Előszezon 4. hét
több mint 10 éve
Sziasztok! Találtam egy helyet, ahol élőben adják az Nfl-es meccseket: XII.Kerület, Clockcafe.hu, nézzetek rá! Én mindig ott szoktam nézni! Ne felejtsétek: Péntek hajnali 2.00 Seattle Seahawks vs Green Bay Packers! 😊 MIKIclockvasárnap éjjel is vagy a Sport TV-s meccs után záróra?
több mint 10 éve
clock
3
Sziasztok! Találtam egy helyet, ahol élőben adják az Nfl-es meccseket: XII.Kerület, Clockcafe.hu, nézzetek rá! Én mindig ott szoktam nézni! Ne felejtsétek: Péntek hajnali 2.00 Seattle Seahawks vs Green Bay Packers! 😊 MIKI
több mint 10 éve
13 év után ismét hibátlan előszezont játszott a Vikings. Borzalmas meccs volt ez. 😀 irány tovább NCAA meccs nézés.
több mint 10 éve
Derek Carr egész szimpatikusan kapja széjjel a Seahawks 8. csapatát.
több mint 10 éve
Eddig nagyon felejthető ez a Vikings-Titans mérkőzés.
több mint 10 éve
már csak 1 negyed kell a tökéletes előszezonhoz
több mint 10 éve
Posey szerzett egy interceptiont, ma sem maradunk enélkül 😀
több mint 10 éve
Ponder nem nyugszik míg el nem adja egyszer a labdát.
több mint 10 éve
zsojti
4 063
közben johnson is fut egy brutál TDdzsószi közben 100 yard fölöttzsojtiFélek csak PS-ba fér be, de onnan viszik is....Greengo
több mint 10 éve
dzsószi közben 100 yard fölöttzsojtiFélek csak PS-ba fér be, de onnan viszik is....
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
zsojti
4 063
dzsószi közben 100 yard fölött
több mint 10 éve
Tom Johnson ismét lecsapott, jó látni hogy a D-Line mély
több mint 10 éve
Bromley nem bírt sackelni...atyaég
több mint 10 éve
Wootton nagyon nagy lopást hajtott végre 😀 gyakorlatilag kivette Mettenberger kezéből a labdát 😀
több mint 10 éve
Fú de szar volt ez a Jaguars - Falcons miután Bortles lement. De a Hard Knocksban tuti jól fog mutatni...
több mint 10 éve
zsojti
4 063
hát érdekes lesz tucker is jól mozog..polk nagy kérdés nekem a sérüléssel...johnson sem mutat semmit a roster helyért... így nehéz lesz, főleg, hogy benn meg maehl is jót játszikzsojtiJohnsonnak annyi előnye van, hogy returnerként is számíthatunk rá.
Dzsózit meg vhogy meg kéne tartani. 😊Greengo
több mint 10 éve
igen, de most már akár jó éjszakát is kívánhatnánk 😀 innentől nem vesszük komolyan, ez ezzel a beállítással beigazolódott 😀😀Hölgyeim és Uraim,Samantha biztos nagyon izgatott ettől, már ha épp nem dolgozik ma valamelyik college meccsen az oldalvonal mellett.iktriad
Christian Ponder érkezik a pályára.KmetyG
több mint 10 éve
Parkey 53-ról is beverte....sztem ez eldőlt. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
johnson sem mutat semmit a roster helyért... így nehéz lesz, főleg, hogy benn meg maehl is jót játszikzsojtiJohnsonnak annyi előnye van, hogy returnerként is számíthatunk rá.
Dzsózit meg vhogy meg kéne tartani. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Hölgyeim és Uraim,Samantha biztos nagyon izgatott ettől, már ha épp nem dolgozik ma valamelyik college meccsen az oldalvonal mellett.
Christian Ponder érkezik a pályára.KmetyG