Divisional szombat
10 hónapja
Terry Bradshaw: WE ARE ALL SYSTEM, QBS!Ezen az alapon: Bencsics=Brady
😀 imádom az öreget
petey
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
abszint vagy gina?Terry Bradshaw: WE ARE ALL SYSTEM, QBS!az üres halmaz is halmaz, ilyen alapon a nem létező rendszer is rendszer 😀
😀 imádom az öreget
petey
Negritis, a vajda
10 hónapja
Terry Bradshaw: WE ARE ALL SYSTEM, QBS!az üres halmaz is halmaz, ilyen alapon a nem létező rendszer is rendszer 😀
😀 imádom az öreget
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Bencsics Mark my words: nem lesz baj a magyar kommentárral a Niners-Packers meccsen, ha nem vagy elfogult valamelyik csapat irányába!
10 hónapja
jól nyomom nem?emlékszem egy Touchdown magazinra, hogy Márk volt a címlapján, hogy - a magyar Brady -te már elkezdted a készülést ha jövő héten tényleg behívnak és Márkkal leszel a stúdióban?
úgy kellett kikísérni az újságostól, annyira röhögtem.
holott mindenki tudja, hogy Brady az amerikai Bencsics
petey
zacknorb
jaj, tök izgulok 😀
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Hát emberek és az ember szubjektív!Még ha vérmes szurkolók is lennének, akkor az miben is befolyásolná egy 49ers-Packers meccs kommentálását?Lehet... Makarenko Jaguars, Bencsics gondolom Patrióta fán!Maka meg Bencsik! Streamet kérek! Nem akarom... lehalkítom! 😀Már most fikázzák a Ninerst, pedig még fél óráig reklám meg ajánló megy
Tapsi Hapsi
r.baggio
Tapsi Hapsi
r.baggio
10 hónapja
emlékszem egy Touchdown magazinra, hogy Márk volt a címlapján, hogy - a magyar Brady -te már elkezdted a készülést ha jövő héten tényleg behívnak és Márkkal leszel a stúdióban?
petey
10 hónapja
nincs ezzel baj, legyünk már elfogultak a saját csapatunkkal.Tudom, elfogult vagyok: a GB szerintem komplettebb csapattá állt össze, mint a HOU. A baj az, hogy a Friszkót jobbnak tartom, mint a Hollókat. Kérdés, hogy ebből mi fog kisülni. Aláírom, hogy csoda kell a Packers továbbjutásához.bocs, melyik csapatnak is szurkolsz? 😀Nesze!🙂Lehet, hogy túlságosan is optimista vagyok, de szerintem ennél jobbak leszünk.plusz 1 FG egye fene
nagylaza, főpohárnok
petey
www.youtube.com/watch?v=LxTaHNgFYlU
nagylaza, főpohárnok
petey
nagylaza, főpohárnok
Love kurva jó gyerek, én bírom.
10 hónapja
emlékszem egy Touchdown magazinra, hogy Márk volt a címlapján, hogy - a magyar Brady -Márk Brady fanboy voltLehet... Makarenko Jaguars, Bencsics gondolom Patrióta fán!Maka meg Bencsik! Streamet kérek! Nem akarom... lehalkítom! 😀Már most fikázzák a Ninerst, pedig még fél óráig reklám meg ajánló megy
Tapsi Hapsi
r.baggio
Tapsi Hapsi
Negritis, a vajda
10 hónapja
Tudom, elfogult vagyok: a GB szerintem komplettebb csapattá állt össze, mint a HOU. A baj az, hogy a Friszkót jobbnak tartom, mint a Hollókat. Kérdés, hogy ebből mi fog kisülni. Aláírom, hogy csoda kell a Packers továbbjutásához.bocs, melyik csapatnak is szurkolsz? 😀Nesze!🙂Lehet, hogy túlságosan is optimista vagyok, de szerintem ennél jobbak leszünk.plusz 1 FG egye fene
nagylaza, főpohárnok
petey
nagylaza, főpohárnok
petey
10 hónapja
Még ha vérmes szurkolók is lennének, akkor az miben is befolyásolná egy 49ers-Packers meccs kommentálását?Lehet... Makarenko Jaguars, Bencsics gondolom Patrióta fán!Maka meg Bencsik! Streamet kérek! Nem akarom... lehalkítom! 😀Már most fikázzák a Ninerst, pedig még fél óráig reklám meg ajánló megy
Tapsi Hapsi
r.baggio
Tapsi Hapsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Márk Brady fanboy voltLehet... Makarenko Jaguars, Bencsics gondolom Patrióta fán!Maka meg Bencsik! Streamet kérek! Nem akarom... lehalkítom! 😀Már most fikázzák a Ninerst, pedig még fél óráig reklám meg ajánló megy
Tapsi Hapsi
r.baggio
Tapsi Hapsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Lehet... Makarenko Jaguars, Bencsics gondolom Patrióta fán!Maka meg Bencsik! Streamet kérek! Nem akarom... lehalkítom! 😀Már most fikázzák a Ninerst, pedig még fél óráig reklám meg ajánló megy
Tapsi Hapsi
r.baggio
10 hónapja
Sőt a gamedayben se lesznek benne!Maka meg Bencsik! Streamet kérek! Nem akarom... lehalkítom! 😀Már most fikázzák a Ninerst, pedig még fél óráig reklám meg ajánló megy
Tapsi Hapsi
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
ezért nem szurkolunk a Lakersnek
Legalább LA-ben is vannak jó emberek
zacknorb
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Olyan karvalyos az orra, nem kell.... ilyen van itthon is! Démon! Húú, már megint ezek a qrva madarak!ezt nem mertem leírni, mert akkor menne a hurrogás hogy túl fiatal vagyokSzünetben lehet nézegetni Erint, mert sokan szeretikő már annyira nem menő. kivéve ak-nak, ő még 30 év múlva is gondolni fog rá a magányában.
zacknorb
petey
zacknorb
10 hónapja
Maka meg Bencsik! Streamet kérek! Nem akarom... lehalkítom! 😀Már most fikázzák a Ninerst, pedig még fél óráig reklám meg ajánló megy
Tapsi Hapsi
---
10 hónapja
bocs, melyik csapatnak is szurkolsz? 😀Nesze!🙂Lehet, hogy túlságosan is optimista vagyok, de szerintem ennél jobbak leszünk.plusz 1 FG egye fene
nagylaza, főpohárnok
petey
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Szünetben lehet nézegetni Erint, mert sokan szeretikŐ nem a Lions - Tampán lesz? Akkor nem kell kabát se rá.
zacknorb
10 hónapja
ezt nem mertem leírni, mert akkor menne a hurrogás hogy túl fiatal vagyokSzünetben lehet nézegetni Erint, mert sokan szeretikő már annyira nem menő. kivéve ak-nak, ő még 30 év múlva is gondolni fog rá a magányában.
zacknorb
petey
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
A volt 10.- nek bejött! Gerrapa!Szünetben lehet nézegetni Erint, mert sokan szeretikő már annyira nem menő. kivéve ak-nak, ő még 30 év múlva is gondolni fog rá a magányában.
zacknorb
petey
10 hónapja
Kampman
28 290
Kétségtelenül nem rosszmár a Fehér Lótuszban felfigyeltem a...tehetségéreMehh, inkáb Sydney Sweeney.Velem lehet tárgyalni.
balintbaba
iktriad
petey