Divisional szombat
10 hónapja
hogy a faszba lett ez drop?!Hol a drop? 😀
Negritis, a vajda
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
10 hónapja
hogy a faszba lett ez drop?!Nem jött kézre.🙂
Negritis, a vajda
10 hónapja
hogy a faszba lett ez drop?!Hol a drop? 😀
Negritis, a vajda
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Tampa-Phily meccs.Keresem, de sehol nem találom a dazn-enKapcsold át a Sas kabaréra.Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.inkább a reklámok, de legalább nem a magyar szakértőket kell hallgatni
Kampman
Tarsi
steelwolf
Tarsi
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
James007
1 854
hogy a faszba lett ez drop?!Utána még hasra is esik az oldalvonalban
Negritis, a vajda
10 hónapja
Kialudtad magad úgy veszem észre 😁Tampa-Phily meccs.Keresem, de sehol nem találom a dazn-enKapcsold át a Sas kabaréra.Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.inkább a reklámok, de legalább nem a magyar szakértőket kell hallgatni
Kampman
Tarsi
steelwolf
Tarsi
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Hát marad akkor a szokásos : Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Szokol
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
hogy a faszba lett ez drop?!
10 hónapja
Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Iszol te rendesen??
Szokol
Állat vagyok, ami enni kér...
10 hónapja
Buccaneers - Eaglesként keresd.Keresem, de sehol nem találom a dazn-enKapcsold át a Sas kabaréra.Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.inkább a reklámok, de legalább nem a magyar szakértőket kell hallgatni
Kampman
Tarsi
steelwolf
Tarsi
10 hónapja
Tampa-Phily meccs.Keresem, de sehol nem találom a dazn-enKapcsold át a Sas kabaréra.Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.inkább a reklámok, de legalább nem a magyar szakértőket kell hallgatni
Kampman
Tarsi
steelwolf
Tarsi
10 hónapja
Ne légy igazságtalan...Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.inkább a reklámok, de legalább nem a magyar szakértőket kell hallgatni
Kampman
Tarsi
10 hónapja
Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.
10 hónapja
Tarsi
1 244
Keresem, de sehol nem találom a dazn-enKapcsold át a Sas kabaréra.Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.inkább a reklámok, de legalább nem a magyar szakértőket kell hallgatni
Kampman
Tarsi
steelwolf
10 hónapja
Szerintem Márk, Buday jók.szerintem is, ezért hallgatom a podcastjüket 😊
balintbaba
Negritis, a vajda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
egész PO-ban hülyén mutatják a támadóórát, rendszeresen azt látjuk, hogy lejár közben meg nem
10 hónapja
ezeket a holdingokat sose fogom megérteni
10 hónapja
Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.Hát csak akadozik és rossz a play clock.. de legalább az nflnél nagyon büszkék rá 😅
Kampman
10 hónapja
Morfil
585
Lattak h szar a punt gyorsan dobtak is 1 zaszlot h messzebb legyenek
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
Kapcsold át a Sas kabaréra.Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.inkább a reklámok, de legalább nem a magyar szakértőket kell hallgatni
Kampman
Tarsi
10 hónapja
garincsa
465
Elmegy az nfl a véreresbe ezzel a retkes Európába küldött adásukkal
10 hónapja
Szerintem Márk, Buday jók.szerintem is, ezért hallgatom a podcastjüket 😊
balintbaba
10 hónapja
Szerintem Márk, Buday jók.Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.inkább a reklámok, de legalább nem a magyar szakértőket kell hallgatni
Kampman
Tarsi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Tarsi
1 244
Sokat panaszkodnak és magyarázkodnak a kommentátorok, hogy nem kapnak igazi amerikai közvetítést, hanem ezt a talán nfl networkos nemzetközi feedet, de szerintem ez jobb is, mint az eredeti, a rengeteg közvetítés közbeni reklámmal, meg egyebekkel.inkább a reklámok, de legalább nem a magyar szakértőket kell hallgatni
Kampman