Divisional vasárnap
több mint 1 éve
vagy BarkleyPollard > ElliotÉs olyan Bear lesz a következő szezonban mint a huzat 😀
minden szempontól
🤘 gaben 🤘
Tomcsik
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Pollard > ElliotÉs olyan Bear lesz a következő szezonban mint a huzat 😀
minden szempontól
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Tdog
653
Sosem tennek ra nagy tet eseteben. Mar 2 super bowlt kormanyozott felreSanyi miért? miért kell egy ilyen backfielddel?Hogy emlékeztessen mindenkit, hogy ő még mindig a régi Sanyi.
petey
iktriad
több mint 1 éve
Needa
246
Fuss T
több mint 1 éve
azért mindig röhögök, ha látom, hogy ha megmozdul a támadófalember bal fülcimpája, arra repül a sárga, de ha visszahúzza a védőt, arra meg ilyenkor soha 😊
több mint 1 éve
Pollard > Elliotminden szempontól
több mint 1 éve
Sanyi miért? miért kell egy ilyen backfielddel?Hogy emlékeztessen mindenkit, hogy ő még mindig a régi Sanyi.
petey
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Hát ő az ilyenekből szokott hero játékokat csinálni… Meg igen elegáns abban rohan a nyomás elől hozzá van szokva XD az a baj hogy ritkán dobja ki …Mondjuk ezt Fields jobban csinálja XDa menekülés és kidobást? 😀
Tomcsik
petey
több mint 1 éve
Mi ez a 49ers game plane? Eddig jól működött az 1-2 yard valami igás lónak és megoldja, most meg az irányítónak kell játszani?Nem úgy fest, hogy kidolgozott játékokat láttunk.
Sifur
több mint 1 éve
Mondjuk ezt Fields jobban csinálja XDa menekülés és kidobást? 😀
Tomcsik
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Mi ez a 49ers game plane? Eddig jól működött az 1-2 yard valami igás lónak és megoldja, most meg az irányítónak kell játszani?
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Amúgy Mitchell jól el lett felejtve. Persze porcelánból van, de azért ő szerintem bizonyította, hogy tud. Ha csak a futást nézzük, szerintem >CMC
több mint 1 éve
old school foci
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Aztán azt hitte a bab is húsPurdy nyomott egy Mahomest.most látod először?
balintbaba
petey
több mint 1 éve
Ezek a Statefarm reklámok sem a régiek már, így Rodgers nélkül.És már a régiek is szarok voltak
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Ezek a Statefarm reklámok sem a régiek már, így Rodgers nélkül.
több mint 1 éve
Purdy nyomott egy Mahomest.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
A-Lyuk 1st down! mekkora bohóc ez a prescottCooper Rush likes this.
mustaine
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
A D kihúzza a fosbólDak picket dob, micsoda meglepi. Ja nem.Pedig Rayshawn nem is játszik
iktriad
Jakehomer
több mint 1 éve
Needa
246
NA Dak tul van rajta. Johetnek a winning drive-ok
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
mekkora bohóc ez a prescottEgyedül a Romo váltás után közvetlenül nem mondtam még, hogy az. Azóta nálam nagyon nem top qb, vmiért mégis egyesek hypeolták.
mustaine