Draft 2025
jagson dartcsak nehogy egy QB legyen belőlemindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
Sixo
Jordan Travis eladó amúgy 😀mindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
csak nehogy egy QB legyen belőlemindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
mindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Ja pont ezért nem tervezem ezt a topikot olvasni, majd csak visszaolvasok 😀majd mindenki erőt vesz magán és nem spoilerez itt, ez a követő ez nem a szakmáról szól 😀Hoztam linket:itt egy NFL networkös is, de nem tudom ez mennyi csúszásban van mert nincs countdown még.
the.streameast.app/stream/nfl/nfl-draft-2025-live-stream
tenorx
daddylive.mp/stream/stream-405.php
tenorx
Kúrfürst briareos
nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
jah, iktriad sosem szokott percekkel előtte spoilereznimajd mindenki erőt vesz magán és nem spoilerez itt, ez a követő ez nem a szakmáról szól 😀Hoztam linket:itt egy NFL networkös is, de nem tudom ez mennyi csúszásban van mert nincs countdown még.
tenorx
tenorx
Kúrfürst briareos
majd mindenki erőt vesz magán és nem spoilerez itt, ez a követő ez nem a szakmáról szól 😀Hoztam linket:itt egy NFL networkös is, de nem tudom ez mennyi csúszásban van mert nincs countdown még.
tenorx
tenorx
Hoztam linket:itt egy NFL networkös is, de nem tudom ez mennyi csúszásban van mert nincs countdown még.
tenorx
Szerkesztette: tenorx
Hát én most rámentem, és 2500 forintos csomagot akart vetetni velem.Hoztam linket:a draft nem ingyenes általában a dazn-n is?
tenorx
Negritis, a vajda
Hoztam linket:a draft nem ingyenes általában a dazn-n is?
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ok, ha én itt vagyok, akkor általában minden is a Jagsről szól, de most lehet tényleg ez lesz a helyzet ma legalább is a Top 10-ben. Vajon mennyire akarjuk Travis Huntert?vicces de csak azért nyomatják h mindenkinek a jags-et kell fizetnie h annak a reklámnak ami majd az ő választásuk helyett lesz közvetitésben rekord nézettsége legyen
From NFL Draft Kickoff: The #Browns and #Texans always swung a trade for third-day picks… while the #Jaguars have emerged as the team to watch early tonight. pic.twitter.com/cCJnL9Duj9
— Ian Rapoport (@RapSheet) April 24, 2025
Teams picking in the top 10 have shared over the last hour they expect the Jaguars to make a splash tonight, per sources.
— Dianna Russini (@DMRussini) April 24, 2025
iktriad
From NFL Draft Kickoff: The #Browns and #Texans always swung a trade for third-day picks… while the #Jaguars have emerged as the team to watch early tonight. pic.twitter.com/cCJnL9Duj9
— Ian Rapoport (@RapSheet) April 24, 2025
Teams picking in the top 10 have shared over the last hour they expect the Jaguars to make a splash tonight, per sources.
— Dianna Russini (@DMRussini) April 24, 2025
Szerkesztette: iktriad
Oh dehogy, voltak neki emlékezetes pillanatai Londonban is.Jogos, de te is csak azért emlékszel Ace Sanders-re, mert ex-South Carolina-s. 😀Ki állította az ellenkezőjét?Dede Westbrook vagy Rashad Greene jobb returner volt nála, pedig utóbbinak utána kellett most néznem, hogy így hívták-e. 😀Még egy meme a közelmúltból. A 2013-as Jags draft -is- úgy sikerült, mintha tényleg csak Gus Bradley meg az akkori Jags GM Dave Caldwell lett volna a teremben - pedig vittünk South Carolina-st is, szóval Sixo se szólhat egy szót se. 😀Csapatod történetének legemlékezetesebb returnere lett belőle.
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Szerkesztette: Sixo
Jogos, de te is csak azért emlékszel Ace Sanders-re, mert ex-South Carolina-s. 😀Ki állította az ellenkezőjét?Dede Westbrook vagy Rashad Greene jobb returner volt nála, pedig utóbbinak utána kellett most néznem, hogy így hívták-e. 😀Még egy meme a közelmúltból. A 2013-as Jags draft -is- úgy sikerült, mintha tényleg csak Gus Bradley meg az akkori Jags GM Dave Caldwell lett volna a teremben - pedig vittünk South Carolina-st is, szóval Sixo se szólhat egy szót se. 😀Csapatod történetének legemlékezetesebb returnere lett belőle.
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
A Buksi névről szerintem 10-15 évig Laczkó Zsolt fog eszembe jutni(így csufólták Honvédos berkekben), szóval BB cuki huskey-át hívjuk Blökinek inkább. 😀A Buksi kutya all timeez szerintem all time best! 😀WHAT IS YOUR FAVORITE #NFL DRAFT MOMENT…?
— MLFootball (@_MLFootball) April 23, 2025
I’ll start:
pic.twitter.com/MzV3qhJZnj
Sixo
Kampman
Toto21
Heisman nádor
Ki állította az ellenkezőjét?Dede Westbrook vagy Rashad Greene jobb returner volt nála, pedig utóbbinak utána kellett most néznem, hogy így hívták-e. 😀Még egy meme a közelmúltból. A 2013-as Jags draft -is- úgy sikerült, mintha tényleg csak Gus Bradley meg az akkori Jags GM Dave Caldwell lett volna a teremben - pedig vittünk South Carolina-st is, szóval Sixo se szólhat egy szót se. 😀Csapatod történetének legemlékezetesebb returnere lett belőle.
iktriad
Sixo
iktriad
A Buksi kutya all timeez szerintem all time best! 😀WHAT IS YOUR FAVORITE #NFL DRAFT MOMENT…?
— MLFootball (@_MLFootball) April 23, 2025
I’ll start:
pic.twitter.com/MzV3qhJZnj
Sixo
Kampman
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Dede Westbrook vagy Rashad Greene jobb returner volt nála, pedig utóbbinak utána kellett most néznem, hogy így hívták-e. 😀Még egy meme a közelmúltból. A 2013-as Jags draft -is- úgy sikerült, mintha tényleg csak Gus Bradley meg az akkori Jags GM Dave Caldwell lett volna a teremben - pedig vittünk South Carolina-st is, szóval Sixo se szólhat egy szót se. 😀Csapatod történetének legemlékezetesebb returnere lett belőle.
iktriad
Sixo
Szerkesztette: iktriad
Broncos az Loveland lesz, Texansnál Bookert olvastam, érte a 49ers helyére kéne a Dallas miatt.while the Giants are trying to acquire a second first-round pick at the back end of the round.Na ez ami egyértelműen Dart
Cruyffista
r.baggio