Divisional szombat
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
és állítólag csak kólát iszol...Kéne NFL specifikus Alza.hu-s reklám:és jött is természetesen 😀A Csőre Gábor eltorzított hangján visítozó zöld mutáns mindig kihozza belőlem a gyilkolni kész terroristát, pedig alapvetően inkább nyugodt embernek tartom magam.SZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
Kampman
shagi0206
"Most vásárolj New England-i kötődésű, védelmi beállítottságú NFL vezetőedzőt és robot porszívót. Alza.huuuuuuuuuuu"
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Érdekes módon csak az AFC North rivális fanok gondolják így...durva hogy 1 negyed után 3-3 és 82% a ravens win%Az arena 4-n is úgy sz@pkodják a Ravenst hogy ennél már nehezen lehetne őket jobban dicsőíteni.
Negritis, a vajda
WhoDey83
10 hónapja
Flowerst akármikor nézem nem sajnálom a GM játékbeli late 1st rounderemet 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Kerdezte mar valaki hogy felidoben lesznek csöcsök??????Te sem a meccs miatt vagy itt!? 😀
Meglepo hogy Lamar fut????
Go Texans azert 😊
Kájzerszóze
10 hónapja
Kéne NFL specifikus Alza.hu-s reklám:és jött is természetesen 😀A Csőre Gábor eltorzított hangján visítozó zöld mutáns mindig kihozza belőlem a gyilkolni kész terroristát, pedig alapvetően inkább nyugodt embernek tartom magam.SZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
Kampman
shagi0206
"Most vásárolj New England-i kötődésű, védelmi beállítottságú NFL vezetőedzőt és robot porszívót. Alza.huuuuuuuuuuu"
10 hónapja
shagi0206
10 921
Nem kell annak úgy tűnnie, elég ha sikerül egy sack, és a labdát is kiütik a kezéből 😊Jöhetne egy Lamar turnover.nem úgy tűnik hogy jön
shagi0206
ha sikerült FGn tartani őket az már jó
Negritis, a vajda
10 hónapja
Biztos jók a PFF statjaik!durva hogy 1 negyed után 3-3 és 82% a ravens win%Az arena 4-n is úgy sz@pkodják a Ravenst hogy ennél már nehezen lehetne őket jobban dicsőíteni.
Negritis, a vajda
WhoDey83
10 hónapja
nem nézem, és ez sztem nem szopkodás hanem vegasdurva hogy 1 negyed után 3-3 és 82% a ravens win%Az arena 4-n is úgy sz@pkodják a Ravenst hogy ennél már nehezen lehetne őket jobban dicsőíteni.
Negritis, a vajda
WhoDey83
az ESPN gamecast szekcióban van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Kerdezte mar valaki hogy felidoben lesznek csöcsök??????Meglepo hogy Lamar fut????
Go Texans azert 😊
10 hónapja
Jöhetne egy Lamar turnover.nem úgy tűnik hogy jön
shagi0206
ha sikerült FGn tartani őket az már jó
10 hónapja
WhoDey83
273
durva hogy 1 negyed után 3-3 és 82% a ravens win%Az arena 4-n is úgy sz@pkodják a Ravenst hogy ennél már nehezen lehetne őket jobban dicsőíteni.
Negritis, a vajda
Welcome To The Jungle
10 hónapja
shagi0206
10 921
Jöhetne egy Lamar turnover.
