Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 10 éve
Tényleg működik az ST is ma. Maradjon is így
több mint 10 éve
Collinswortht meg lassan letiltatja a Bears tulaja, fikázza a termékét 😉JakehomerFélidőben le kell cserélni Jon Grudenre (azt Gabbertön kívül még senkit nem kritizált soha),- > problem solved.
több mint 10 éve
Collinswortht meg lassan letiltatja a Bears tulaja, fikázza a termékét 😉Jakehomerugye, elképzelem mit kapna a tulaj a médián keresztül ha beírna a meccs után h leszólta a brandet...Mo...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Collinswortht meg lassan letiltatja a Bears tulaja, fikázza a termékét 😉Jakehomerhát az attól függ, a Bears tulaja beleszólhat abba, hogy kinek adják el a közvetítési jogokat? 😀
több mint 10 éve
Collinswortht meg lassan letiltatja a Bears tulaja, fikázza a termékét 😉
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
A másik oldalon Fuller nem engedte el az embert. Ha single safety van, akkor nem engeded el a WR-t, szóval ez nálam Jenningsé.A corner direkt engedte el, mert elvileg mögötte kellett volna lennie a safetynek. ne legyetek már ekkora focivakokJakehomerjobbat tud, elfut mellettbalazs799NELSON GOD!MaG1XxJa, keményen megküzdött a védőjével 😀Jakehomer
több mint 10 éve
Főleg az, hogy ott kell néznie a meccset.Van egy twitteres ismerősöm, Packers fan csajszi, épp Chicagoban ül a reptéren, egy bárban, tele Bears drukkerekkel. Azt írja, cseppet elkeseredtek és sóhajtoznak.LNejj de meglepő fordulatdavemayer
több mint 10 éve
Van egy twitteres ismerősöm, Packers fan csajszi, épp Chicagoban ül a reptéren, egy bárban, tele Bears drukkerekkel. Azt írja, cseppet elkeseredtek és sóhajtoznak.LNkösz az insider infót :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Van egy twitteres ismerősöm, Packers fan csajszi, épp Chicagoban ül a reptéren, egy bárban, tele Bears drukkerekkel. Azt írja, cseppet elkeseredtek és sóhajtoznak.LNHa jól néz ki a hölgy, igazán rendezhetne nekik egy sztriptízt ( legalább fehérneműig), hogy valami örömük nekik is legyen ma. 😀😀
több mint 10 éve
nekem is kezd feltűnni, hogy kb. ugyanazt az egy playt játssza el ez a páros már a sokadik alkalommal 😀KampmanAmíg működik.. 😊
A kulcs, le kell rázni a cornert, utána már kb megvan, ha mélyen van a safety
több mint 10 éve
Van egy twitteres ismerősöm, Packers fan csajszi, épp Chicagoban ül a reptéren, egy bárban, tele Bears drukkerekkel. Azt írja, cseppet elkeseredtek és sóhajtoznak.LNejj de meglepő fordulat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
nekem is kezd feltűnni, hogy kb. ugyanazt az egy playt játssza el ez a páros már a sokadik alkalommal 😀KampmanEmlékezetemben 4 ilyen van minimum 3td vel és mintha egyszer utolérték volna de 2 meccsenként elővesszük
Liverpool Fc
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
😀 legalább megjátszhatta volnaNELSON GOD!MaG1XxJa, keményen megküzdött a védőjével 😀Jakehomer
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
A corner direkt engedte el, mert elvileg mögötte kellett volna lennie a safetynek. ne legyetek már ekkora focivakokjobbat tud, elfut mellettbalazs799NELSON GOD!MaG1XxJa, keményen megküzdött a védőjével 😀Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Van egy twitteres ismerősöm, Packers fan csajszi, épp Chicagoban ül a reptéren, egy bárban, tele Bears drukkerekkel. Azt írja, cseppet elkeseredtek és sóhajtoznak.
több mint 10 éve
biztos socceren szocializálódtam de ha nem mond le meccs után én kirúgnám. Ez így nem mehet tovább, miért kéne megvárni a szezon végét? mi fog addig változni? nem lehet ilyen helyzetben így kiküldeni a csapatot...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
potdom
52
mint kés a macisajton
több mint 10 éve
Kampman
28 290
nekem is kezd feltűnni, hogy kb. ugyanazt az egy playt játssza el ez a páros már a sokadik alkalommal 😀
több mint 10 éve
jobbat tud, elfut mellettNELSON GOD!MaG1XxJa, keményen megküzdött a védőjével 😀Jakehomer
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Na jó tv kikapcs asszem....baszki az elkapó kibaszott 10 méteres közelébe senki ... Jordi Nelsont pont így kell fogni.... Kurvára remélem hogy szarrá rommá vernek és Trestman és a bandája maga teszi le a lantot....
több mint 10 éve
ezt a három-WR-kezet fog az endzone-ban képet nagyon jó látni 😀
több mint 10 éve
Igeeeeeeeenszerintem 3. de lehet én emlékszem rosszul (1szer pedig utolérték talán)
Jordy már a második testcseles hosszú TD, ha jól számolomGergőbácsi
Liverpool Fc
több mint 10 éve
NELSON GOD!MaG1XxJa, keményen megküzdött a védőjével 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Remélem Michaelsék betáraztak sztorikból, mert az egész 2. félidő Jaguars Football Time* lesz*Garbage Time.