Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 10 éve
Ilyenkor mit mondat MMc az öltözőben?"Ha még csináltok 21 pontot, és a Bears max 10et szerez, mindenki végigmehet Olivia Munnon a meccs után!"
Nem volt rossz srácok, nem volt rossz, Randall szedd össze magad! AR csak módjával, azért mert BigBen 2 meccsen adott 12 TD passzt nem kell mindig überelni...balazs799
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Ilyenkor mit mondat MMc az öltözőben?én inkább a másik edzőt hallgatnám meg ilyenkor, minden gúny nélkül én tényleg nem tudom, mit lehet ilyenkor mondani
Nem volt rossz srácok, nem volt rossz, Randall szedd össze magad! AR csak módjával, azért mert BigBen 2 meccsen adott 12 TD passzt nem kell mindig überelni...balazs799
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Ilyenkor mit mondat MMc az öltözőben?szerintem mindenki áll a tükör előtt és a bajszát vizslatja
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
ott volt, de annak pl. 48-23 lett a végeMajdnem. 😀iktriad35 volt csakKampmanA Falcons(!) is ennyire vezetett a Bucs ellen asszem 30 perc után. IDÉN!iktriadmost mondta Costas, hogy a Bears még SOSE kapott ennyi pontot az első félidőbenbaggioNem csak a Bears, nem?Sanco
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ilyenkor mit mondat MMc az öltözőben? Nem volt rossz srácok, nem volt rossz, Randall szedd össze magad! AR csak módjával, azért mert BigBen 2 meccsen adott 12 TD passzt nem kell mindig überelni...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tényleg! Mintha tegnap lett volna, tisztán előttem van a meccs, csak egy kicsit szétszórt vagyok, bocs. 😊nem, mert a PACKERS pl. 49 pontot szerzett '83-ban a Tampa ellen, illett volna tudni :pmost mondta Costas, hogy a Bears még SOSE kapott ennyi pontot az első félidőbenbaggioNem csak a Bears, nem?Sanco
1st half:
49 Green Bay vs. Tampa Bay, Oct. 2, 1983
48 Buffalo vs. Miami, Sept. 18, 1966
45 Green Bay vs. Cleveland, Nov. 12, 1967
45 Indianapolis vs. Denver, Oct. 31, 1988
45 Houston vs. Cleveland, Dec. 9, 1990
45 Seattle vs. Minnesota, Sept. 29, 2002baggio
több mint 10 éve
Majdnem. 😀35 volt csakKampmanA Falcons(!) is ennyire vezetett a Bucs ellen asszem 30 perc után. IDÉN!iktriadmost mondta Costas, hogy a Bears még SOSE kapott ennyi pontot az első félidőbenbaggioNem csak a Bears, nem?Sanco
több mint 10 éve
45 Seattle vs. Minnesota, Sept. 29, 2002baggioHassieék így elverték Culpepperéket? (Tényleg ő már akkor ott volt?)
több mint 10 éve
Kampman
28 290
35 volt csakA Falcons(!) is ennyire vezetett a Bucs ellen asszem 30 perc után. IDÉN!iktriadmost mondta Costas, hogy a Bears még SOSE kapott ennyi pontot az első félidőbenbaggioNem csak a Bears, nem?Sanco
több mint 10 éve
nem, mert a PACKERS pl. 49 pontot szerzett '83-ban a Tampa ellen, illett volna tudni :pmost mondta Costas, hogy a Bears még SOSE kapott ennyi pontot az első félidőbenbaggioNem csak a Bears, nem?Sanco
1st half:
49 Green Bay vs. Tampa Bay, Oct. 2, 1983
48 Buffalo vs. Miami, Sept. 18, 1966
45 Green Bay vs. Cleveland, Nov. 12, 1967
45 Indianapolis vs. Denver, Oct. 31, 1988
45 Houston vs. Cleveland, Dec. 9, 1990
45 Seattle vs. Minnesota, Sept. 29, 2002
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Falcons(!) is ennyire vezetett a Bucs ellen asszem 30 perc után. IDÉN!most mondta Costas, hogy a Bears még SOSE kapott ennyi pontot az első félidőbenbaggioNem csak a Bears, nem?Sanco
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Chanel 4- en nézem a meccset. Megszólal a műsorvezető take a look on the touchdowns... Szakèrtő nekiálja nézni az óráját és röhög...
több mint 10 éve
most mondta Costas, hogy a Bears még SOSE kapott ennyi pontot az első félidőbenbaggioNem csak a Bears, nem?
több mint 10 éve
most mondta Costas, hogy a Bears még SOSE kapott ennyi pontot az első félidőbenbaggioazért ez annyira nem meglepő sztem, meccs végén sem sokszor kaptak 40 felett sztem, főleg nem mostanában
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
a 2. félidőre lehet a du-i meccsek összefoglalóit vágják majd be primetime ide v oda
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Emlékek egy másik hasonló meccsrőligen, ez is SNF volt, én nem sok esélyt adtam azon meccs előtt magunknak. 😊
ttp://www.youtube.com/watch?v=ZJo1CN-vkPkKampman
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Rodgers amúgy beállította az egy félidőben passzolt legtöbb TD-k rekordját
több mint 10 éve
most mondta Costas, hogy a Bears még SOSE kapott ennyi pontot az első félidőbenbaggioVégre mondott egyszer valami értelmeset is a szünetben. Ez kellett hozzá. 😀😀
több mint 10 éve
ezek után a CFL-ből nemhogy HC-t nem fognak hozni az NFL-be de még a Michigan tavat is lecsapolják h senki se szökhessen át rajta csak úgy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
most mondta Costas, hogy a Bears még SOSE kapott ennyi pontot az első félidőben
---
több mint 10 éve
Kampman
28 290
meg az oroszlánokat is elkaphatnátok, a kettőből legalább egyszerJövő héten játszunk a Vikingssal. Nem tudom, de talán a csoportriválisok közül megverhetnénk őket, csak úgy presztízsből.tüsi91elképzelhetetlennek tartom h ezek után valakit hagyjanak év végéig dolgoznidavemayerMinek, hogy a végén még meccset nyerjünk? 😀 Mostmár top 5 pick minimumDelete
több mint 10 éve
nagy taps ezért a félidőértOld Green Bayköszönjük
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Jövő héten játszunk a Vikingssal. Nem tudom, de talán a csoportriválisok közül megverhetnénk őket, csak úgy presztízsből.elképzelhetetlennek tartom h ezek után valakit hagyjanak év végéig dolgoznidavemayerMinek, hogy a végén még meccset nyerjünk? 😀 Mostmár top 5 pick minimumDelete
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Tüsi ez írónia volt... Amúgy az a vicc hogy tényleg most volt a legközelebb 😀