Divisional szombat
10 hónapja
amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?ja, digionline meg a net4+ nekem szokott menni
Tactful Cactus
10 hónapja
Nem értem miért kell így szarrá szopkodni a Ravenst. Pártatlan közvetítés nem megy?Ha majd a Texans is tényezővé válik ezen a meccsen, ők is meg lesznek dicsérve. Amúgy a közvetítés elején volt méltatás felétek is.
Nemes samu09
10 hónapja
Tactful Cactus
13 878
amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Tarsi
1 246
Mondjuk azt nem tudom mit éreztek, mikor ezt a fos chatet rakták oda a statok helyettsok baja van a dazn-nek, de ez mondjuk nem az 😀Nem értem miért kell így szarrá szopkodni a Ravenst. Pártatlan közvetítés nem megy?mikor ment? látod nekem fel se tűnt, ritkán figyelek oda rájuk.
Nemes samu09
shagi0206
Negritis, a vajda
Semmi, csak vak vagyok és nem láttam, hogy lehet választani
Szerkesztette: Tarsi
10 hónapja
Nem értem miért kell így szarrá szopkodni a Ravenst. Pártatlan közvetítés nem megy?Ne viccelj már, a Texanst is ajnározzák.
Nemes samu09
10 hónapja
Nem értem miért kell így szarrá szopkodni a Ravenst. Pártatlan közvetítés nem megy?A forgatókönyvben ez volt
Nemes samu09
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
sok baja van a dazn-nek, de ez mondjuk nem az 😀Nem értem miért kell így szarrá szopkodni a Ravenst. Pártatlan közvetítés nem megy?mikor ment? látod nekem fel se tűnt, ritkán figyelek oda rájuk.
Nemes samu09
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Holnap - egy szakértőJackson otthon még nem nyert playoff meccset, csak idegenben.Én nem vagyok szakértő, de úgy érzem, ma az egyik megdől.
A Texans még soha nem nyert idegenben.
Kampman
balintbaba
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
shagi0206
10 939
Nem értem miért kell így szarrá szopkodni a Ravenst. Pártatlan közvetítés nem megy?mikor ment? látod nekem fel se tűnt, ritkán figyelek oda rájuk.
Nemes samu09
10 hónapja
Megvan a 3 pont, soccerben ez milyen jól hangzana.Mindenhol úgy van a pontozás mint itthon?
iktriad
10 hónapja
Nem értem miért kell így szarrá szopkodni a Ravenst. Pártatlan közvetítés nem megy?
10 hónapja
Kampman
28 323
Jó estét!A Texans topikban szoktak még.
Itt kell drukkolni a Texasnak?
steelwolf
10 hónapja
shagi0206
10 939
Legyen úgy. Én nagyon boldog lennék, ha Bills-Texans és Lions-Packers főcsoportdöntőt láthatnánk jövő héten. Persze valószínűleg ez nem jön össze, de a remény még megvan.Jackson otthon még nem nyert playoff meccset, csak idegenben.nekem is az jön ki, hogy nyer a Packers
Kampman
Tactful Cactus
10 hónapja
Jó estét! Itt kell drukkolni a Texasnak?
10 hónapja
Megvan a 3 pont, soccerben ez milyen jól hangzana.
10 hónapja
Jackson otthon még nem nyert playoff meccset, csak idegenben.Én nem vagyok szakértő, de úgy érzem, ma az egyik megdől.
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Jackson otthon még nem nyert playoff meccset, csak idegenben.nekem is az jön ki, hogy nyer a Packers
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Két állításom van:I see what you did there
1. A mai kettőből az egyiken meglepetés lesz.
2. A Ravens továbbjut.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Kampman
28 323
Jackson otthon még nem nyert playoff meccset, csak idegenben.A Texans még soha nem nyert idegenben.
10 hónapja
shagi0206
10 939
hmmm - megelőztél 😊Dimíkó, így sapkában kinéz vagy 25-nek.semmi cula?
balintbaba
Tactful Cactus
10 hónapja
Na hajrá Texans!Árazzák be az ellent.
10 hónapja
Két állításom van:1. A mai kettőből az egyiken meglepetés lesz.
2. A Ravens továbbjut.
10 hónapja
Tactful Cactus
13 878
Dimíkó, így sapkában kinéz vagy 25-nek.semmi cula?
balintbaba
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Dimíkó, így sapkában kinéz vagy 25-nek.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c