NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 320
41
18:05 Florida @ Texas - NET4+
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Már kevesebb mint 20 perc, SKOL!gyönyörű stadion
KmetyG
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Már kevesebb mint 20 perc, SKOL!A képen 2 balek meg a sztár irányító Cassel.
KmetyG
több mint 10 éve
bergerdani
4 912
Második visszahordás----> ordas fumble #justhesterthings
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nemtom miért a csereirányítóval kezd a Jaxulpianusunfair lenne egyből rájuk engedni Stanzit
több mint 10 éve
Toto21
5 921
Lovie Smith első D hívásnál -5yard-os futás... karcolni fog idén a Tampa védelem is
több mint 10 éve
bergerdani
4 912
első play -6 yard #jaguarsHörihamar belerázódtak a szezonba, pont mint eli manning
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nemtom miért a csereirányítóval kezd a Jax
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
megy majd a pimp az everbank field-enNaná, hogy a Jags meccsen a bejelentkezéskor az új kijelzőt kell totálba benyomni 😛dandea medencés vip páholyok majd csak ezután jönnek.KmetyG
több mint 10 éve
Panthersnél egy Gay nevű srác a rúgó még jó, hogy nem a Rams-l játszanak 😛
több mint 10 éve
Naná, hogy a Jags meccsen a bejelentkezéskor az új kijelzőt kell totálba benyomni 😛dandea medencés vip páholyok majd csak ezután jönnek.
több mint 10 éve
Naná, hogy a Jags meccsen a bejelentkezéskor az új kijelzőt kell totálba benyomni 😛
több mint 10 éve
Antone Exum rajongóknak üzenem, hogy ma ő kezd a secondary-ben nálunk. Legalábbis eddig ez az utolsó infó.
több mint 10 éve
Nagy dolog. Nekem sincsHogy ki legyünk egyensúlyozva:és nincs incomplete passza egyik csapat irányítójának sem.Ventura
Ryan 7-7, 63 ydsberger90
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Hogy ki legyünk egyensúlyozva:és nincs incomplete passza egyik csapat irányítójának sem.
Ryan 7-7, 63 ydsberger90
több mint 10 éve
Na kérem úgy tűnik idén sem ússzuk meg az NFL.t 😛 Hajrá SASOK! 😀
több mint 10 éve
reggel hétkor természetesen, azóta semmi mást nem csináltam, mindjárt végzek a második oldallalmikor kezdted el azt az ítéletet olvasni?Amadeus91valamiért bekövetett Marcus Thigpen a twitterenelkezdtem pár éve ncaa meccseket nézni, ma meg emiatt egy 99 oldalas bírósági ítéletet olvasok hajnali fél kettőkor úgy, hogy reggel hétkor keltembaggio
ti mit értetek el ma?berger90
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 844
mikor kezdted el azt az ítéletet olvasni?valamiért bekövetett Marcus Thigpen a twitterenelkezdtem pár éve ncaa meccseket nézni, ma meg emiatt egy 99 oldalas bírósági ítéletet olvasok hajnali fél kettőkor úgy, hogy reggel hétkor keltembaggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
valamiért bekövetett Marcus Thigpen a twitterensikerült bal kézzel kitörölnöm életemben először :3
több mint 10 éve
legutóbbi hozzászólók:nem csak az öreg bikáké a fórum
berger90
amadeus91
ano92
micsoda sémaHöri