Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
nálunk közben Heinicke-t agyonütötték, le is kellett őt hozni.
több mint 9 éve
És még egy sack. Palmer azt mondta szeretné ha megütnék meccsen. Az OL ma teljesíti a kívánságát.Ő se ilyen lovat akart.
Fucu
Közben a Jaguars B/C védelem franchise QBt csinált Nassibból. Szegény Stanzi csak a victory formationre jött a pályára.
több mint 9 éve
előny a félidőben, ami mindössze 2 perces lesz.
több mint 9 éve
előny a félidőben, ami mindössze 2 perces lesz.
több mint 9 éve
Munnerlyn él.
több mint 9 éve
És még egy sack. Palmer azt mondta szeretné ha megütnék meccsen. Az OL ma teljesíti a kívánságát.
több mint 9 éve
Panthers meccsen minden idők interception visszahordása 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Csak vége lehetne már ennek a Eagles-Ravens meccsnek mert ha így folytatódik hiába keltem fel megnézni a Cards kezdőket nem kapcsolnak át addig...
több mint 9 éve
Úgy olvasom hogy a támadófal a régi formáját idézi. 3 passzkísérlet, kétszer ütötték meg Palmert az egyik sack volt. Bradley Sowell rulez!3&9-re újra sack. zsírabuli
Fucu
több mint 9 éve
66 perc kényszerszünet után folytatódik a meccs, mi támadunk.
több mint 9 éve
Úgy olvasom hogy a támadófal a régi formáját idézi. 3 passzkísérlet, kétszer ütötték meg Palmert az egyik sack volt. Bradley Sowell rulez!
több mint 9 éve
Raiders-Vikings info:A két edző megállapodott, hogy helyi idő szerint 9:03 pm-kor kimennek melegíteni a játékosok 10 percet majd folytatják a meccset, viszont nem lesz majd félidő.
több mint 9 éve
van aki azért jól érzi magát a szakadó esőben is: 😀twitter.com/TheCauldron/status/635265752816308224
több mint 9 éve
3 perc múlva járna le a 30 perc, de a helyzet nem javult és továbbra is villámlik, így a 30 perces visszaszámlálást újra elindítjuk, Leghamarabbi folytatás magyar idő szerint 4:15.
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Minnesotában pedig elégetik a mezét, miután egy "AP - The Decision" showban jelenti be, hogy eligazol"Én vagyok az NFL LeBron James-e." - Adrian Peterson.Akkor a Dolphinsban lesz majd csak NFL bajnok?
KmetyG
iktriad
több mint 9 éve
"Én vagyok az NFL LeBron James-e." - Adrian Peterson.Akkor a Dolphinsban lesz majd csak NFL bajnok?
KmetyG
több mint 9 éve
Raiders-Vikings info:A második negyed 9. percében a mérkőzés félbe lett szakítva a rossz időjárás és villámlás miatt, folytatás kb. 30 perc múlva.
több mint 9 éve
"Én vagyok az NFL LeBron James-e." - Adrian Peterson.
több mint 9 éve
"Én vagyok az NFL LeBron James-e." - Adrian Peterson.
több mint 9 éve
mostantól a második csapat van fent
több mint 9 éve
szép volt Teddy!twitter.com/nfl/status/635254473883934720
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ha Nassib lesz a QB ez sem fog összejöni. hol van már Stanzi.Coughlin másodszor challenggel egy preseason meccs első félidejében. De ezt is megyneri, mint az elsőt.így esély van rá, hogy 4 percnél is többet legyen nálunk a laszti negyedenként
iktriad
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
Coughlin másodszor challenggel egy preseason meccs első félidejében. De ezt is megyneri, mint az elsőt.így esély van rá, hogy 4 percnél is többet legyen nálunk a laszti negyedenként
iktriad
több mint 9 éve
Walsh-ot most már tényleg cseréljék le, szép volt Johnson elkapása 6:6.