NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 649
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
45+os mezőnygólokkal is lehet nyerni, kérdés, meddig tart a D.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Köcsög Packers lefizette előbb a falemberüket hogy holdingoljon, most meg szegény rookiet hogy beugorjon
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Múltkor írtam, hogy már senki nem veszi be ezt a beugratásos trükköt...Csak a Lions….
nagylaza, főpohárnok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Múltkor írtam, hogy már senki nem veszi be ezt a beugratásos trükköt...
több mint 1 éve
Ez vicc.
több mint 1 éve
Időkérés után delay....
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Hát a 2010-es utolsó, bejutást jelentő meccs is egy nézhetetlen fos volt, de szerintem hiába utánozzák ennyire a dolgokat 😊
több mint 1 éve
A közelben llévő elkapó a falemberek hátsó fele volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Szép jinx.Savage a kezedben voltNem élete meccse.
Gergőbácsi
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Savage a kezedben voltNem élete meccse.
Gergőbácsi
több mint 1 éve
pecsi92
505
Ezt a tacklet is meg kellett volna csinalni
több mint 1 éve
Szegény Lions.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
TD megvolt. Csak nem érvényes 🙂
több mint 1 éve
Fasza
több mint 1 éve
Savage a kezedben volt
több mint 1 éve
Ja, én is Packers TD-re gondoltam...Nem lennék bánatos, ha jönne már egy TD is esetleg.Ebben a drive-ban azèrt nem lenne jó
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
kivéve ha a D...Nem lennék bánatos, ha jönne már egy TD is esetleg.Ebben a drive-ban azèrt nem lenne jó
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Hutchinson ha minden negyedben összehoz egy sacket, 10 felett fog zárni idén.Nyilván Sauce fogja kapni, de nálam Hutchinson a DROY. Főleg úgy, hogy sokan bustnak kiáltották ki
iktriad
több mint 1 éve
Nem lennék bánatos, ha jönne már egy TD is esetleg.Ebben a drive-ban azèrt nem lenne jó
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Nem lennék bánatos, ha jönne már egy TD is esetleg.
több mint 1 éve
Köszi!SziasztokHa nyer a Packers, bejut. Ha kikap vagy X-el, akkor a Seahawks a 7. kiemelt.
Nem vagyok képben, ez az első meccs amit látok ma. Van még tét?
mustaine
iktriad
több mint 1 éve
SziasztokHa nyer a Packers, bejut. Ha kikap vagy X-el, akkor a Seahawks a 7. kiemelt.
Nem vagyok képben, ez az első meccs amit látok ma. Van még tét?
mustaine
több mint 1 éve
Kampman
28 305
Crosbyban úgy 50-51 yard van ma, ezzel azért jó számolni.
több mint 1 éve
SziasztokNem vagyok képben, ez az első meccs amit látok ma. Van még tét?