NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 604
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
nando89
3 894
Aaron nagyon nem az igazi ma
több mint 1 éve
Ezek derékba akarják törni az öreget 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
KeyG
9 496
A szerencse a Packerssel van.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
nando89
3 894
Nah mostantol indul majd birozas , annyira világtalan passz volt … vissza nem fujtam volna hiába volt dobható .
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
el se hiszem, megint az illegal use of hands
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Jézus erejeHogy jön ide most Tebow?
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Ez borzasztó volt
több mint 1 éve
Jézus ereje
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Goff kicsit hasonlít a Jóbarátokból Phoebe öccsére, aki feleségül vette a 26 évvel idősebb tanárnőjét és a nővérével hordatta ki a hármasikreit.
több mint 1 éve
pecsi92
505
Jó öreg ST, majdnem összejött megint
több mint 1 éve
Kéne egy Marcedes meglepi TDPályán volt az öreg Mercédesz de majd a köviben kapja
Gergőbácsi
több mint 1 éve
pecsi92
505
Na, ez egy szép drive volt
több mint 1 éve
Kéne egy Marcedes meglepi TD
több mint 1 éve
Jön a play action
több mint 1 éve
Cruyffista
3 346
Seahawksnál pedig nem igazán van túlértékeltebb csapat a ligában, a szórakoztató is utolsók közt lenne ami eszembe jut. Packers jelenleg jobb csapat, és nagyobb esélyük is lenne ha Purdy-t összezavarják.
több mint 1 éve
Kampman
28 301
Kicsit a Niners elleni januári meccs volt ilyen.
több mint 1 éve
pecsi92
505
Megérdemeljük , amit támadó oldalon előadunk az röhej .A liga egyik legrosszabb védelme ellen
nando89
több mint 1 éve
egy sikeres mezőnygóllal zárkózhatnánk, hajráA végén pedig Hail Mary.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
egy sikeres mezőnygóllal zárkózhatnánk, hajrá
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Eredményre érzem izgalmasabbnak.Az nem elég izgi, hogy nálunk minden második-harmadik playben a WR játszik RB-t, és fordítva?Lehet, nekem szemre a Seahawks izgibb és csoportellenfelek.Nem akarok a Packers ellen lenni, de látva az utóbbi hetekben a Packerst, nekem mint semleges szurkoló a 49ers-Seahawks meccs izgibb lenne.Szerintem mi szorosabb meccset játszanánk, de ki tudja.
KeyG
Kampman
KeyG
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Utley
264
Megloptàk Goff-ot egy TD passzal …
több mint 1 éve
nando89
3 894
Megérdemeljük , amit támadó oldalon előadunk az röhej .
több mint 1 éve
Az nem elég izgi, hogy nálunk minden második-harmadik playben a WR játszik RB-t, és fordítva?Lehet, nekem szemre a Seahawks izgibb és csoportellenfelek.Nem akarok a Packers ellen lenni, de látva az utóbbi hetekben a Packerst, nekem mint semleges szurkoló a 49ers-Seahawks meccs izgibb lenne.Szerintem mi szorosabb meccset játszanánk, de ki tudja.
KeyG
Kampman
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Lehet, nekem szemre a Seahawks izgibb és csoportellenfelek.Nem akarok a Packers ellen lenni, de látva az utóbbi hetekben a Packerst, nekem mint semleges szurkoló a 49ers-Seahawks meccs izgibb lenne.Szerintem mi szorosabb meccset játszanánk, de ki tudja.
KeyG
Kampman
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Borzasztó harmatos ez az Offens, kene egy labda szerzés .abból se csinálnánk semmit értelmeset
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!