Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 10 éve
potdom
52
ahogy nézem a statokat Cutler a Lambeau fieldre csak szopni jár
több mint 10 éve
CM mint ILB?LNIgen.
több mint 10 éve
Valamit ki kellett találni futás ellen kiváncsi leszek...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Matthews MLb, érdekes
több mint 10 éve
CM mint ILB?
több mint 10 éve
Srácok ott aza 22-es, azt kell kurvára megfogni ma!!!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
akkor mondja meg hova jár, mert nálam a suliba 1 nfl követő van az is hawksos 😀De ha mondjuk van ott pár habzó szájú Packers fan. 😀😀iktriada suliban rosszabb már nem lehetLNReménykedek egy szorosabb meccsben. Egyenlőre nagy dilemmáim vannak, de ha nyerünk én 8-ra be nem megyek suliba.tüsi91ha L-lesz akkor már csak dacból is vagy mi?balazs799
Liverpool Fc
több mint 10 éve
spec team bekezdett.....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
akkor rock and roll
Liverpool Fc
több mint 10 éve
nando89
3 894
Üdv, mindenkinek 😊
több mint 10 éve
De ha mondjuk van ott pár habzó szájú Packers fan. 😀😀a suliban rosszabb már nem lehetLNReménykedek egy szorosabb meccsben. Egyenlőre nagy dilemmáim vannak, de ha nyerünk én 8-ra be nem megyek suliba.tüsi91ha L-lesz akkor már csak dacból is vagy mi?balazs799
több mint 10 éve
Valóban a jó hír, hogy Sitton és Lang is kezd, remljük a végéig a pályán lesznek
Liverpool Fc
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Nem, de be kell járni az órára, és hát legyünk reálisak a papírforma itt azt mondja, hogy kikapunk. Az elmúlt hetek azt mondják simán. Ezért reménykedek ma egy szorosabb meccsben.Reménykedek egy szorosabb meccsben. Egyenlőre nagy dilemmáim vannak, de ha nyerünk én 8-ra be nem megyek suliba.tüsi91ha L-lesz akkor már csak dacból is vagy mi?balazs799
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
szép hajnalt mindenkinek, minél kevesebb és kisebb sérülésselGergőbácsia monitorok mögött is
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Kérdések előtt nekem ez van de persze ha valakinek jobb, akkor lehet cserélni 😀www.goldstreams.info/channel1.php
Liverpool Fc
több mint 10 éve
a suliban rosszabb már nem lehetReménykedek egy szorosabb meccsben. Egyenlőre nagy dilemmáim vannak, de ha nyerünk én 8-ra be nem megyek suliba.tüsi91ha L-lesz akkor már csak dacból is vagy mi?balazs799
több mint 10 éve
szép hajnalt mindenkinek, minél kevesebb és kisebb sérüléssel
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Reménykedek egy szorosabb meccsben. Egyenlőre nagy dilemmáim vannak, de ha nyerünk én 8-ra be nem megyek suliba.tüsi91ha L-lesz akkor már csak dacból is vagy mi?
Liverpool Fc
több mint 10 éve
`estet jo es szoros mecset
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Reménykedek egy szorosabb meccsben. Egyenlőre nagy dilemmáim vannak, de ha nyerünk én 8-ra be nem megyek suliba.
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
szép estét. remélem most nem Rodgers csontja lesz a kulcs
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Igen, nálunk általában nem kell izgulni a W miatt. 😀egy Jags szurkoló mindig nyugodtKampmanjó estét és R-E-L-A-XKampmanÉn nyugodt vagyok és leszek is a meccs végéig. 😀iktriad
több mint 10 éve
Kiváncsi vagyok hányunkat nem riaszott vissza a SNF időpont
Liverpool Fc