NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Nálam ő nem (csak) humorisa, hanem filozófus is egyben. Kár hogy a halála után fedeztem fel. 😕 Azóta igyekszem pótolni mindent.A legnagyobb, nyugodjon békében, vagy inkább ossza az észt odaátrólAkarod mondani shellshock.PlaxicoPTSD-d van?
Gergőbácsi
Kampman
www.youtube.com/watch?v=hSp8IyaKCs0
iktriad
Gergőbácsi
több mint 2 éve
hát ő se egy georg clooneyEz a tökéletes dzsif ehhez a meccshez.És ti a Rose Bowl összefoglalót játszottátok be elé. Ti jinxeltétek el. 😀
shawnka
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez a tökéletes dzsif ehhez a meccshez.És ti a Rose Bowl összefoglalót játszottátok be elé. Ti jinxeltétek el. 😀
shawnka
több mint 2 éve
gabor25
5 144
shanahanna annyira jol keveri az offense lapokat, hogy o is eltevedt benne.ugyanitt, ha az off coach a zseni miert a def a jo? 🤔
több mint 2 éve
Kampman
28 290
A 2007-08-as NFC-döntő egyik kulcsjátékosa voltPlaxicoburres?
Gergőbácsi
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
joska? 🤔Kell egy Jimy pick..én már az előző driveban megjósoltam, hogy ebben a driveban az fog következni. De lehet "csak" fumble lesz 😊
nando89
shagi0206
több mint 2 éve
A legnagyobb, nyugodjon békében, vagy inkább ossza az észt odaátrólAkarod mondani shellshock.PlaxicoPTSD-d van?
Gergőbácsi
Kampman
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
roppihe
244
Kell egy Jimy pick..Naaa!Szerintem már elég szarul játszott eddig valamit csinálhatna.Bár értelek mert ebben simán bízhattok😕
nando89
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
a védelmen semmi nem múlik, meghálálhatná végre az oismerős
Tarsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
a védelmen semmi nem múlik, meghálálhatná végre az o
több mint 2 éve
az öt elkapós felállásokat mellőzném, esélytelen a szeparáció, Adamst duplázzák folyamatosan.Kell egy RB pass protectionben
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Kell egy Jimy pick..én már az előző driveban megjósoltam, hogy ebben a driveban az fog következni. De lehet "csak" fumble lesz 😊
nando89
több mint 2 éve
pecsi92
505
Könyörgöm rúgjál bele Crosby egyet a labdába, jön az ST. Lehet jobban járnánk, ha oldalt rúgná ki.
több mint 2 éve
nando89
3 894
Kell egy Jimy pick..
több mint 2 éve
Akarod mondani shellshock.PlaxicoPTSD-d van?
Gergőbácsi
Kampman
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
kell a tér a Td-hez?egész meccsen volt tér, mégis egy közeli futás jött össze, úgyhogy nem 😊
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Ha eddig nem is volt, most leszPlaxicoPTSD-d van?
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
nando89
3 894
Teljes flop az O
több mint 2 éve
Plaxico
több mint 2 éve
Büszkén vállaljuk autoprostitúciónkatde akkor nem ti vagytok a kurvák?Azért mert már évek óta b@sszuk meg magunkat ezzel 😀Kurva időkérésmiert kurva? mert mindenkinek megvolt csak neked nem? 😉
Gergőbácsi
gabor25
Gergőbácsi
Negritis
több mint 2 éve
de akkor nem ti vagytok a kurvák?Azért mert már évek óta b@sszuk meg magunkat ezzel 😀Kurva időkérésmiert kurva? mert mindenkinek megvolt csak neked nem? 😉
Gergőbácsi
gabor25
Gergőbácsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!