NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
ezért kár volt
több mint 1 éve
Wow, micsoda stop!!!
több mint 1 éve
nando89
3 894
Ezt az onsors rontást , erre mi szükség volt most ?? !
több mint 1 éve
Lehet challengelni kellett volna?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Kiszámítható volt...
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Akkor rosszul emlékszem. Lehetséges, mert akkor volt minek örülni, utoljára akkor voltam elégedett a csapattal úgy teljesen. Mi is szeretjük PO-ban a Packerst 😄Nekem is rémlik egy Palmer vezette Cards elleni kiszopódás.Arra amúgy emlékszünk, hogy legutóbb, amikor a Packers wc helyen bejutott, sb-t nyert? 😄Szerintem legutóbb kikaptak Arizonában
shagi0206
Peszinter Ferenc
Akkor talán a Vikes vitte a csoportot.
gamerkr
több mint 1 éve
Szép estét. Ekkora ökörséget, hogy nem egyszerre megy a Seahawks-meccsel.A Jags - Titansnek kellett volna lennie az utolsó meccsnek, ,mint de facto playoff meccs, de az NFL nem így gondolta.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Nekem is rémlik egy Palmer vezette Cards elleni kiszopódás.Arra amúgy emlékszünk, hogy legutóbb, amikor a Packers wc helyen bejutott, sb-t nyert? 😄Szerintem legutóbb kikaptak Arizonában
shagi0206
Peszinter Ferenc
Akkor talán a Vikes vitte a csoportot.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Szép estét. Ekkora ökörséget, hogy nem egyszerre megy a Seahawks-meccsel.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Azt hittem Rodgers megfutja.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
csak hogy összeérett a csapat, a díva qb-nk szedi fel a földről a futót
több mint 1 éve
Arra amúgy emlékszünk, hogy legutóbb, amikor a Packers wc helyen bejutott, sb-t nyert? 😄Szerintem legutóbb kikaptak Arizonában
shagi0206
több mint 1 éve
egyedül a 49ers vár minket nyugalommal 😀Arra amúgy emlékszünk, hogy legutóbb, amikor a Packers wc helyen bejutott, sb-t nyert? 😄Szerintem a másik 5 NFC playoff csapat is most nagy Lions drukker ezen az estén.
shagi0206
iktriad
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
M3nünk nekiA fg-nak
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Huu még a főspori is RogersRichard ès Amari is azok voltak. Mondjuk még mindig azok
gamerkr
több mint 1 éve
Minden Aaron (név)rokona a mai főzebra?! Nepotizmus. 😀
több mint 1 éve
Huu még a főspori is Rogers
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
egyedül a 49ers vár minket nyugalommal 😀Arra amúgy emlékszünk, hogy legutóbb, amikor a Packers wc helyen bejutott, sb-t nyert? 😄Szerintem a másik 5 NFC playoff csapat is most nagy Lions drukker ezen az estén.
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Arra amúgy emlékszünk, hogy legutóbb, amikor a Packers wc helyen bejutott, sb-t nyert? 😄Nagyon is!
shagi0206
több mint 1 éve
Arra amúgy emlékszünk, hogy legutóbb, amikor a Packers wc helyen bejutott, sb-t nyert? 😄Szerintem a másik 5 NFC playoff csapat is most nagy Lions drukker ezen az estén.
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Arra amúgy emlékszünk, hogy legutóbb, amikor a Packers wc helyen bejutott, sb-t nyert? 😄
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
örülök higy ennyien itt vagyunk 😀
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
ez a kedvcsináló :333
több mint 1 éve
Jó hajnalt, Go Pack