Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 7 éve
nando89
3 894
Atya isten...
több mint 7 éve
pahynor21
197
INT
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
A Packers kezd átmenni Chargersbe
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Na ha most nem csinálunk pontokat lehet szünetben beszunyálok és még tán kész időm edzeni menni 😊
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
A Chicagot, és a rájátszást 1 mondatban emlegetni szerintem = a káromkodással.
több mint 7 éve
De fal és futó nélkül is megoldják... Eddig a front7 is elmehet a faszba egy ilyen összeeszkábált OL ellen ....Ott is a sack
Tomcsik
több mint 7 éve
Rodgers jó lenne megdobálnád már Nelsont, még nincs elkapása sem. Nekem meg kell a pont.Droppolja volt azért.
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Rodgers jó lenne megdobálnád már Nelsont, még nincs elkapása sem. Nekem meg kell a pont.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
De fal és futó nélkül is megoldják... Eddig a front7 is elmehet a faszba egy ilyen összeeszkábált OL ellen ....
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Én meg még azt hittem elmegyek edzeni meló előtt... Erre kórház szünet, vihar szünet stb... És még veszítünk is... Igazi mazoista Bears fan vagyok 😊Akkor még sérülj le edzés közben is, csak hogy teljes legyen a nap 😊 Nekem szokásom, most pl pihenőhetem van, nyaksérülés miatt.
Tomcsik
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Én meg még azt hittem elmegyek edzeni meló előtt... Erre kórház szünet, vihar szünet stb... És még veszítünk is... Igazi mazoista Bears fan vagyok 😊
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Ez az Cobbot is RB posztra, hátha kicsináljuk őt is
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Cobb mehet a backfieldre lassanVmelyik évben neki volt eltörve a bordája? Tavaly előtt azt hiszem.
Tactful Cactus
több mint 7 éve
Ne légy irigy, ha keményen dolgoztok egyszer nektek is lehet NC States QB-tok.Hát igen, minden elit csapatnak NC State-ről jött a kezdő QB-ja.Viszont ez nem jelenti azt, hogy minden csapat, aminek az NC State-ről jött a kezdő QB-ja, elit lenne.
Sixo
Kampman