NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
sok minden hiányzik, pl. Crosby FG-jameg potens elkapó Adams mellett, meg egy ennél erősebb futójáték.
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Kb Jimmy G és/vagy Shanny balfaszságaiban bízhatnak.Meg erdemeljuk , milyen hívások ezek .. uristen h az offens szarjon így bele a ventilatorba nemhallod meg csak dontetlen van, nem vezetnek 21 -3 ra.
Hittem volna. ..
nando89
gabor25
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
sok minden hiányzik, pl. Crosby FG-ja
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Meg erdemeljuk , milyen hívások ezek .. uristen h az offens szarjon így bele a ventilatorba nemhallod meg csak dontetlen van, nem vezetnek 21 -3 ra.
Hittem volna. ..
nando89
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
értem én hogy tartunk az NFC döntőtől de akkor isHát, pedig azt nem lehet csak úgy átugrani, a gyűrűhöz kell 😀
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
értem én hogy tartunk az NFC döntőtől de akkor is
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
punt false start
több mint 2 éve
nando89
3 894
Meg erdemeljuk , milyen hívások ezek .. uristen h az offens szarjon így bele a ventilatorba nemHittem volna. ..
több mint 2 éve
Multiversum dislikes this.esetleg Lance qb futás, lehet jobban futna mint Mitchell!meg kell nyugodni, nincs olyan univerzum, ahol ez megtörténne.
Tapsi Hapsi
shawnka
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Mekkora lett volna, ha ezt Adams lehúzza (mert egyébként a védőktől még akár meg is lehetett volna egy bravúrosabb elkapással).
több mint 2 éve
Rubens
830
Bravúros play volt... megkoronozása ennek a mai gyalázatnak
több mint 2 éve
Ennek sok értelme volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
esetleg Lance qb futás, lehet jobban futna mint Mitchell!meg kell nyugodni, nincs olyan univerzum, ahol ez megtörténne.
Tapsi Hapsi
több mint 2 éve
LOL a végén bejön Höri legmerészebb rossz tippje is?
több mint 2 éve
gabor25
5 144
biztos azert mert az ido relative csak.mint 2014-benkivédekezik, FG-al nyernek0:00-val az órán
Tactful Cactus
gamerkr
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 290
mint 2014-benkivédekezik, FG-al nyernek0:00-val az órán
Tactful Cactus
gamerkr
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Jelzem, még mindig a mi kezünkben van a meccs.akkor engedd el mert igy sohasem lesz vege. 😉
nagylaza
több mint 2 éve
kivédekezik, FG-al nyernek0:00-val az órán
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Jelzem, még mindig a mi kezünkben van a meccs.
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Az, hogy leblokkolják a puntot a saját red zone-ban, az még ettől a társaságtól sem szokásos.Spec teamunk … MLF azt mondta valamikor szezon közben h felse merül h kordinatort csereljunk …rendben bazdmegA ST csak hozza a szokásost, a D fasza, ez az O n megy el...
nando89
Rubens
több mint 2 éve
no, igen nem mindegy hogy 21-3-nál szopsz be egy ilyet vagy mostSpec teamunk … MLF azt mondta valamikor szezon közben h felse merül h kordinatort csereljunk …rendben bazdmegA ST csak hozza a szokásost, a D fasza, ez az O n megy el...
nando89
Rubens