NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
na most egy brady pick six
briareos
na most egy brady pick sixEz most Prime time Bradynek iIyenkor a legjobb a legnemesebb. 168,2 es ratinggeI rotyog végig
briareos
több mint 3 éve
álmodozikna most egy brady pick sixkérlek ne spoilerezz
briareos
EasyGhost
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
nem is értem miértMegvan mi hiányzott a szezonból! A nézői kérdések: " Azt szeretném kérdezni, hogy az irányító miért nem passzol hátra? Köszönöm a választ. András, Dunaújvárosról."Jönnek ilyen kérdések, de mivel én szerkesztem, ezért ilyen sose fog adásba kerülni.
Cypress
shawnka
és holnap hányan vizsgáznak? 😀
a legfiatalabb kiskutya megszületett már?:
több mint 3 éve
na most egy brady pick sixkérlek ne spoilerezz
briareos
több mint 3 éve
na majd a steelersAz a Cleveland határeset, a szombatiak meg említésre se méltóakVégre meccs van21:05 óta szerencsére
Sifur
shawnka
Sifur
több mint 3 éve
na most egy brady pick sixerre várok.... eddig kettőt megúszott.
briareos
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Az a Cleveland határeset, a szombatiak meg említésre se méltóakVégre meccs van21:05 óta szerencsére
Sifur
shawnka
több mint 3 éve
a vb meccs sima volt de legalább felveszi a meccstempót mindenki. kell is a németek ellen.
több mint 3 éve
Jobb szűrő vagy, mint Kroos. 😊Megvan mi hiányzott a szezonból! A nézői kérdések: " Azt szeretném kérdezni, hogy az irányító miért nem passzol hátra? Köszönöm a választ. András, Dunaújvárosról."Jönnek ilyen kérdések, de mivel én szerkesztem, ezért ilyen sose fog adásba kerülni.
Cypress
shawnka
több mint 3 éve
Az mondjuk nem egy hangos játék pedigAhogy fél füllel hallottam, a snooker viszont jó vóóóttt.fél6 óta nézek valamit mindig 😀Végre meccs van21:05 óta szerencsére
Sifur
shawnka
el is fáradtam
főleg hogy a pool-mu és a hu-uru is fos volt
Negritis
nagylaza
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Ahogy fél füllel hallottam, a snooker viszont jó vóóóttt.fél6 óta nézek valamit mindig 😀Végre meccs van21:05 óta szerencsére
Sifur
shawnka
el is fáradtam
Negritis
több mint 3 éve
Takács Áron minden adásba kérdez ki az édesfaszoBrees akkor teszi magaval a legjobbat ha ev vegen visszavonul. Minden tiszteletem az ove, de ez mar nagyon lejto.Ha ma nem is de a szezonba Brady lejátszotta de lehet eIfoguIt vagyok
KeyG
több mint 3 éve
És Mickens is előkerült. A Tampában túl sokan vannak Jags kötödéssel a múltjukban, Vissza ne üssön ez nekik a meccsen.
több mint 3 éve
Ha így megy tovább, a Tampa szép lassan behúzza.
több mint 3 éve
Megvan mi hiányzott a szezonból! A nézői kérdések: " Azt szeretném kérdezni, hogy az irányító miért nem passzol hátra? Köszönöm a választ. András, Dunaújvárosról."Jönnek ilyen kérdések, de mivel én szerkesztem, ezért ilyen sose fog adásba kerülni.
Cypress
több mint 3 éve
fél6 óta nézek valamit mindig 😀Végre meccs van21:05 óta szerencsére
Sifur
shawnka
el is fáradtam
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Brees akkor teszi magaval a legjobbat ha ev vegen visszavonul. Minden tiszteletem az ove, de ez mar nagyon lejto.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Megvan mi hiányzott a szezonból! A nézői kérdések: " Azt szeretném kérdezni, hogy az irányító miért nem passzol hátra? Köszönöm a választ. András, Dunaújvárosról."
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Végre meccs van
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
ezt a random illegal handst meg észreveszik.A néni volt
JÁTÉKVEZETÉS
shawnka
több mint 3 éve
ezt a random illegal handst meg észreveszik.Biztos a női bíró szúrta ki.
JÁTÉKVEZETÉS
shawnka
több mint 3 éve
Törpe_Tacskó
396
3x mentik már meg a saints.-t. Bár előzőleg amikor a saints csinálta akkor is defense holding lett 😀 😀