Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Mindenki tudta, hogy futás lesz, és ahelyett, hogy majdnem safety, majdnem 1st down. Ez szerintem ciki 😊
több mint 1 éve
megnéznék erről egy statisztikát de szerintem nem nyeli ugyanúgyNyilván mindenben jobb, de attól még az ütéseket ugyanúgy nyelimondjuk allen képzettebb nála minden térenpersze, látványos - nem azért mondtam mert nem.Kíváncsi leszek meddig bírja a teste ezt az ámokfutást.Őszintén szólva külső szemlélőként lenyűgöző amit csinál de ha az én QB-m lenne leüvölteném a fejét mikor ilyeneket csinál egy alapszakasz meccsen...
shagi0206
Castleai01
Csak a tapasztalatok nem azok, hogy ezek bölcs döntések. Hosszú távon nem lesz kifizetődő. Többször leírtam már, de nem tudok szabadulni a hasonlóságtól: Cam Newton. Hasonló méretű qb volt, és az ő teste se hálálta meg ezt a fajta játékot.
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
sokat nyel, de messze nem annyit mint newton
hogy ez mire lesz elég meglátjuk, ilyen játékkal én se látom a 20 éves pályafutást, de big bennél se láttam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Nyilván mindenben jobb, de attól még az ütéseket ugyanúgy nyelimondjuk allen képzettebb nála minden térenpersze, látványos - nem azért mondtam mert nem.Kíváncsi leszek meddig bírja a teste ezt az ámokfutást.Őszintén szólva külső szemlélőként lenyűgöző amit csinál de ha az én QB-m lenne leüvölteném a fejét mikor ilyeneket csinál egy alapszakasz meccsen...
shagi0206
Castleai01
Csak a tapasztalatok nem azok, hogy ezek bölcs döntések. Hosszú távon nem lesz kifizetődő. Többször leírtam már, de nem tudok szabadulni a hasonlóságtól: Cam Newton. Hasonló méretű qb volt, és az ő teste se hálálta meg ezt a fajta játékot.
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mondjuk allen képzettebb nála minden térenpersze, látványos - nem azért mondtam mert nem.Kíváncsi leszek meddig bírja a teste ezt az ámokfutást.Őszintén szólva külső szemlélőként lenyűgöző amit csinál de ha az én QB-m lenne leüvölteném a fejét mikor ilyeneket csinál egy alapszakasz meccsen...
shagi0206
Castleai01
shagi0206
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 019
Ez kurvanagy 😀 Beraktak Jonest elkaponak? 😊Meg nem tusom nezni a meccset elesben, remelm azert a masodik felido vagy a 4. negyed meglesz
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
persze, látványos - nem azért mondtam mert nem.Kíváncsi leszek meddig bírja a teste ezt az ámokfutást.Őszintén szólva külső szemlélőként lenyűgöző amit csinál de ha az én QB-m lenne leüvölteném a fejét mikor ilyeneket csinál egy alapszakasz meccsen...
shagi0206
Castleai01
több mint 1 éve
XL Sisters volt.az eloado 😂Nagy test nagy elvezet 😂Ez nem az a játék 😀
Kájzerszóze
shagi0206
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek meddig bírja a teste ezt az ámokfutást.Őszintén szólva külső szemlélőként lenyűgöző amit csinál de ha az én QB-m lenne leüvölteném a fejét mikor ilyeneket csinál egy alapszakasz meccsen...
shagi0206
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Kíváncsi leszek meddig bírja a teste ezt az ámokfutást.
több mint 1 éve
Basszus ha nem Allen a QB már 3-4 sack-nél járnánk...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
és dobatnak is egyet vele, mi? 😀Ennyire nincs elkapó a Patsnél, hogy egy CB szerez támadó TD-t?Lehet már le van zsírozva hogy lesz neki ma egy Interception meg egy Punt visszahordása is... 😉
shagi0206
Castleai01
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
de ez egyik se volt 😀Ennyire nincs elkapó a Patsnél, hogy egy CB szerez támadó TD-t?Lehet már le van zsírozva hogy lesz neki ma egy Interception meg egy Punt visszahordása is... 😉
shagi0206
Castleai01
több mint 1 éve
Ennyire nincs elkapó a Patsnél, hogy egy CB szerez támadó TD-t?Lehet már le van zsírozva hogy lesz neki ma egy Interception meg egy Punt visszahordása is... 😉
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Alap esetben valóban, de volt olyan szituáció, amikor kénytelen voltam nekik szurkolni, méghozzá egy SB-ban. Inkább, mint hogy a Seahawks a mi pályánkon SB-t nyerjen. Nem is nyert 😀Patsnek soha 😂van bárki épelméjű aki nem nekik szurkol most? 😀Sehol senki? 😊Jelen!
shagi0206
Jo meccsnezest mindenkinek!
Go Bills!!!!
Kájzerszóze
Negritis, a vajda
Kájzerszóze
több mint 1 éve
ezért kell összeszedni a fumblet
több mint 1 éve
Ez mi volt??? 😀
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ennyire nincs elkapó a Patsnél, hogy egy CB szerez támadó TD-t?
több mint 1 éve
Patsnek soha 😂van bárki épelméjű aki nem nekik szurkol most? 😀Sehol senki? 😊Jelen!
shagi0206
Go Bills!!!!
Kájzerszóze
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Biztos van, aki a Patsnek szurkol. Persze főleg maguk a Patsesek, de valakinek biztos jobb, ha a Bills kikap.van bárki épelméjű aki nem nekik szurkol most? 😀Sehol senki? 😊Jelen!
shagi0206
Go Bills!!!!
Kájzerszóze
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
van bárki épelméjű aki nem nekik szurkol most? 😀Sehol senki? 😊Jelen!
shagi0206
Go Bills!!!!
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Sehol senki? 😊Jelen!
shagi0206
Go Bills!!!!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
ez mondjuk menőÉs valaki adta az instrukciókat, amikor rajzolta? Mert ha született vak, akkor nem tudhatja, hogy hogy néz ki
This is the Buffalo teen who is blind and created this drawing for his favorite @VonMiller ⬇️⬇️#BillsMafia can you boost? We're still trying to get this into the hands of Von.
— Kate Glaser (@KateGIaser) December 1, 2022
Zach LOVES football but didn't play because of his vision. That's why he loves his Buffalo Bills! pic.twitter.com/HvyVFzqWbX
Negritis, a vajda