Green Bay Packers - Carolina Panthers
1 hónapja
ugyan már eddig inkább volt vakon mint jo , ma nem látom milyen de korán van még nála de nagyon.Akkor is azt írtam nezd meg a vsportjukban ; h egy AR-el siman contenserek lennének. JJ vel ugy néz ki belenyúltak.Vikings siman viheti a csoportot ha egészségesek lesznekEgy hete még temette őket mindenki xdd.
Pep71
Ez idén az NFL.
Magyarországon nincs halloween (Schmidt Mária van), az idei NFLben nincs konzisztencia csak teljes végletek.
zacknorb
Pep71
1 hónapja
Én speciel nem.Vikings siman viheti a csoportot ha egészségesek lesznekEgy hete még temette őket mindenki xdd.
Pep71
Ez idén az NFL.
Magyarországon nincs halloween (Schmidt Mária van), az idei NFLben nincs konzisztencia csak teljes végletek.
zacknorb
1 hónapja
Miért akarunk passzolni?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Ez mondjuk nagyon igaz , ilyen idén az Nfl , jó végén nyer majd a chiefs de addigis bármi és annak az ellenkezője is ,Vikings siman viheti a csoportot ha egészségesek lesznekEgy hete még temette őket mindenki xdd.
Pep71
Ez idén az NFL.
zacknorb
1 hónapja
Akkor is azt írtam nezd meg a vsportjukban ; h egy AR-el siman contenserek lennének. JJ vel ugy néz ki belenyúltak.Vikings siman viheti a csoportot ha egészségesek lesznekEgy hete még temette őket mindenki xdd.
Pep71
Ez idén az NFL.
zacknorb
1 hónapja
Még mindig nyerhetünk , de nagyon remélem h nem fogunk ma , ez egy okádék amit pályára teszünk ma .Azért inkább nyerjünk, ha lehet választani.
nando89
1 hónapja
Vikings siman viheti a csoportot ha egészségesek lesznekEgy hete még temette őket mindenki xdd.
Pep71
Ez idén az NFL.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Egyszerűen nem tudom értelmezni, hogy ez mi a büdös lófasz volt.Úgy volt vele ha Jackson kihozza az endzoneból akkor rosszabb lesz a Panthers O kezdő pozíciója, de nem számolt Jackson zsenijével
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Védelem is teljes homály .
1 hónapja
Sajnos ma all a matek: barmennyivel szorzod a nullat, az eredmeny nulla lesz...Majd ellenünk összeszeditek magatokat GBInnen már csak jobb lehet.
dande2
SBL
1 hónapja
Még mindig nyerhetünk , de nagyon remélem h nem fogunk ma , ez egy okádék amit pályára teszünk ma .
1 hónapja
Egyszerűen nem tudom értelmezni, hogy ez mi a büdös lófasz volt.
1 hónapja
Nehéz elkapás volt, megértem hogy elejtette Jackson 😊Scourton tetszik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Love vakon van megint..Tudjuk tudjuk, hozzuk vissza Rodgerst hogy megnyugodj🤦♂️🤦♂️🤦♂️😅😅😅
Pep71
1 hónapja
Vikings siman viheti a csoportot ha egészségesek lesznek
1 hónapja
Majd ellenünk összeszeditek magatokat GB
1 hónapja
Xdddd ezt elejteniNem véletlen nem wr, hanem corner 😀
Pep71
Tepper takarodj!
1 hónapja
Tom amúgy szemre nonstop korábban indul, ezt meg Jacko ejtette el
Poloska vagyok.
1 hónapja
100 yardos picksix kellett volna legyen😅
1 hónapja
Teljesen idióták vagyunk , innen bekel rugni , aztán védekezni , ez vicc .