Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Huha...fogynak a futók GB-ben.
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Hát igen, minden elit csapatnak NC State-ről jött a kezdő QB-ja.Viszont ez nem jelenti azt, hogy minden csapat, aminek az NC State-ről jött a kezdő QB-ja, elit lenne.
Sixo
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Na, akkor jöjjön még1 vihar, hogy kiheverjék az elbaszott támadást 😊
több mint 7 éve
Hát igen, minden elit csapatnak NC State-ről jött a kezdő QB-ja.
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Szeretem a screen passzokat, de ez annak kurva gyenge volt. Ha elkapta volna se lett volna belőle lófasz se.
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
törött borda? Hmmm. Az kellemetlen.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Teljesen mindegy jó lesz-e rookieként vagy sem. Glennonnál sokkal jobb lesz ez vita nélküli. Két dolog roppant fontos:1. évében még szerintem úgy sem lesz domináns. Lehet kicsit olyasmi lesz majd a szitu, mint Goffnál, aki idénre azért kezdi megmutatni, hogy talán ért egy 1/1-et.Mikor jon Tru?Eddig is a week 5 tűnt reálisnak a Vikings elleni MNF alkalmával. Továbbra is hiszem, hogy ez így van.
Felidoben avagy majd by week?
Janek
tüsi91
shagi0206
1. Minden pályán eltöltöltött snappel tapasztaltabb QB lesz. Biztos jó a tapeket elemezni a videón meg a papíron, de élesben tanulsz.
2. Az új edzői stábnak lesz anyaga arról mire kell építeni, hol kell javítani.
Trubiskynek nem idén kell jónak lennie, hanem a következő 10-12 évben. Ehhez pedig tapasztalat kell. Játsszon rookiként minél többet, csinálja meg a hibákat, amikből tanul és jobb irányító lesz.
több mint 7 éve
SBL
2 213
Josh Jones melegítJó hír! Ő kell majd nagyon a futás ellen.
Tactful Cactus
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Azzal már végeztem, most várom a 8. évadot. Kell valami, amivel átvészelem a várakozási időt, és úgy döntöttem a Vikingek lesznek az egyik. Októbertől Stranger things, és az Agymenőknek is megkezdődött az új évad.Hallod nem akarok spoilerezni , de John Show meg fogja dugni Daeneryst a végén.Melegítenek már? Elkezdtem játszani hogy elüssem az időt 😊Én meg folytatom a Vikingset 😊
Tomcsik
shagi0206
Sixo
több mint 7 éve
Mondjuk az hogy dominans nem lesz leszarom,de ezt a balfaszt nezni aki kb arra jo,hogy tonkretegye a csapattarsai álmát ...hat nekem nem kérdés.1. évében még szerintem úgy sem lesz domináns. Lehet kicsit olyasmi lesz majd a szitu, mint Goffnál, aki idénre azért kezdi megmutatni, hogy talán ért egy 1/1-et.Mikor jon Tru?Eddig is a week 5 tűnt reálisnak a Vikings elleni MNF alkalmával. Továbbra is hiszem, hogy ez így van.
Janek
tüsi91
shagi0206
Hatha belebasz a gömbvillam 😀
több mint 7 éve
Hallod nem akarok spoilerezni , de John Show meg fogja dugni Daeneryst a végén.Melegítenek már? Elkezdtem játszani hogy elüssem az időt 😊Én meg folytatom a Vikingset 😊
Tomcsik
shagi0206
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Fox akkor se tenné be Ttubiskyt ha Glennon dobna 3 pick6-et és 30:0 menne a GB...Mikor jon Tru?Eddig is a week 5 tűnt reálisnak a Vikings elleni MNF alkalmával. Továbbra is hiszem, hogy ez így van.
Janek
tüsi91
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
1. évében még szerintem úgy sem lesz domináns. Lehet kicsit olyasmi lesz majd a szitu, mint Goffnál, aki idénre azért kezdi megmutatni, hogy talán ért egy 1/1-et.Mikor jon Tru?Eddig is a week 5 tűnt reálisnak a Vikings elleni MNF alkalmával. Továbbra is hiszem, hogy ez így van.
Janek
tüsi91
több mint 7 éve
Melegítenek már? Elkezdtem játszani hogy elüssem az időt 😊már melegítenek, 10 perc elvileg
Tomcsik
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Mikor jon Tru?Eddig is a week 5 tűnt reálisnak a Vikings elleni MNF alkalmával. Továbbra is hiszem, hogy ez így van.
Janek
több mint 7 éve
pahynor21
197
Azon gondolkodom mi lehet rosszabb mint amit ma mutatott?Volt egy jó passza Wrightnak, azt még vond le, ennyi. Ha vissza jön, remélem dob egy p6-et kezdésnek.
Janek
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Melegítenek már? Elkezdtem játszani hogy elüssem az időt 😊Én meg folytatom a Vikingset 😊
Tomcsik