz neki egy californiai útja. 😃
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
680
Nryertünk, de nyerhetett volna Green Bay is... egyik sem volt jobb a másiknál... Jöhet a másik californiai gyerek vagy a californiai csapat?!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
az egész évben szokásos szenvedős meccs, el sem hiszem, hogy meglettszerintem senki sem. 😉
Tarsi
több mint 2 éve
Kampman
28 166
Neki lesz ennél komolyabb baja is.Ha Laflörnek van egy kis töke (márpedig van), akkor szerintem menni is fog a ST nagyrésze. Őszintén, nem kár értük.Az egész ST-t a földdel tenném egyenlővé, koordinátorostul, Crosbystul, mindenestül. Mindenki mehet szerintem.Kamp, szeretnél valamit mondani a ST mai teljesítményéről?hát akkor ennyiJó kis alapszakaszcsapat vagyunk.
gamerkr
Kampman
Cypress
Nem csak rajtuk múlott, hogy ez a vége, de könyörgök, az egész szezonban millió jele volt, hogy ez az egység döglődik, és igen, pl. egy playoffmeccs elmehet ilyeneken is.
Kampman
Cypress
Rodgers távozása után nagyon komolyan ki fognak derülni az ő valódi képességei. Hogy vajon képes-e egy újjáépítést levezényelni.
Vagy az lesz, mint amikor Jim Caldwell alól kiesett Peyton Manning.
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Ettől függetlenül azt érzem, hogy mindkét esetben kicsit igazságtalan eredmény született. A Bengalst és a 49ers-t sem gondolom SB szintű csapatnak....
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Ha Laflörnek van egy kis töke (márpedig van), akkor szerintem menni is fog a ST nagyrésze. Őszintén, nem kár értük.Az egész ST-t a földdel tenném egyenlővé, koordinátorostul, Crosbystul, mindenestül. Mindenki mehet szerintem.Kamp, szeretnél valamit mondani a ST mai teljesítményéről?hát akkor ennyiJó kis alapszakaszcsapat vagyunk.
gamerkr
Kampman
Cypress
Kampman
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ez a gaz, h most elvileg nem a jobb erosebb csapat nyert. inkabb a szerencsesebb.Az egész ST-t a földdel tenném egyenlővé, koordinátorostul, Crosbystul, mindenestül. Mindenki mehet szerintem.Kamp, szeretnél valamit mondani a ST mai teljesítményéről?hát akkor ennyiJó kis alapszakaszcsapat vagyunk.
gamerkr
Kampman
Cypress
Kampman
több mint 2 éve
és hol voltak a bírók amikor szükségünk volt rájuk???www.youtube.com/watch?v=J2Bx19qJ_Vs
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
jah, csak WC-n meg 6ból 5 hazai voltEnnyit a kimelésekről...Azt annyira sosem kellett komolyan venni, láthatjuk idén is - Két 1. kiemelt kuka.
Cypress
shagi0206
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
és hol voltak a bírók amikor szükségünk volt rájuk???
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Tarsi
1 232
az egész évben szokásos szenvedős meccs, el sem hiszem, hogy meglett
több mint 2 éve
Kampman
28 166
Az egész ST-t a földdel tenném egyenlővé, koordinátorostul, Crosbystul, mindenestül. Mindenki mehet szerintem.Kamp, szeretnél valamit mondani a ST mai teljesítményéről?hát akkor ennyiJó kis alapszakaszcsapat vagyunk.
gamerkr
Kampman
Cypress
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Ennyit a kimelésekről...Azt annyira sosem kellett komolyan venni, láthatjuk idén is - Két 1. kiemelt kuka.
Cypress
több mint 2 éve
na jóccakát, 16 óra múlva találkozunk
több mint 2 éve
gabor25
5 144
nah akkor jövő hétre jöhet egy rams-49ers revansravenst olvastam. lol.
Negritis
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
ahogy mi a Dallasnak a 49ers nekünk a mumusunk a PO-ban. De egy ideig ott nem fognak velünk találkozni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!