Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
Ha már Super Bowlt valószínűleg sosem rendezhetünk, jó látni, hogy legalább egy draftot igen.
7 hónapja
nice, máris egy padawan próbálkozás, nézzük, van-e benned az erőbőlAz elsőből ki biztos,hogy nem 😀3 év után elsőkörös pick, let's go!Letradeltek
Drip
Sixo
Drip
7 hónapja
Az elsőből ki biztos,hogy nem 😀3 év után elsőkörös pick, let's go!Letradeltek
Drip
Sixo
7 hónapja
Jó estét mindenkinek. Izgalmas egy draft lesz. Úgy néz ki mozgolódnak a csapatok a top 10-ben. És igazából a top 3 után kb megjósolhatatlan mi lesz
7 hónapja
3 év után elsőkörös pick, let's go!Jövőre lehet 2 is lesz. 😉
Drip
7 hónapja
"your event will start soon"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
előre sajnálom a jax fanokat, berry ki fogja fosztani a franchise-t az utolsó gombig egy olyan elkapóért, akiről fogalmuk sincs milyen full time wr-ként. szegény babaarcú gm csávót most mutatták, látszik rajta hogy mindjárt összeesikNem kell félteni, 24-nek néz ki, de 42-ként viselkedik.
Cruyffista
7 hónapja
Őt most is lehetne alkalmazni a draft videói után....Jogos, az egyiket Hörivel.Közvetítette az utolsó néhány évben, amikor náluk voltak a közvetítési jogok.Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?Amikor még NFL-t közvetített szerintem még akkor sem nézte a draftot.
dande2
Sixo
Kampman
Sixo
7 hónapja
előre sajnálom a jax fanokat, berry ki fogja fosztani a franchise-t az utolsó gombig egy olyan elkapóért, akiről fogalmuk sincs milyen full time wr-ként. szegény babaarcú gm csávót most mutatták, látszik rajta hogy mindjárt összeesik
7 hónapja
Még mindig olyan fura, hogy a GM-ünk úgy néz ki, mint valami random arc az 53-as rosterről."We're looking forward to what unfolds."#NFLDraft pic.twitter.com/bC3l1j7MVY
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) April 24, 2025
7 hónapja
Jogos, az egyiket Hörivel.Közvetítette az utolsó néhány évben, amikor náluk voltak a közvetítési jogok.Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?Amikor még NFL-t közvetített szerintem még akkor sem nézte a draftot.
dande2
Sixo
Kampman
7 hónapja
Közvetítette az utolsó néhány évben, amikor náluk voltak a közvetítési jogok.Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?Amikor még NFL-t közvetített szerintem még akkor sem nézte a draftot.
dande2
Sixo
7 hónapja
és bmeg kádtisztitót reklámoznak draft alattnba meccseken is elég tróger reklámok vannak néhol amúgy
Kúrfürst briareos
az ember kezdi úgy érezni hogy a releváns cégek leszarják a tv-t 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Azèrt mondjuk azt kètlem.Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?Amikor még NFL-t közvetített szerintem még akkor sem nézte a draftot.
dande2
Sixo
Mindeközben fun fuct 🥹
The last 11 QBs drafted No. 1 overall (entering tonight) have combined to play 71 seasons and won 0 Super Bowls.
— Doug Clawson (@doug_clawson) April 24, 2025
Caleb Williams
Bryce Young
Trevor Lawrence
Joe Burrow
Kyler Murray
Baker Mayfield
Jared Goff
Jameis Winston
Andrew Luck
Cam Newton
Sam Bradford
7 hónapja
Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?A Kansas csak a 31. pick lesz (amit eltrade-nek majd a Giantsnek) 😀
dande2
7 hónapja
Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?Amikor még NFL-t közvetített szerintem még akkor sem nézte a draftot.
dande2
7 hónapja
Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?
7 hónapja
GULP - Mondjuk nagyon Rams iskola lenne az első adandó alkalommal eltradelni a következő évi 1. köröst. 😀 Jaguars and Browns trade looks like it could go down and talks are happening but nothing done til done obviously
— Jay Glazer (@JayGlazer) April 24, 2025
Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
na már a clevelandi média is átpártolt a kicserélésre, szerintük nem ők húznak. amúgy raiders utolsó pillanatos all in ajánlatra számítok, szuperligás lenne, hunternek semmi keresnivalója az afc southbanBoooooooooooooooooooooooooooooooo
Cruyffista
7 hónapja
a singre bármit bevallanék csak ne kelljen többé hallanomPedig majdnem azt linkeltem be, de ezt még kedvelem is. 😀
Kúrfürst briareos
7 hónapja
na már a clevelandi média is átpártolt a kicserélésre, szerintük nem ők húznak. amúgy raiders utolsó pillanatos all in ajánlatra számítok, szuperligás lenne, hunternek semmi keresnivalója az afc southban