10 hónapja
én meg azért, mert a spotifyról lekerült jópár zene/album, ami miatt zabos voltam, és kellett.a spotify csak szimplán crashelt a telómon, szal váltottam a youtube musicra
shagi0206
és így egyel kevesebb előfizetés maradt
10 hónapja
shagi0206
10 921
én meg azért, mert a spotifyról lekerült jópár zene/album, ami miatt zabos voltam, és kellett.a notino miatt fizettem elő a youtube premiumra 😀Pedig ez a duma nem is az Alza, hanem Beliani.hu 😀A Csőre Gábor eltorzított hangján visítozó zöld mutáns mindig kihozza belőlem a gyilkolni kész terroristát, pedig alapvetően inkább nyugodt embernek tartom magam.SZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
Kampman
kapitnono
Negritis, a vajda
10 hónapja
durva hogy 1 negyed után 3-3 és 82% a ravens win%
10 hónapja
shagi0206
10 921
és jött is természetesen 😀A Csőre Gábor eltorzított hangján visítozó zöld mutáns mindig kihozza belőlem a gyilkolni kész terroristát, pedig alapvetően inkább nyugodt embernek tartom magam.SZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
Kampman
10 hónapja
a notino miatt fizettem elő a youtube premiumra 😀Pedig ez a duma nem is az Alza, hanem Beliani.hu 😀A Csőre Gábor eltorzított hangján visítozó zöld mutáns mindig kihozza belőlem a gyilkolni kész terroristát, pedig alapvetően inkább nyugodt embernek tartom magam.SZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
Kampman
kapitnono
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
azt hittem megússzuk legalább az első negyedet, de én vagyok a fasz, hogy emlegettemwww.youtube.com/watch?v=1N4FADBKFO4lassan visszasírom alekosztSZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
Tactful Cactus
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
A Csőre Gábor eltorzított hangján visítozó zöld mutáns mindig kihozza belőlem a gyilkolni kész terroristát, pedig alapvetően inkább nyugodt embernek tartom magam.Gaben te vagy az?
Kampman
www.youtube.com/watch?v=2prL8UmCyOc
10 hónapja
Pedig ez a duma nem is az Alza, hanem Beliani.hu 😀A Csőre Gábor eltorzított hangján visítozó zöld mutáns mindig kihozza belőlem a gyilkolni kész terroristát, pedig alapvetően inkább nyugodt embernek tartom magam.SZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
Kampman
10 hónapja
YoungZeeZee
8 552
nalam a gagyi reppesek a facepalm.foleg az aktivia 😊A Csőre Gábor eltorzított hangján visítozó zöld mutáns mindig kihozza belőlem a gyilkolni kész terroristát, pedig alapvetően inkább nyugodt embernek tartom magam.SZÉLES VÁLASZTÉK, KEDVEZŐ ÁRAK...Azok, de a magyar reklámok primitívsége szerintem mindent alulmúl.a magyar reklámokból inkább nem kérünk. Egyrészt itt nincs akkora keretje, mint tengerentúl, másrészt emiatt a szint is kritikán aluli.mondjuk a kinti reklámok nagy része is gyenge
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
shawnka
Kampman
10 hónapja
James007
1 854
Hundley 😀Stroud es HuntleyNevesítsd kérlek, úgy tudok dönteni!Valld be: Mindkét QB-t elfogadnád kezdőnek!Én nem keresek senkit, de ezen a meccsen van két normális OC megy egy irányító! 😀Nagy dilemmában vagyok ám: örülnék, ha a Varnyak jutnának tovább, viszont ha kiesnének, holnap szidhatnám tovább a Lámát. Nem tudom kinek szurkoljak, össze vagyok zavarodva teljesen.Annak drukkolj, hogy találj egy normális OC-t meg épkézláb QB-t!
Szokol
iktriad
Szokol
iktriad
Szokol
Morfil
10 hónapja
Jó kis futó ez a feka srác csak túlfizetett
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Mivel nem értek hozzá csak szeretem, ezért nekem a magyar kommentár is megfelel... csak ne a Maka legyen! Azok az artikulálatlan üvöltései, aztán mire elhallgat már más történik a szakértő még csak pislog, szóhoz sem jut... múltkor volt "sócukor" üdítő volt.... Az ami közvetítés nekem európaiként fogyaszthatatlan! -4 fok eszméletlen hideg van, mondja a magyar kommentár, na ezek az aranyköpések!a pislogást én is meghallgatnám de sajnos nem tudom fogni a csatornát.
Tapsi Hapsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
shagi0206
10 921
nem készült a Texans Lamar futásokból, vagy mi van?