NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
164
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
80
9
RedZone week 12
75
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
51
9
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
22
9
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
hail mary, mi baj lehet?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Oké. És szerinted ennek mennyi a valószínűsége? Ilyen erővel még a Packers is PO-ba juthat.mind2 3-1 a csoporton belül és ha a lions 4et nyer a vikes 4et veszít akkor azonos a mérlegMi van?!Van meg esely hogy a vikingst ne lassuk a PO-ban? Mert oszinten ezt a csapatot nem igazan neznem meg senki ellen semlions nyerheti a csoportot
Tdog
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mind2 3-1 a csoporton belül és ha a lions 4et nyer a vikes 4et veszít akkor azonos a mérlegMi van?!Van meg esely hogy a vikingst ne lassuk a PO-ban? Mert oszinten ezt a csapatot nem igazan neznem meg senki ellen semlions nyerheti a csoportot
Tdog
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
10-7 vs 10-7Mi van?!Van meg esely hogy a vikingst ne lassuk a PO-ban? Mert oszinten ezt a csapatot nem igazan neznem meg senki ellen semlions nyerheti a csoportot
Tdog
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Mi van?!Van meg esely hogy a vikingst ne lassuk a PO-ban? Mert oszinten ezt a csapatot nem igazan neznem meg senki ellen semlions nyerheti a csoportot
Tdog
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
formaidőzítés ugyeVan meg esely hogy a vikingst ne lassuk a PO-ban? Mert oszinten ezt a csapatot nem igazan neznem meg senki ellen semlions nyerheti a csoportot
Tdog
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Van meg esely hogy a vikingst ne lassuk a PO-ban? Mert oszinten ezt a csapatot nem igazan neznem meg senki ellen semHanyinger. Az egy dolog hogy valaki küzködik, vagy rossz napot fog ki, de igy jatszani én még nfl csapatot nem láttam.
Tdog
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
Van meg esely hogy a vikingst ne lassuk a PO-ban? Mert oszinten ezt a csapatot nem igazan neznem meg senki ellen semArra jók lehetnek, hogy kiessenek az 1. körben. De bennük bennük van az is, hogy jól játszanak majd. Mondjuk egy Giants ellen? Vagy a Lions ellen esetleg? 😊
Tdog
több mint 1 éve
Van meg esely hogy a vikingst ne lassuk a PO-ban? Mert oszinten ezt a csapatot nem igazan neznem meg senki ellen semlions nyerheti a csoportot
Tdog
több mint 1 éve
Tdog
653
Van meg esely hogy a vikingst ne lassuk a PO-ban? Mert oszinten ezt a csapatot nem igazan neznem meg senki ellen sem
több mint 1 éve
Mi folyik itt Gyöngyösön? 😮pálinka
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Mi folyik itt Gyöngyösön? 😮
több mint 1 éve
Játszik a csapat! Csak nem az amelyiknek kéne! 😀
több mint 1 éve
Szerintem is.Incompleteaz
zsoeo
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
Incompleteaz
zsoeo
több mint 1 éve
Jeffersont ma már felesleges erőltetni
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Incomplete
több mint 1 éve
Nem hiszem el azt, amit látok.
több mint 1 éve
same old kuzin
több mint 1 éve
bobi0092
4 353
Jeff SATURDAY az edző és szombaton jól megy... 😀 Azonnal keressünk egy SUNDAY nevű HCt jövőre és intézzük el hogy minden PO meccsünk vasárnapra essen.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
na ez egy jó meccs volt, faszér van 2kor a mienkMert az mèg jobb lesz. Lehet hógolyózni 😀
Adirotor
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
na ez egy jó meccs volt, faszér van 2kor a mienkNem számít, azért hajlandó vagyok fennmaradni 😊
Adirotor
több mint 1 éve
na ez egy jó meccs volt, faszér van 2kor a mienk
több mint 1 éve
😊
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
4. negyedben a Colts már pihentetheti a kezdőit 😀