NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Paradicsommal még azt mondom okéUborkaval!Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam nekiÉn sajtot szoktam néha.
shagi0206
Kampman
ulpianus
több mint 1 éve
Henne time!!!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Tőle(tek)d nem is várok mást 😀 De én mit egyek? Pintyet? Kaktuszt? 😀Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam nekiÉn sajtot szoktam néha.
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
Uborkaval!Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam nekiÉn sajtot szoktam néha.
shagi0206
Kampman
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Chris Jones még takaréklángon is embertelen.
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam nekiÉn sajtot szoktam néha.
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Jó dolog ilyenkor mogyoróvajat magába enni? 😀 Unalmamban már ennek láttam neki
több mint 1 éve
A rekord mar a szunetre meglett, ez konkretan egy sormeccs...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Jajj te! Le sem hajoltak a Chiefs jatekosok a fumbliert. Nem alazni akarnak csak nyerni. A Raiders korrekt volt nem erolkodnek a szamukra tet nelkuli meccsen, akkor ok sem.
több mint 1 éve
+18-nál 6 perccel a vége előtt az utolsó héten mit keres még majomsz a pályán?Kivanta a sack-et....... Nem ertem en sem. Persze par extra.yard kell.meg a rekordhoz....
gabokocka
több mint 1 éve
+18-nál 6 perccel a vége előtt az utolsó héten mit keres még majomsz a pályán?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Remélem a -8.5es hendim kitart... nem kéne elbohóckodni nagyon a végèt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Egyébként nagyon gyorsan megy a meccs vagy csak èn èrzem annak? Gyakorlatilag kb kèt ès fèl óra alatt vège lehet.Elejen is ereztem ezt. A Chiefsek fontos a W, a Raidersnek mindegy mi van. Ne seruljon meg senki, lejatszak, ne legyen tul ciki, menjunk haza, a Raiders szezonjanak vege, A Chiefs erot mutat, ne ajandek a kiemeles, es mindenki boldog.
dande2
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Nem lesz, de tényleg rövidebb, mint a legtöbb.Egyébként nagyon gyorsan megy a meccs vagy csak èn èrzem annak? Gyakorlatilag kb kèt ès fèl óra alatt vège lehet.igen, általában fél 2 előtt nem sokkal szokott vége lenni a 10.30-as meccseknek. Ez 1-re kész lesz kb.
dande2
shagi0206
Hosszú drive-ok, meg sok futójáték általában gyorsan ölik az órát.
több mint 1 éve
Egyébként nagyon gyorsan megy a meccs vagy csak èn èrzem annak? Gyakorlatilag kb kèt ès fèl óra alatt vège lehet.Nagyon "esünk már túl rajta" feelingje van a meccsnek sokaknál , talán Stidhamet leszámítva.
dande2
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Egyébként nagyon gyorsan megy a meccs vagy csak èn èrzem annak? Gyakorlatilag kb kèt ès fèl óra alatt vège lehet.igen, általában fél 2 előtt nem sokkal szokott vége lenni a 10.30-as meccseknek. Ez 1-re kész lesz kb.
dande2
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Jackson szakmailag semmisült meg, de emberileg nem.Amiket Meyer művelt pályán kívül is az alapján még nála is rosszabb volt. Hiába volt "Hu.e azért nem vagyok"-nak 1-31-es szezonja 2 év alatt.Egy kis perspektíva. Ez a csapat 1/1-es volt az elmúlt 2 évben, tavaly az NFL történetének legrosszabb edzője annyira padlóra küldte a morált, hogy mindenki menekülni akart onnan. Pederson és fiai annyi meccset nyertek az elmúlt 4 meccsen, mint az előző 2 szezonban 33 meccsen együttvéve. Na így már jobban érthető?sztem az Hue Jackson
iktriad
Negritis, a vajda
iktriad
több mint 1 éve
Egyébként nagyon gyorsan megy a meccs vagy csak èn èrzem annak? Gyakorlatilag kb kèt ès fèl óra alatt vège lehet.
