Green Bay Packers - Carolina Panthers
1 hónapja
Extra men on the field. Kitől tanulhatta Love, hogy kell ezt büntetni?
1 hónapja
Ha gáz van, nyúlj a kultúrához.Free playek.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Jó nagy faszság volt Dowdle-től.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Ha ezt nem is, de a Karolina 6,50-t már igen.Ez már olyan odds, amit a zebráknak is megéri megtenni.😊Hangsúlyozom, 1,09 volt az odds a GB W-re.Bundaaaa 😀
nagylaza, főpohárnok
Pep71
SBL
1 hónapja
Ez már olyan odds, amit a zebráknak is megéri megtenni.😊Hangsúlyozom, 1,09 volt az odds a GB W-re.Bundaaaa 😀
nagylaza, főpohárnok
Pep71
1 hónapja
Hazai pályaval nem lehet ma vádolni minket , ez is vmi 😀majd az FK-n fenn lesz ez is 😀
nando89
1 hónapja
Hangsúlyozom, 1,09 volt az odds a GB W-re.Nem is volt reális, nagyrészt a Panthers múlt heti blamáján alapult.
nagylaza, főpohárnok
De ebben a szezonban rengeteg olyan csapat van, aki két egymást követő héten csinál 180 fokos fordulatot.
1 hónapja
Ez a lehető legrosszabb verzió xdd
Poloska vagyok.
1 hónapja
Hazai pályaval nem lehet ma vádolni minket , ez is vmi 😀
1 hónapja
Szerintem mi többet nézzük, mint te. Nem így van.Két éve ugyanezt tolja a srác.. nem csak maHolnap FK-n lehet majd tovább szopkodni Lávot szokás szerint..Ezért ? sztm egy szezon alapján kell valamiről véleményt mondani , nem egy dobás . faszság volt tudja ezt is , addig hiba nélkül hozta .
remontada
nando89
remontada
1 hónapja
Hát akkor vagy te vagy én a cseh2őt nézzük 😊Két éve ugyanezt tolja a srác.. nem csak maHolnap FK-n lehet majd tovább szopkodni Lávot szokás szerint..Ezért ? sztm egy szezon alapján kell valamiről véleményt mondani , nem egy dobás . faszság volt tudja ezt is , addig hiba nélkül hozta .
remontada
nando89
remontada
1 hónapja
Hangsúlyozom, 1,09 volt az odds a GB W-re.
1 hónapja
Két éve ugyanezt tolja a srác.. nem csak maHolnap FK-n lehet majd tovább szopkodni Lávot szokás szerint..Ezért ? sztm egy szezon alapján kell valamiről véleményt mondani , nem egy dobás . faszság volt tudja ezt is , addig hiba nélkül hozta .
remontada
nando89
1 hónapja
Ha youngnak nem engedik elbaszni a meccset akkor sima lesz..
1 hónapja
Nem látom h h nyerünk ma 😀
1 hónapja
Holnap FK-n lehet majd tovább szopkodni Lávot szokás szerint..Ohh új vagy itt? Már ma meg lesz.
remontada
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Holnap FK-n lehet majd tovább szopkodni Lávot szokás szerint..Ezért ? sztm egy szezon alapján kell valamiről véleményt mondani , nem egy dobás . faszság volt tudja ezt is , addig hiba nélkül hozta .
remontada
1 hónapja
Holnap FK-n lehet majd tovább szopkodni Lávot szokás szerint..követed őket?
remontada
1 hónapja
Várható volt, hogy az egyik ilyenből jön az INT. Csak azt nem értem, erre most mi szükség volt.
1 hónapja
ennyi időt egy ilyen nevekből álló fal nem adhat Youngnak