Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
a singre bármit bevallanék csak ne kelljen többé hallanomA 2000-es években nagyot ment a banda.mindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
iktriad
7 hónapja
A 2000-es években nagyot ment a banda. Egyes helyeken máig nagy a hatásuk.mindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
annyira jó h hunter oda vissza tud játszani. a barbár csapatok egy térdelfejeléssel 2 posztot oldanak meg
7 hónapja
mi már a fajelméletnél tartunkafrikai -> jetsbe megy?
Löfli
Lesz ez még így se!
7 hónapja
nem hiszem, onnan nincs genom mintájuknonomi már a fajelméletnél tartunkErre nagyon ráéreztél, épp most végeztem Dr Török Tibor archeogenetikus előadásával. Rouran népből származunk, de legalábbis a nyelvünk biztosan.
Löfli
Sixo
csak a szíriusz!!!!
Negritis, a vajda
7 hónapja
nonomi már a fajelméletnél tartunkErre nagyon ráéreztél, épp most végeztem Dr Török Tibor archeogenetikus előadásával. Rouran népből származunk, de legalábbis a nyelvünk biztosan.
Löfli
Sixo
csak a szíriusz!!!!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
nah akkor neked már jó, nálam még nem hat a Pepsiazt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixonevermind bebasztam???haha elbasztad az idézéstazt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
7 hónapja
mi már a fajelméletnél tartunkErre nagyon ráéreztél, épp most végeztem Dr Török Tibor archeogenetikus előadásával. Rouran népből származunk, de legalábbis a nyelvünk biztosan.
Löfli
7 hónapja
azt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
nevermind bebasztam???haha elbasztad az idézéstazt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
7 hónapja
Mióta elvárás, hogy a hozzászólások mindegyike értelmet tartalmazzon?jó hát amit én írtam be hogy nba-t néztem rohadtul nem tartalmazott több értelmet az tuti 😊azt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
Negritis, a vajda
7 hónapja
mi már a fajelméletnél tartunk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
???haha elbasztad az idézéstazt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
7 hónapja
jó hát amit én írtam be hogy nba-t néztem rohadtul nem tartalmazott több értelmet az tuti 😊azt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
haha elbasztad az idézéstazt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
7 hónapja
azt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
7 hónapja
hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
7 hónapja
mert amit mi irunk az is kb ennyire értelmes, gondolom ezt suggaltaszellentettemárulod? vagy miért írtad be ide?
fake.id
Sixo
7 hónapja
fuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
7 hónapja
szellentettem
7 hónapja
féltek, hogy a Cowboys feltradel eléjük értejaja tuti nem lenne bent a saját pickjüknél :dannak még értelme is lennejagson dartcsak nehogy egy QB legyen belőlemindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
7 hónapja
jaja tuti nem lenne bent a saját pickjüknél :dannak még értelme is lennejagson dartcsak nehogy egy QB legyen belőlemindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
7 hónapja
fuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnak
7 hónapja
annak még értelme is lennejagson dartcsak nehogy egy QB legyen belőlemindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos