Előszezon 2. hét
több mint 10 éve
ennyia szaftért erőlteti a Beckhemet amikor látszik hogy nem akar kontaktolni (érthetően)Látod pl. ezért teszi ezt. Bár ez szerintem incomplete volt.
ozibozi
iktriad
több mint 10 éve
a szaftért erőlteti a Beckhemet amikor látszik hogy nem akar kontaktolni (érthetően)Látod pl. ezért teszi ezt. Bár ez szerintem incomplete volt.
ozibozi
több mint 10 éve
a szaftért erőlteti a Beckhemet amikor látszik hogy nem akar kontaktolni (érthetően)
több mint 10 éve
moffit sajna elég gyenge eddig RG poszton
több mint 10 éve
Hayden de gecihülye
több mint 10 éve
Hát ezt a goal line O-t még gyakorolni kéne.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Kezdünk, SKOL VIKINGS!
több mint 10 éve
A kezdő DL most azért annyira nem tetszett, sok futást engedtünk és annyira Flaccohoz se sikerült odaérni. Mindegy ennél rosszabb soha ne legyen.
több mint 10 éve
Vikes-Oak meccshez van stream?
több mint 10 éve
A kezdő DL most azért annyira nem tetszett, sok futást engedtünk és annyira Flaccohoz se sikerült odaérni. Mindegy ennél rosszabb soha ne legyen.
több mint 10 éve
Alualu megint FBben van fent a pályán(nem elírás). Szerintem a regularban is használni fogjuk így. 😀
több mint 10 éve
Vikes-Oak meccshez van stream?
több mint 10 éve
De baszki nem is értem, preseason, 1 cm-ről jönnének, mi a faszért kell bedobni?Erre touchback 😊
több mint 10 éve
Philbin piros zászlójáról emlékezzünk meg azért 😊látszik h Green Bayből jött
gabokocka
több mint 10 éve
Philbin piros zászlójáról emlékezzünk meg azért 😊
több mint 10 éve
Remek!!!hogyne lenne, ESPN adjaRóla mindig a kajálás jutna az eszembe, úgyhogy kihagynám.már a 2017-es draftra scoutolja Brad Kaaya-tBaszki, a végén megélem, hogy van egy normális kezdő QBnk? 😀Ennyire bízol Stephen Morrisba?
iktriad
Sixo
baggio
Ja Baggio, gondolom te is örülsz, hogy 1 hét múlva ilyenkor már lesz (college) tétmeccs is. És én is azt fogom nézni NFL helyett (ha lesz rá jó link), mert FCS találkozó lesz.
iktriad
baggio
több mint 10 éve
hogyne lenne, ESPN adjaRóla mindig a kajálás jutna az eszembe, úgyhogy kihagynám.már a 2017-es draftra scoutolja Brad Kaaya-tBaszki, a végén megélem, hogy van egy normális kezdő QBnk? 😀Ennyire bízol Stephen Morrisba?
iktriad
Sixo
baggio
Ja Baggio, gondolom te is örülsz, hogy 1 hét múlva ilyenkor már lesz (college) tétmeccs is. És én is azt fogom nézni NFL helyett (ha lesz rá jó link), mert FCS találkozó lesz.
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nem tudom, hogy örülni kellene-e, hogy ez a szezon eleji forma az Eagles-nél... 😊 bár Sanchez egy szinte tökéletes drive során is képes bizonyítani, hogy nem lehet rá igazán számítani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
na azért 😊Egyelőre nyögvenyelős ma is az offensetek, pedig sok pass rush nincs a részünkről.
ozibozi
több mint 10 éve
na azért 😊
több mint 10 éve
Róla mindig a kajálás jutna az eszembe, úgyhogy kihagynám.már a 2017-es draftra scoutolja Brad Kaaya-tBaszki, a végén megélem, hogy van egy normális kezdő QBnk? 😀Ennyire bízol Stephen Morrisba?
iktriad
Sixo
baggio
több mint 10 éve
na azért 😊
több mint 10 éve
Róla mindig a kajálás jutna az eszembe, úgyhogy kihagynám.már a 2017-es draftra scoutolja Brad Kaaya-tBaszki, a végén megélem, hogy van egy normális kezdő QBnk? 😀Ennyire bízol Stephen Morrisba?
iktriad
Sixo
baggio
több mint 10 éve
Vagy jövőre elhozzák 1/2őn Goff-ot.már a 2017-es draftra scoutolja Brad Kaaya-tBaszki, a végén megélem, hogy van egy normális kezdő QBnk? 😀Ennyire bízol Stephen Morrisba?
iktriad
Sixo
baggio
több mint 10 éve
Hollók fejében valami nagyon nincs rendben, nem tudom mi a fene bajuk van............