több mint 1 éve
Amiket Meyer művelt pályán kívül is az alapján még nála is rosszabb volt. Hiába volt "Hu.e azért nem vagyok"-nak 1-31-es szezonja 2 év alatt.Egy kis perspektíva. Ez a csapat 1/1-es volt az elmúlt 2 évben, tavaly az NFL történetének legrosszabb edzője annyira padlóra küldte a morált, hogy mindenki menekülni akart onnan. Pederson és fiai annyi meccset nyertek az elmúlt 4 meccsen, mint az előző 2 szezonban 33 meccsen együttvéve. Na így már jobban érthető?sztem az Hue Jackson
iktriad
Negritis, a vajda
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Lehet sorolni pár nevet, konkrétan nem lehet kijelenteni senkit, de abban biztos vagyok, hogy ő top3-mas 😀Egy kis perspektíva. Ez a csapat 1/1-es volt az elmúlt 2 évben, tavaly az NFL történetének legrosszabb edzője annyira padlóra küldte a morált, hogy mindenki menekülni akart onnan. Pederson és fiai annyi meccset nyertek az elmúlt 4 meccsen, mint az előző 2 szezonban 33 meccsen együttvéve. Na így már jobban érthető?sztem az Hue Jackson
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Az elmúlt évekhez képest jobban teljesítő vs NFL-be berobbanó. Nálam inkább előbbi. Nálad?Egy kis perspektíva. Ez a csapat 1/1-es volt az elmúlt 2 évben, tavaly az NFL történetének legrosszabb edzője annyira padlóra küldte a morált, hogy mindenki menekülni akart onnan. Pederson és fiai annyi meccset nyertek az elmúlt 4 meccsen, mint az előző 2 szezonban 33 meccsen együttvéve. Na így már jobban érthető?Akkor most Szokol boldog 😉Lennék, ha most nem éppen a "berobbanó Jagsről" mesélne a szakértő úr, akiknek a csodairanyítóval talán sikerül hozni egy 9-8-as szezont. Szerencsére a Titans teljesen lerobbant, így csoportgyőzelemre is van esélyük.
dande2
Szokol
iktriad
Egyedüli "mentség" az, hogy jó csapatokat is sikerült vernie idén a Jagsnek. De megint ez a pátoszosság, ez a fránya eltúlzás. Böszmeség na!
több mint 1 éve
Egy kis perspektíva. Ez a csapat 1/1-es volt az elmúlt 2 évben, tavaly az NFL történetének legrosszabb edzője annyira padlóra küldte a morált, hogy mindenki menekülni akart onnan. Pederson és fiai annyi meccset nyertek az elmúlt 4 meccsen, mint az előző 2 szezonban 33 meccsen együttvéve. Na így már jobban érthető?sztem az Hue Jackson
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Szerencse 😀 😀 😀Egy kis perspektíva. Ez a csapat 1/1-es volt az elmúlt 2 évben, tavaly az NFL történetének legrosszabb edzője annyira padlóra küldte a morált, hogy mindenki menekülni akart onnan. Pederson és fiai annyi meccset nyertek az elmúlt 4 meccsen, mint az előző 2 szezonban 33 meccsen együttvéve. Na így már jobban érthető?Akkor most Szokol boldog 😉Lennék, ha most nem éppen a "berobbanó Jagsről" mesélne a szakértő úr, akiknek a csodairanyítóval talán sikerül hozni egy 9-8-as szezont. Szerencsére a Titans teljesen lerobbant, így csoportgyőzelemre is van esélyük.
dande2
Szokol
iktriad
Egyébként Lawrence is be fog csatlakozni rövidesen az Allen-Mahomes-Burrow-Herbert(?) elit egységbe. Durva AFC-k lehetnek a következő években.
több mint 1 éve
Egy kis perspektíva. Ez a csapat 1/1-es volt az elmúlt 2 évben, tavaly az NFL történetének legrosszabb edzője annyira padlóra küldte a morált, hogy mindenki menekülni akart onnan. Pederson és fiai annyi meccset nyertek az elmúlt 4 meccsen, mint az előző 2 szezonban 33 meccsen együttvéve. Na így már jobban érthető?Akkor most Szokol boldog 😉Lennék, ha most nem éppen a "berobbanó Jagsről" mesélne a szakértő úr, akiknek a csodairanyítóval talán sikerül hozni egy 9-8-as szezont. Szerencsére a Titans teljesen lerobbant, így csoportgyőzelemre is van esélyük.
dande2
Szokol