Divisional szombat
10 hónapja
Pösze hogy rá van gerjedve Garrettre... asszondja talán a liga legjobb védője, miközben a posztján is talán "csak" a harmadik.
10 hónapja
Kampman
28 290
Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.
10 hónapja
Érdekes ez. Schultzot pályán kívül vágják földhoz sípszó után de semmi. Ravens játékos haszloert reklamál jön is. Nagyon jó ez a Baltimore védelem. Inkább ők nyerjék meg a meccset ne a bíró. Nem lesz élvezetes meccs ha így folytatódik.
10 hónapja
halkan megjegyzem volt egy pályán kívüli szerelés, amire a bíró nyúlt a zászlóért, de a kakaskodás miatt elmaradt, aztán a Texans ment hátra, pedig simán red zone-ban lehettek volna
10 hónapja
Szóval az SNF lassan tényleg Shawnka Night Football-t fog jelenteni. Örülünk Vincent.Chiefs-Bills!Te leszel valamelyik meccsen a hétvégén. mint play-by-play?amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?Net4+
Tactful Cactus
shawnka
iktriad
shawnka
10 hónapja
Kampman
28 290
jók is voltak, bár nekem a Michaels-Madden a legklasszikusabb kommentátor duó, a Madden játékok miattÁllítólag Amerikában is sírnak még sokan, hogy kérik vissza John Maddent és Pat Summerallt!amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?Mindjárt elkezdem közvetíteni neked a kanapémról a tv-m képernyőjét
Tactful Cactus
Az eredeti kommentálás nálam Ricsi és Sanyi.amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?ha online nézek, akkor már inkább menjen az eredeti kommentálás.
Tactful Cactus
shagi0206
balintbaba
shawnka
10 hónapja
Jó estét mindenkinek, hajrá jó meccs!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Chiefs-Bills!Te leszel valamelyik meccsen a hétvégén. mint play-by-play?amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?Net4+
Tactful Cactus
shawnka
iktriad
10 hónapja
Állítólag Amerikában is sírnak még sokan, hogy kérik vissza John Maddent és Pat Summerallt!amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?Mindjárt elkezdem közvetíteni neked a kanapémról a tv-m képernyőjét
Tactful Cactus
Az eredeti kommentálás nálam Ricsi és Sanyi.amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?ha online nézek, akkor már inkább menjen az eredeti kommentálás.
Tactful Cactus
shagi0206
balintbaba
10 hónapja
Morfil
585
Szoltak a Ravens jatekosok h a futetlen szobat kapjak felidoben a birok ha nm dobjak be a sargat
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
Te leszel valamelyik meccsen a hétvégén. mint play-by-play?amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?Net4+
Tactful Cactus
shawnka
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
köszi, rákérdezek az oláh és társa bt-nél.amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?Net4+
Tactful Cactus
shawnka
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
shagi0206
10 921
azért elég csúnya labda volt. Mintha személyesen RIvers dobta volnaMegy ez 😉Stroudnak fázik a keze v miert nem dob?ott van
steelwolf
shagi0206
steelwolf
10 hónapja
Megy ez 😉Stroudnak fázik a keze v miert nem dob?ott van
steelwolf
shagi0206
10 hónapja
amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?Mindjárt elkezdem közvetíteni neked a kanapémról a tv-m képernyőjét
Tactful Cactus
Tactful Cactus
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
azon is mennek a csecsek?rosszabb, trump
zacknorb
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?Net4+
Tactful Cactus
10 hónapja
azon is mennek a csecsek?Mondjuk azt nem tudom mit éreztek, mikor ezt a fos chatet rakták oda a statok helyettsok baja van a dazn-nek, de ez mondjuk nem az 😀Nem értem miért kell így szarrá szopkodni a Ravenst. Pártatlan közvetítés nem megy?mikor ment? látod nekem fel se tűnt, ritkán figyelek oda rájuk.
Nemes samu09
shagi0206
Negritis, a vajda
Semmi, csak vak vagyok és nem láttam, hogy lehet választani
Tarsi
10 hónapja
amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?telekom tv go és hátonszamár
Tactful Cactus
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
oké, de annyi érdekességet írnak be aki meg őket nézikamúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?ha online nézek, akkor már inkább menjen az eredeti kommentálás.
Tactful Cactus
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Nem, amikor a saját csapatát dicsérik, azt senki nem hallja meg, mindig csak az ellenfélnek szurkolnak ezek a piszok kommentátorok!Nem értem miért kell így szarrá szopkodni a Ravenst. Pártatlan közvetítés nem megy?Ne viccelj már, a Texanst is ajnározzák.
Nemes samu09
tenorx
10 hónapja
Stroudnak fázik a keze v miert nem dob?
10 hónapja
egy kattintás és már nincs ottMondjuk azt nem tudom mit éreztek, mikor ezt a fos chatet rakták oda a statok helyettsok baja van a dazn-nek, de ez mondjuk nem az 😀Nem értem miért kell így szarrá szopkodni a Ravenst. Pártatlan közvetítés nem megy?mikor ment? látod nekem fel se tűnt, ritkán figyelek oda rájuk.
Nemes samu09
shagi0206
Negritis, a vajda
Semmi, csak vak vagyok és nem láttam, hogy lehet választani
Tarsi
amúgy "watch party", szal nem nehéz kitalálni 😀
10 hónapja
shagi0206
10 921
amúgy van elérhető online közvetítése az Arénának?ha online nézek, akkor már inkább menjen az eredeti kommentálás.
Tactful Cactus