Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Jutubos link valaki? Amit Greengo belinkelt roppant mód akad.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Na ha ezzel az az Ő fallal szét futnak a sajtok akkor ássuk el magunkat
több mint 7 éve
Kampman
28 290
EU-n túlCsatornán túlAAA még tengeren innen ...LondonAkkorát kattant a söröm hogy ezt meg kell nyernünk 😊Sör ilyenkor, na melyik időzónában nézed??? Már az előző hsz-nél éreztem, hogy a tengeren túl!😂😉
Tomcsik
nagir
Tomcsik
nagir
több mint 7 éve
Csatornán túlAAA még tengeren innen ...LondonAkkorát kattant a söröm hogy ezt meg kell nyernünk 😊Sör ilyenkor, na melyik időzónában nézed??? Már az előző hsz-nél éreztem, hogy a tengeren túl!😂😉
Tomcsik
nagir
Tomcsik
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
AAA még tengeren innen ...LondonAkkorát kattant a söröm hogy ezt meg kell nyernünk 😊Sör ilyenkor, na melyik időzónában nézed??? Már az előző hsz-nél éreztem, hogy a tengeren túl!😂😉
Tomcsik
nagir
több mint 7 éve
jó reggelt, Hajrá Packers
több mint 7 éve
Akkorát kattant a söröm hogy ezt meg kell nyernünk 😊Sör ilyenkor, na melyik időzónában nézed??? Már az előző hsz-nél éreztem, hogy a tengeren túl!😂😉
Tomcsik
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Hajrá CohenA végén kinek lesz Halleluja? 😛
mustaine
Btw eagles drukkekrek mit keresünk itt ennyien 😉?
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Sziasztok!Ne a bírókról és a sérülésekről szóljon.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Úristen ez a mez...
több mint 7 éve
nando89
3 894
Üdv /Jó reggelt 😊
több mint 7 éve
Sérülés mentes jó meccset kívánok...
több mint 7 éve
Sziasztok!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
No, hát érdekes beköszönés
több mint 7 éve
Nincsen esetleg youtube stream? Előre is köszönöm.Sztem ez jobb mint a youtube: buffstream.com/watch/nfl-live.php
zeus9387
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Sokat elmond ennek a rivalizálásnak a leértekelődéséről, hogy szinte minden évben csütörtök estére rakják az egyik meccset, mindig a green bay-it.A chicagoi meccs meg mindig vasárnap 1 órás kinti idő szerint. Még véletlenül sem a Soldieren van főműsor időben. De nem ám.
Kampman
Jó bírózást mindenkinek.
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Sokat elmond ennek a rivalizálásnak a leértekelődéséről, hogy szinte minden évben csütörtök estére rakják az egyik meccset, mindig a green bay-it.
több mint 7 éve
Bemelegítés:LT Taylor
LG Patrick
C Linsley
RG Evans
RT McCray
érdekes...
több mint 7 éve
zeus9387
2
Nincsen esetleg youtube stream? Előre is köszönöm.