Green Bay Packers - Carolina Panthers
1 hónapja
Félidőben 17-7-re vezet a Steelers. Csak úgy mondom a múlt heti győzelmünk beárazásához.
1 hónapja
27 pontot szerezve fogunk nyerni, már látomLegyen már 28 , nyernék egy szemmel látható összeget 😀
Kampman
1 hónapja
Most értem csak haza, valaki összefoglalná, hogy mi történt eddig?www.bing.com/sportsdetails?q=Carolina%20Panthers%20vs%20Green%20Bay%20Packers&gameid=SportRadar_Football_NFL_2025_Game_7f467bc5-2616-43ed-bc84-ab659c9f34b2&league=Football_NFL&scenario=GameCenter&intent=Game&iscelebratedgame=False&sport=Football&TimezoneId=Central%20Europe%20Standard%20Time&IANATimezoneId=Europe/Budapest&ISOTimezoneKey=CET&seasonyear=2025&team=SportRadar_Football_NFL_2025_Team_a20471b4-a8d9-40c7-95ad-90cc30e46932&team2=SportRadar_Football_NFL_2025_Team_f14bf5cc-9a82-4a38-bc15-d39f75ed5314&venueid={%22id%22:%22SportRadar_Football_NFL_2025_Venue_5a60dd3a-302c-41c6-ab0f-dd335c1103c2%22}:version-1&segment=sports&isl2=true&IsAutoRefreshEnabled=true&
zolten
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Na mehetnek a 7-6 meme-ek félidőben
Poloska vagyok.
1 hónapja
Horzsol a DPackers off fal iden nagyon ergya..MLF alatt sode volt ilyen, valamit nagyon benéztek idén es esdig nem is tudnak választ adni rá, sajnos.
gabokocka
1 hónapja
Horzsol a DHornzsol
gabokocka
Bár az O is
Poloska vagyok.
1 hónapja
Horzsol a D
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Love de jól dobta ezt meg
1 hónapja
Brown holdinggal együtt is megcsinálja a szerelést
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Falba miert nincs plusz egy ember ..minden masodik play holding
1 hónapja
lehet dobni oda is ám..
1 hónapja
Kurva sok büntit kapunk ..ez lassan tarthatatlan lesz
nando89
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 hónapja
Kurva sok büntit kapunk ..
1 hónapja
... és még nem értek ide a meccsre!Úgy nézki megint csak egy félidő focira jöttünk , reméljük elég lesz a második félidő megint .azt megtudtuk hogy MLF leszarja a halloween-t, viszont lehet a játékosok toltak egy jó partyt.
nando89
gamerkr
1 hónapja
Most értem csak haza, valaki összefoglalná, hogy mi történt eddig?Parduc tamadott kb netto 25 percet, mi meg szoptuk a futast
zolten
Szerkesztette: Indubitably
I... don't care... John.
1 hónapja
Úgy nézki megint csak egy félidő focira jöttünk , reméljük elég lesz a második félidő megint .azt megtudtuk hogy MLF leszarja a halloween-t, viszont lehet a játékosok toltak egy jó partyt.
nando89
1 hónapja
Most értem csak haza, valaki összefoglalná, hogy mi történt eddig?
1 hónapja
Nem akartuk túl korán megmutatni, mennyire jók vagyunk. Ügyes!
1 hónapja
Revidealom a nezeteimet, ahogy egyre tobbet nezem egyre jobban adja ez a Green Bay mez. Mint egy kortars festmeny.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Mikor kezdéskor a Greenbay is kijött a gyepreEz a meccs mikor volt elveszett?Canales tökei a helyénEgy elveszett meccset meglehet probálni megnyerni
gabokocka
TSzabi
zacknorb
1 hónapja
Úgy nézki megint csak egy félidő focira jöttünk , reméljük elég lesz a második félidő megint .
1 hónapja
Ez a meccs mikor volt elveszett?Canales tökei a helyénEgy elveszett meccset meglehet probálni megnyerni
gabokocka
TSzabi
Poloska vagyok.