NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 595
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
de decemberben továbbra is veretlenek vagyunk LaFleurt alatt, öröm és boldogság
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
PontosanErre a mai teljesítményre megint nehéz szavakat találni.A védelem rendben volt, nem ők bukták el
nagylaza, főpohárnok
pecsi92
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Utley
264
Tegyük fel a pontot az i-re! 😊
több mint 1 éve
Mekkora playcall atyaeg!!!Magasan felülmúlnak...
davemayer
több mint 1 éve
pecsi92
505
Erre a mai teljesítményre megint nehéz szavakat találni.A védelem rendben volt, nem ők bukták el
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ha lehetne szavazni ki jusson be kb 90% a lionst mondana, a masik 10% meg seattle fan
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Beautiful mystery timeErre a mai teljesítményre megint nehéz szavakat találni.and Packers are on the clock...
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Vagy inkább misery
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Az OC-t akarom Ravens HC-nak, a Lionsét. 😃
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
nando89
3 894
Nem tuduk mást mondani vaganyabb csapat ez a Lions , po-ba lenne a helyük .
több mint 1 éve
Mekkora playcall atyaeg!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Erre a mai teljesítményre megint nehéz szavakat találni.and Packers are on the clock...
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Erre a mai teljesítményre megint nehéz szavakat találni.
több mint 1 éve
nando89
3 894
Rodgers utolso passza volt a lembón?Azt nem tudom , remelem nem.
gamerkr
de azt tartom h jobb lett volna 1-2 meccsen látni végig Love-ot h róla is magabiztosan tudjunk dönteni .
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
egész szezonban, ha felment az O a pályára lerágtam a körmeim, nyikorgott az egész, csoda, hogy volt esélyünk az utolsó fordulóban
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nando89
3 894
Törött ujjal nehézEgész meccsen gyenge volt sajnos ..mind1 ez van ,
Peszinter Ferenc
Megerdemli a lions egész szezont nézve jobb egységesebb csapat mint mi vagyunk .
több mint 1 éve
pecsi92
505
Már az első két passza is teljesen homály volt. Igazi hullámvasút ez a szezon
több mint 1 éve
Rodgers szájáról miket lehetett leolvasni 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Rubens
830
Ez olyan tipikus Packers season ending play volt...
több mint 1 éve
Minek kell ez a hero alfaszkodás..
több mint 1 éve
Rodgers utolso passza volt a lembón?
több mint 1 éve
Törött ujjal nehéz
több mint 1 éve
nando89
3 894
Valahogy én ma nem érzem h jön az Aaron Magic a végén ..
több mint 1 éve
Walker idén bizonyította, hogy jóval ostobább, mint jó futás ellen...Szabálytalanságrol én nem beszeltem , idiota volt megkapta méltó buntijet , de kolléga láthatóan nem szívleli a packerst ( amivel szinten nincs baj ) .Khm, nem hiszem hogy látva ezt a megmozdulást ez érvként hangozhat el...A Packers most sem lesz szimpatikusabb.Azért lássuk be te már úgy jöttél ma h erre nem is volt esély 😊
KeyG
nando89
davemayer
nando89