NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
133
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
challenge után megadják a Coltsnak itt bíró verés lesz 😊
több mint 1 éve
Idén eddig csak 2 meccsünk nem volt idegbaj... ha izgulni akarsz, nézz Vikes meccset.Ah, ez 12 éve trademark Atlantában
vsanyi132
több mint 1 éve
Idén eddig csak 2 meccsünk nem volt idegbaj... ha izgulni akarsz, nézz Vikes meccset.ez a szokás északon 😊 😊 kitartást
vsanyi132
több mint 1 éve
Kb minden jelenlévőnek jarna egy ordas nagy pofon, a vikesnak az elso felidoèrt, a coltsnak a masodikert a sporiknak meg a kreten fujkalasert
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
szokásos coltsos balfaszkodás 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 1 éve
Idén eddig csak 2 meccsünk nem volt idegbaj... ha izgulni akarsz, nézz Vikes meccset.
több mint 1 éve
azért Ryanen most a facemasket itt sem sikerült észrevenni a sporiknak
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 1 éve
Móni! Há én ezt nem bííírom
több mint 1 éve
Ball dont lie
több mint 1 éve
Év bírói ítélete megvolt, akármi is a meccs eredményeKb, es elso felidoben volt meg egy, ott mar neccesebb volt h mikor volt fumble de itt full egyertelmu volt
Sifur
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
"a sport ahol 1 ítélet befolyásolja a meccs kimenetelét" 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Év bírói ítélete megvolt, akármi is a meccs eredménye
több mint 1 éve
Tdog
653
Kurva zebrak megint csak ezt kell mondanom.. megfosztottak egy dramai vegjatektol
több mint 1 éve
shagi0206
10 934
Azert hogy -33rol a sporikon muljon hogy nincs forditas... rohadjanak meg, hogy lehetett azt a fumblit igy elnezni???Remélem meglincselik Minneapolisban őket
davemayer
több mint 1 éve
De miért nem adták meg a Vikesnak a fumbli return TD-t?Mert a fsszok nem adtak meg eloben a fumblet
Lúdas Solymi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Azert hogy -33rol a sporikon muljon hogy nincs forditas... rohadjanak meg, hogy lehetett azt a fumblit igy elnezni???
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
shagi0206
10 934
Ez minden formában bicskanyitogató hívás volt.de én azt hittem, hogy az előrehaladás megállt, azért sípoltakde ez miért MIN labda így????a fumble az tisztán az övék kellett legyen. Csak valamelyik fasz belesípolt. K.va anyját
NB2
shagi0206
ez így ebben a formában orbitális hülyeség
NB2
több mint 1 éve
de én azt hittem, hogy az előrehaladás megállt, azért sípoltakde ez miért MIN labda így????a fumble az tisztán az övék kellett legyen. Csak valamelyik fasz belesípolt. K.va anyját
NB2
shagi0206
ez így ebben a formában orbitális hülyeség
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
De miért nem adták meg a Vikesnak a fumbli return TD-t?
több mint 1 éve
shagi0206
10 934
Én nem a Vikingsnak szurkoltam ma, de most már remélem nyernek.
több mint 1 éve
shagi0206
10 934
de ez miért MIN labda így????a fumble az tisztán az övék kellett legyen. Csak valamelyik fasz belesípolt. K.va anyját
NB2
több mint 1 éve
És meg volt kepuk flaget is dobni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal