Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Adamsről már kizártak egy védőt a Seahawks ellen, az jogtalan volt. Karma is a bitch.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Nem konkrétan erre az esetre gondoltam.a már három ember által megfogott elkapót? come onNem tudom, ilyenkor a védő jól fog aludni? Mikor azt látom, hogy szándékosan úgy megy, hogy na ezt most megölöm, és megcsinálja a bajt, azt minimum utólag büntetni kell.Én nem feltételezem, hogy meg akarja ölni. Ez csúnya volt, de szerintem ilyenkor nem gondolkoznak. Meg akarja állítani mindenáron.
shagi0206
Bazzani
gamerkr
több mint 7 éve
Targetinget azért itt is bevezethetnék mint az Ncaa ben.
több mint 7 éve
a már három ember által megfogott elkapót? come onNem tudom, ilyenkor a védő jól fog aludni? Mikor azt látom, hogy szándékosan úgy megy, hogy na ezt most megölöm, és megcsinálja a bajt, azt minimum utólag büntetni kell.Én nem feltételezem, hogy meg akarja ölni. Ez csúnya volt, de szerintem ilyenkor nem gondolkoznak. Meg akarja állítani mindenáron.
shagi0206
Bazzani
több mint 7 éve
😊Te csal ezért jössz ide? Ha meg bealudtál, akkor fogalmad sincs, hogy hogy fújtak eddig. 1 kérdéses flag volt.Hát nálatok nem kell sokat várni.Van egy olyan érzésem h csak arra vártál mikor jön 2 hülye ítélet .az a vakegér zebra teTe is tudod, hogy ennek semmi köze a látáshoz.
petey
Bazzani
nando89
Amúgy bealudtam.
Bazzani
vidimate
Persze. A focit is utálom.
Csak emiatt.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
[Nézd van igazatok is nem tagadom , de bőven elvan túlozva , sokszor még le se megy a meccs és nem szól másról a topic , jó példa erre a tavalyi utcsó meccsünk nálatok , semmi nem volt bírói részről..Az a baj, hogy konstansan meg van ez nálatok és mindig a lehető legjobb pillanatban.
nando89
Én kizárnám a picsába az ilyen védőt, meg adnék neki 3 meccset. Ez nyíltan szándékos volt.Nem tudom, ilyenkor a védő jól fog aludni? Mikor azt látom, hogy szándékosan úgy megy, hogy na ezt most megölöm, és megcsinálja a bajt, azt minimum utólag büntetni kell.lesz is belőle egy csinos büntetés, más kérdés hogy szegény csávó reméljük nem lesz egy brokkoli szintjén ezután.
shagi0206
petey
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Én se hinném hogy szándékosan sérülést akart volna okozniNem tudom, ilyenkor a védő jól fog aludni? Mikor azt látom, hogy szándékosan úgy megy, hogy na ezt most megölöm, és megcsinálja a bajt, azt minimum utólag büntetni kell.Én nem feltételezem, hogy meg akarja ölni. Ez csúnya volt, de szerintem ilyenkor nem gondolkoznak. Meg akarja állítani mindenáron.
shagi0206
Bazzani
több mint 7 éve
Nem tudom, ilyenkor a védő jól fog aludni? Mikor azt látom, hogy szándékosan úgy megy, hogy na ezt most megölöm, és megcsinálja a bajt, azt minimum utólag büntetni kell.Én nem feltételezem, hogy meg akarja ölni. Ez csúnya volt, de szerintem ilyenkor nem gondolkoznak. Meg akarja állítani mindenáron.
shagi0206
több mint 7 éve
Nem tudom, ilyenkor a védő jól fog aludni? Mikor azt látom, hogy szándékosan úgy megy, hogy na ezt most megölöm, és megcsinálja a bajt, azt minimum utólag büntetni kell.sajnos a büntetéstől nem épül fel hamarabb Adams.
shagi0206
Brutális hit volt.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Jézusom, mire ébredek...Lassan kihalunk
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Nem tudom, ilyenkor a védő jól fog aludni? Mikor azt látom, hogy szándékosan úgy megy, hogy na ezt most megölöm, és megcsinálja a bajt, azt minimum utólag büntetni kell.lesz is belőle egy csinos büntetés, más kérdés hogy szegény csávó reméljük nem lesz egy brokkoli szintjén ezután.
shagi0206
több mint 7 éve
nando89
3 894
Adams kiütésére gondoltam , nem bírózom .Nah menjen a picsába ez fasz...megvolt fogva..Ne menjünk el bírózásba. Előtte inkább nézném a bal oldali tacklet. Az holding volt, akire dobták az nem.
nando89
tüsi91
több mint 7 éve
Jézusom, mire ébredek...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
nando89
3 894
Nézd van igazatok is nem tagadom , de bőven elvan túlozva , sokszor még le se megy a meccs és nem szól másról a topic , jó példa erre a tavalyi utcsó meccsünk nálatok , semmi nem volt bírói részről..Hát nálatok nem kell sokat várni.Van egy olyan érzésem h csak arra vártál mikor jön 2 hülye ítélet .az a vakegér zebra teTe is tudod, hogy ennek semmi köze a látáshoz.
petey
Bazzani
nando89
Amúgy bealudtam.
Bazzani
több mint 7 éve
vidimate
149
Te csal ezért jössz ide? Ha meg bealudtál, akkor fogalmad sincs, hogy hogy fújtak eddig. 1 kérdéses flag volt.Hát nálatok nem kell sokat várni.Van egy olyan érzésem h csak arra vártál mikor jön 2 hülye ítélet .az a vakegér zebra teTe is tudod, hogy ennek semmi köze a látáshoz.
petey
Bazzani
nando89
Amúgy bealudtam.
Bazzani
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Nem tudom, ilyenkor a védő jól fog aludni? Mikor azt látom, hogy szándékosan úgy megy, hogy na ezt most megölöm, és megcsinálja a bajt, azt minimum utólag büntetni kell.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Remélem nem áll be a Collins, Finley sorba
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Nah menjen a picsába ez fasz...megvolt fogva..Ne menjünk el bírózásba. Előtte inkább nézném a bal oldali tacklet. Az holding volt, akire dobták az nem.
nando89
több mint 7 éve
Hát nálatok nem kell sokat várni.Van egy olyan érzésem h csak arra vártál mikor jön 2 hülye ítélet .az a vakegér zebra teTe is tudod, hogy ennek semmi köze a látáshoz.
petey
Bazzani
nando89
Amúgy bealudtam.
több mint 7 éve
nando89
3 894
Nah menjen a picsába ez fasz...megvolt fogva..
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Azt a mocskos...az KO. Teljesen megmerevedett