Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
Ha már Super Bowlt valószínűleg sosem rendezhetünk, jó látni, hogy legalább egy draftot igen.
11 hónapja
nice, máris egy padawan próbálkozás, nézzük, van-e benned az erőbőlAz elsőből ki biztos,hogy nem 😀3 év után elsőkörös pick, let's go!Letradeltek
Drip
Sixo
Drip
11 hónapja
Az elsőből ki biztos,hogy nem 😀3 év után elsőkörös pick, let's go!Letradeltek
Drip
Sixo
11 hónapja
Jó estét mindenkinek. Izgalmas egy draft lesz. Úgy néz ki mozgolódnak a csapatok a top 10-ben. És igazából a top 3 után kb megjósolhatatlan mi lesz
11 hónapja
3 év után elsőkörös pick, let's go!Jövőre lehet 2 is lesz. 😉
Drip
11 hónapja
"your event will start soon"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
előre sajnálom a jax fanokat, berry ki fogja fosztani a franchise-t az utolsó gombig egy olyan elkapóért, akiről fogalmuk sincs milyen full time wr-ként. szegény babaarcú gm csávót most mutatták, látszik rajta hogy mindjárt összeesikNem kell félteni, 24-nek néz ki, de 42-ként viselkedik.
Cruyffista
11 hónapja
Őt most is lehetne alkalmazni a draft videói után....Jogos, az egyiket Hörivel.Közvetítette az utolsó néhány évben, amikor náluk voltak a közvetítési jogok.Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?Amikor még NFL-t közvetített szerintem még akkor sem nézte a draftot.
dande2
Sixo
Kampman
Sixo
11 hónapja
előre sajnálom a jax fanokat, berry ki fogja fosztani a franchise-t az utolsó gombig egy olyan elkapóért, akiről fogalmuk sincs milyen full time wr-ként. szegény babaarcú gm csávót most mutatták, látszik rajta hogy mindjárt összeesik
11 hónapja
Még mindig olyan fura, hogy a GM-ünk úgy néz ki, mint valami random arc az 53-as rosterről."We're looking forward to what unfolds."#NFLDraft pic.twitter.com/bC3l1j7MVY
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) April 24, 2025
11 hónapja
Jogos, az egyiket Hörivel.Közvetítette az utolsó néhány évben, amikor náluk voltak a közvetítési jogok.Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?Amikor még NFL-t közvetített szerintem még akkor sem nézte a draftot.
dande2
Sixo
Kampman
11 hónapja
Közvetítette az utolsó néhány évben, amikor náluk voltak a közvetítési jogok.Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?Amikor még NFL-t közvetített szerintem még akkor sem nézte a draftot.
dande2
Sixo
11 hónapja
és bmeg kádtisztitót reklámoznak draft alattnba meccseken is elég tróger reklámok vannak néhol amúgy
Kúrfürst briareos
az ember kezdi úgy érezni hogy a releváns cégek leszarják a tv-t 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Azèrt mondjuk azt kètlem.Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?Amikor még NFL-t közvetített szerintem még akkor sem nézte a draftot.
dande2
Sixo
Mindeközben fun fuct 🥹
The last 11 QBs drafted No. 1 overall (entering tonight) have combined to play 71 seasons and won 0 Super Bowls.
— Doug Clawson (@doug_clawson) April 24, 2025
Caleb Williams
Bryce Young
Trevor Lawrence
Joe Burrow
Kyler Murray
Baker Mayfield
Jared Goff
Jameis Winston
Andrew Luck
Cam Newton
Sam Bradford
11 hónapja
Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?A Kansas csak a 31. pick lesz (amit eltrade-nek majd a Giantsnek) 😀
dande2
11 hónapja
Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?Amikor még NFL-t közvetített szerintem még akkor sem nézte a draftot.
dande2
11 hónapja
Mindeközben Faragó Ricsi vajon az NBA meccs közvetítés közben fèl szemmel figyeli-e a draftot 🤔😏?
11 hónapja
GULP - Mondjuk nagyon Rams iskola lenne az első adandó alkalommal eltradelni a következő évi 1. köröst. 😀 Jaguars and Browns trade looks like it could go down and talks are happening but nothing done til done obviously
— Jay Glazer (@JayGlazer) April 24, 2025
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
na már a clevelandi média is átpártolt a kicserélésre, szerintük nem ők húznak. amúgy raiders utolsó pillanatos all in ajánlatra számítok, szuperligás lenne, hunternek semmi keresnivalója az afc southbanBoooooooooooooooooooooooooooooooo
Cruyffista
11 hónapja
a singre bármit bevallanék csak ne kelljen többé hallanomPedig majdnem azt linkeltem be, de ezt még kedvelem is. 😀
Kúrfürst briareos
11 hónapja
na már a clevelandi média is átpártolt a kicserélésre, szerintük nem ők húznak. amúgy raiders utolsó pillanatos all in ajánlatra számítok, szuperligás lenne, hunternek semmi keresnivalója az afc southban