NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Előszezon 2. hét
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
ennyia szaftért erőlteti a Beckhemet amikor látszik hogy nem akar kontaktolni (érthetően)Látod pl. ezért teszi ezt. Bár ez szerintem incomplete volt.
ozibozi
iktriad
több mint 9 éve
a szaftért erőlteti a Beckhemet amikor látszik hogy nem akar kontaktolni (érthetően)Látod pl. ezért teszi ezt. Bár ez szerintem incomplete volt.
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
a szaftért erőlteti a Beckhemet amikor látszik hogy nem akar kontaktolni (érthetően)
több mint 9 éve
zsojti
4 063
moffit sajna elég gyenge eddig RG poszton
több mint 9 éve
Hát ezt a goal line O-t még gyakorolni kéne.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Kezdünk, SKOL VIKINGS!
több mint 9 éve
A kezdő DL most azért annyira nem tetszett, sok futást engedtünk és annyira Flaccohoz se sikerült odaérni. Mindegy ennél rosszabb soha ne legyen.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
Vikes-Oak meccshez van stream?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
A kezdő DL most azért annyira nem tetszett, sok futást engedtünk és annyira Flaccohoz se sikerült odaérni. Mindegy ennél rosszabb soha ne legyen.
több mint 9 éve
Alualu megint FBben van fent a pályán(nem elírás). Szerintem a regularban is használni fogjuk így. 😀
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 897
Vikes-Oak meccshez van stream?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
De baszki nem is értem, preseason, 1 cm-ről jönnének, mi a faszért kell bedobni?Erre touchback 😊
több mint 9 éve
Philbin piros zászlójáról emlékezzünk meg azért 😊látszik h Green Bayből jött
gabokocka
több mint 9 éve
Philbin piros zászlójáról emlékezzünk meg azért 😊
több mint 9 éve
Remek!!!hogyne lenne, ESPN adjaRóla mindig a kajálás jutna az eszembe, úgyhogy kihagynám.már a 2017-es draftra scoutolja Brad Kaaya-tBaszki, a végén megélem, hogy van egy normális kezdő QBnk? 😀Ennyire bízol Stephen Morrisba?
iktriad
Sixo
baggio
Ja Baggio, gondolom te is örülsz, hogy 1 hét múlva ilyenkor már lesz (college) tétmeccs is. És én is azt fogom nézni NFL helyett (ha lesz rá jó link), mert FCS találkozó lesz.
iktriad
baggio
több mint 9 éve
hogyne lenne, ESPN adjaRóla mindig a kajálás jutna az eszembe, úgyhogy kihagynám.már a 2017-es draftra scoutolja Brad Kaaya-tBaszki, a végén megélem, hogy van egy normális kezdő QBnk? 😀Ennyire bízol Stephen Morrisba?
iktriad
Sixo
baggio
Ja Baggio, gondolom te is örülsz, hogy 1 hét múlva ilyenkor már lesz (college) tétmeccs is. És én is azt fogom nézni NFL helyett (ha lesz rá jó link), mert FCS találkozó lesz.
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nem tudom, hogy örülni kellene-e, hogy ez a szezon eleji forma az Eagles-nél... 😊 bár Sanchez egy szinte tökéletes drive során is képes bizonyítani, hogy nem lehet rá igazán számítani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
na azért 😊Egyelőre nyögvenyelős ma is az offensetek, pedig sok pass rush nincs a részünkről.
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
na azért 😊
több mint 9 éve
Róla mindig a kajálás jutna az eszembe, úgyhogy kihagynám.már a 2017-es draftra scoutolja Brad Kaaya-tBaszki, a végén megélem, hogy van egy normális kezdő QBnk? 😀Ennyire bízol Stephen Morrisba?
iktriad
Sixo
baggio
több mint 9 éve
ozibozi
17 142
na azért 😊
több mint 9 éve
Róla mindig a kajálás jutna az eszembe, úgyhogy kihagynám.már a 2017-es draftra scoutolja Brad Kaaya-tBaszki, a végén megélem, hogy van egy normális kezdő QBnk? 😀Ennyire bízol Stephen Morrisba?
iktriad
Sixo
baggio
több mint 9 éve
Vagy jövőre elhozzák 1/2őn Goff-ot.már a 2017-es draftra scoutolja Brad Kaaya-tBaszki, a végén megélem, hogy van egy normális kezdő QBnk? 😀Ennyire bízol Stephen Morrisba?
iktriad
Sixo
baggio
több mint 9 éve
Hollók fejében valami nagyon nincs rendben, nem tudom mi a fene bajuk van............