Divisional szombat
10 hónapja
Stroudnál még azért várnék 1-2 szezont, a Láma viszont nem kellene, Nagyit és Warrent viszont nem cserélném!CJ és Lamar, aki a fekete Josh Allen. Nem az év védőjére gondolok, aki nálunk van. 😉Nevesítsd kérlek, úgy tudok dönteni!Valld be: Mindkét QB-t elfogadnád kezdőnek!Én nem keresek senkit, de ezen a meccsen van két normális OC megy egy irányító! 😀Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
iktriad
Szokol
iktriad
Szokol
iktriad
10 hónapja
Kampman
28 290
A Csőre Gábor eltorzított hangján visítozó zöld mutáns mindig kihozza belőlem a gyilkolni kész terroristát, pedig alapvetően inkább nyugodt embernek tartom magam.SZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=1N4FADBKFO4lassan visszasírom alekosztSZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
A Beliani az új Bodico.SZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Mivel nem értek hozzá csak szeretem, ezért nekem a magyar kommentár is megfelel... csak ne a Maka legyen! Azok az artikulálatlan üvöltései, aztán mire elhallgat már más történik a szakértő még csak pislog, szóhoz sem jut... múltkor volt "sócukor" üdítő volt.... Az ami közvetítés nekem európaiként fogyaszthatatlan! -4 fok eszméletlen hideg van, mondja a magyar kommentár, na ezek az aranyköpések!
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
lassan visszasírom alekosztSZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Morfil
585
Stroud es HuntleyNevesítsd kérlek, úgy tudok dönteni!Valld be: Mindkét QB-t elfogadnád kezdőnek!Én nem keresek senkit, de ezen a meccsen van két normális OC megy egy irányító! 😀Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
iktriad
Szokol
iktriad
Szokol
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
CJ és Lamar, aki a fekete Josh Allen. Nem az év védőjére gondolok, aki nálunk van. 😉Nevesítsd kérlek, úgy tudok dönteni!Valld be: Mindkét QB-t elfogadnád kezdőnek!Én nem keresek senkit, de ezen a meccsen van két normális OC megy egy irányító! 😀Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
iktriad
Szokol
iktriad
Szokol
10 hónapja
SZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
10 hónapja
Legalább 1 perccel le vagyok maradva.Na, Morfil vágja! Keblemre testvérem! 😁Es 1 runningback!Én nem keresek senkit, de ezen a meccsen van két normális OC megy egy irányító! 😀Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
iktriad
Szokol
Morfil
Szokol
10 hónapja
Magyar sörnél? Ne viccelj?mint a sörüka magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
shagi0206
10 921
persze, hogy vannak. De ott legalább vannak/voltak jók/ötletesek. Mondjuk manapság már azokat se nagyon nézem, mert ha online nézek valamit, akkor red zone van, ott nincs idő reklámozni. Amikor meg csak 1 meccs megy, akkor nem nézek linket.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
10 hónapja
Nevesítsd kérlek, úgy tudok dönteni!Valld be: Mindkét QB-t elfogadnád kezdőnek!Én nem keresek senkit, de ezen a meccsen van két normális OC megy egy irányító! 😀Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
iktriad
Szokol
iktriad
10 hónapja
Kampman
28 290
Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
mint a sörüka magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
10 hónapja
Na, Morfil vágja! Keblemre testvérem! 😁Es 1 runningback!Én nem keresek senkit, de ezen a meccsen van két normális OC megy egy irányító! 😀Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
iktriad
Szokol
Morfil
10 hónapja
Valld be: Mindkét QB-t elfogadnád kezdőnek!Én nem keresek senkit, de ezen a meccsen van két normális OC megy egy irányító! 😀Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
iktriad
Szokol
10 hónapja
6 bünti már most
10 hónapja
shagi0206
10 921
a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.Tulajdonképpen mi is elmehetünk azokban a két percekben reklámozni negyedenként négyszer, csak akkor meg az lenne a baj, hogy miért nem maradtunk beszélgetni 😀Ne légy igazságtalan...Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.inkább a reklámok, de legalább nem a magyar szakértőket kell hallgatni
Kampman
Tarsi
nagylaza, főpohárnok
shawnka
10 hónapja
meg egy MVP QB 😀Én nem keresek senkit, de ezen a meccsen van két normális OC megy egy irányító! 😀Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
iktriad
Szokol
10 hónapja
Kész agyfasz
10 hónapja
Morfil
585
Es 1 runningback!Én nem keresek senkit, de ezen a meccsen van két normális OC megy egy irányító! 😀Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
iktriad
Szokol
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
Én nem keresek senkit, de ezen a meccsen van két normális OC meg egy irányító! 😀Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
iktriad
Szerkesztette: Szokol
10 hónapja
Tulajdonképpen mi is elmehetünk azokban a két percekben reklámozni negyedenként négyszer, csak akkor meg az lenne a baj, hogy miért nem maradtunk beszélgetni 😀Ne légy igazságtalan...Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.inkább a reklámok, de legalább nem a magyar szakértőket kell hallgatni
Kampman
Tarsi
nagylaza, főpohárnok