NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
131
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
ezt jól benézték a bírók...
több mint 1 éve
Kíváncsi vagyok, hány passz lesz még a Coltstól.
több mint 1 éve
a közvetítés sem bírja
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
2TD+2 pontossal egál, ha addig a Colts nem csinál semmit.
több mint 1 éve
Boci és Pipi omfg 😁Nekem az a "Boci és Pipi" jelenet ugrott be, amikor a nadrág nélküli paprika mondja, hogy "pereljenek be", erre a narrátor és a vágókép "Megtették"!Morgan Freeman hangján mondd 😛Narrátor: CsináltakBelegondolva a dallas 33t rakott fel a 4. Negyedben a colts-ra! Ilyen szemmel nezve meglehet meg😀Simán megfordíthatják, ha a Colts semmit se csinál mostantól.
Tdog
Kampman
Jakehomer
davemayer
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Hangsúlyozom, az NFC második legjobb csapatát látjuk.Ja, lions jobb
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
És akkor most visszajönnek annyira hogy még idegesítőbb legyen a végeredmény, gratula
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Hangsúlyozom, az NFC második legjobb csapatát látjuk.
több mint 1 éve
Kampman
28 322
Nekem az a "Boci és Pipi" jelenet ugrott be, amikor a nadrág nélküli paprika mondja, hogy "pereljenek be", erre a narrátor és a vágókép "Megtették"!Morgan Freeman hangján mondd 😛Narrátor: CsináltakBelegondolva a dallas 33t rakott fel a 4. Negyedben a colts-ra! Ilyen szemmel nezve meglehet meg😀Simán megfordíthatják, ha a Colts semmit se csinál mostantól.
Tdog
Kampman
Jakehomer
davemayer
több mint 1 éve
Morgan Freeman hangján mondd 😛Narrátor: CsináltakBelegondolva a dallas 33t rakott fel a 4. Negyedben a colts-ra! Ilyen szemmel nezve meglehet meg😀Simán megfordíthatják, ha a Colts semmit se csinál mostantól.
Tdog
Kampman
Jakehomer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kampman
28 322
Ha pontot se szereztek volna.Mit jelent az, hogy semmit se csinál? Levonul a pályáról? Ha nem, akkor takaréklángon is jön a W.Belegondolva a dallas 33t rakott fel a 4. Negyedben a colts-ra! Ilyen szemmel nezve meglehet meg😀Simán megfordíthatják, ha a Colts semmit se csinál mostantól.
Tdog
Kampman
nagylaza, főpohárnok
De 1-2 FG-vel meglesz nekik.
több mint 1 éve
Narrátor: CsináltakBelegondolva a dallas 33t rakott fel a 4. Negyedben a colts-ra! Ilyen szemmel nezve meglehet meg😀Simán megfordíthatják, ha a Colts semmit se csinál mostantól.
Tdog
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Mit jelent az, hogy semmit se csinál? Levonul a pályáról? Ha nem, akkor takaréklángon is jön a W.Belegondolva a dallas 33t rakott fel a 4. Negyedben a colts-ra! Ilyen szemmel nezve meglehet meg😀Simán megfordíthatják, ha a Colts semmit se csinál mostantól.
Tdog
Kampman
több mint 1 éve
shagi0206
10 934
Bár most hogy nézem a statokat - az alapján annyira nem is jó 😀Ezzel az a baj, hogy a Coltsnak nem megy rosszul ma a futójáték. Ha továbbra sem tudják érdemben megállítani, akkor baszhatja a Vikings.Belegondolva a dallas 33t rakott fel a 4. Negyedben a colts-ra! Ilyen szemmel nezve meglehet meg😀Simán megfordíthatják, ha a Colts semmit se csinál mostantól.
Tdog
Kampman
shagi0206
Szerkesztette: shagi0206
több mint 1 éve
James007
1 854
Hazaérek 9-re, bekapcsolom a tv-t, és az első mondatom: "ez meg mi a franc?"Ezt a balf@sz bandát..
több mint 1 éve
shagi0206
10 934
Ezzel az a baj, hogy a Coltsnak nem megy rosszul ma a futójáték. Ha továbbra sem tudják érdemben megállítani, akkor baszhatja a Vikings.Belegondolva a dallas 33t rakott fel a 4. Negyedben a colts-ra! Ilyen szemmel nezve meglehet meg😀Simán megfordíthatják, ha a Colts semmit se csinál mostantól.
Tdog
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 322
Belegondolva a dallas 33t rakott fel a 4. Negyedben a colts-ra! Ilyen szemmel nezve meglehet meg😀Simán megfordíthatják, ha a Colts semmit se csinál mostantól.
Tdog
több mint 1 éve
Tdog
653
Belegondolva a dallas 33t rakott fel a 4. Negyedben a colts-ra! Ilyen szemmel nezve meglehet meg😀
több mint 1 éve
Na, most ki adja el a labdát? 😀Nem sok hiányzott.
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 934
Na, most ki adja el a labdát? 😀
több mint 1 éve
shagi0206
10 934
Jefferson nem ma kerül közelebb a rekorddöntéshez...
több mint 1 éve
Emlekszem erre, mindenki mondta h a hó miatt bajban lesz a pats, nagy is volt az odds rajuk.www.youtube.com/watch?v=7A7cJp0f-e4Van meg esely hogy a vikingst ne lassuk a PO-ban? Mert oszinten ezt a csapatot nem igazan neznem meg senki ellen semHanyinger. Az egy dolog hogy valaki küzködik, vagy rossz napot fog ki, de igy jatszani én még nfl csapatot nem láttam.
Tdog
davemayer
Kampman
De meg az sem volt ekkora égés mint ez, raadasul otthon.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kampman
28 322
www.youtube.com/watch?v=7A7cJp0f-e4Van meg esely hogy a vikingst ne lassuk a PO-ban? Mert oszinten ezt a csapatot nem igazan neznem meg senki ellen semHanyinger. Az egy dolog hogy valaki küzködik, vagy rossz napot fog ki, de igy jatszani én még nfl csapatot nem láttam.
Tdog
davemayer
több mint 1 éve
gyáva szarok
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Oké. És szerinted ennek mennyi a valószínűsége? Ilyen erővel még a Packers is PO-ba juthat.
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!