Előszezon 2. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ozibozi
17 134
megint csak 0,0001 sec maradt 😊 ma ezt gyakorolja A.S.
több mint 10 éve
Horzsol az offense 😀gabokockaHa a punt a cél mára, akkor jól megy
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Horzsol az offense 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A kicker Succopnak van kihívója, neki fontos volt, hogy betegye egyből.
több mint 10 éve
0.00001 másodpercnél kért időt Alex. 😀
több mint 10 éve
Egyik kérdéses WR sor után jöhet a mienk is.
több mint 10 éve
ozibozi
17 134
meccs előtti komoly izgalomban a mester is Tim Tebow @TimTebow 4 min
So thankful for HIS grace...
"Grace and peace be yours in abundance through the knowledge of God and of Jesus our Lord."
2 Peter 1:2
több mint 10 éve
Remélem alapszakaszban ilyen fújások nem lesznek, különben védőnek lenni nem lesz álom. 😕
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ezek a jó driveok, 2TD egy driveban és egyik se számít. 😀 (Az első OPI-t én nem láttam annak.)De messze van még a 2 óra, lehet, hogy elalszom, pedig a Chiefs-t se láttam még és Supermant is megnézném. 😕
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Nem szaroztak. 1 perc alatt két momentum. 😀
több mint 10 éve
Nekem a Broncos védelem is tetszik. Amiért az offense. Értem mit akarnak, meg is tudják csinálni. Ennyi, előszezon. Kipróbálják amit és akit csak lehet, de láthatóan képes a csapat arra, amire kitalálták.
több mint 10 éve
Tetszett Osweiler játéka ebben a driveban. Látszik a fejlődés. 😊xrace77Bizony. Azért kéne még tőle 2-3 ilyen drive a hátralevő preseasonban, hogy elhigyjem, hogy fejlődik. 😊
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Tetszett Osweiler játéka ebben a driveban. Látszik a fejlődés. 😊
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
áá, balszerencse, kurva szép int lett volna egykézzel 😕
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Preseason. én így szeretlekGabbert varázsolpeteyDawson is.peterk2005
több mint 10 éve
Ezen mit kell csellendzselni? Simán földet ért....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
lehet úgy értette, hogy ilyen hibákat tőlük lehet látni, nem egy x éve profi valakitől. egyszerűen nem értem, hogy a tökbe van még csapata 😀tüdőbedobja 5 yardról az emberét, és csodálkozik, hogy nemlett complete passz. Imádom ezt a csávót 😀 😀berger90Nekem a kommentátor tetszett, ahogy megmagyarázta: "This is what young inexperienced QB-s do." Mintha Gabbert nem nyomott volna le két évet kezdőként. 😀peterk2005
Mindig jövőre
több mint 10 éve
tüdőbedobja 5 yardról az emberét, és csodálkozik, hogy nemlett complete passz. Imádom ezt a csávót 😀 😀berger90Nekem a kommentátor tetszett, ahogy megmagyarázta: "This is what young inexperienced QB-s do." Mintha Gabbert nem nyomott volna le két évet kezdőként. 😀
több mint 10 éve
Gabbert varázsolpeteyDawson is.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
tüdőbedobja 5 yardról az emberét, és csodálkozik, hogy nemlett complete passz. Imádom ezt a csávót 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Na jön a zászlóerdő. 😀