Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 7 éve
Azon gondolkodom mi lehet rosszabb mint amit ma mutatott?
több mint 7 éve
pahynor21
197
Mikor jon Tru?A legjobb az lenne, ha Foxot is és Glennont is félre tennénk. Mondjuk akár ebben villámlás szünetben például. Vagy bármikor, minél előbb, annál jobb.
Felidoben avagy majd by week?
Janek
több mint 7 éve
😀Szerintem csak viccelt....azért szomorú ennyi embert érdekel csak a meccs. ezért megéri stadionokat építeniAz emberek háromnegyede bement a folyosókra az eső miatt. Amúgy teltház van, ez még azért nem az nb1, hogy üresek legyenek az új stadionok.
petey
kapitnono
Tomcsik
több mint 7 éve
Nem lehetetlen, így hajnalban kissé nehezebb észrevenni az iróniát 😀Szerintem csak viccelt....azért szomorú ennyi embert érdekel csak a meccs. ezért megéri stadionokat építeniAz emberek háromnegyede bement a folyosókra az eső miatt. Amúgy teltház van, ez még azért nem az nb1, hogy üresek legyenek az új stadionok.
petey
kapitnono
Tomcsik
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Amerikai futballra átszámítva 21-0.Fújják le most, és akkor csak 3-0-ra kapunk ki, nem?Szerintem csak viccelt....azért szomorú ennyi embert érdekel csak a meccs. ezért megéri stadionokat építeniAz emberek háromnegyede bement a folyosókra az eső miatt. Amúgy teltház van, ez még azért nem az nb1, hogy üresek legyenek az új stadionok.
petey
kapitnono
Tomcsik
pahynor21
több mint 7 éve
pahynor21
197
Fújják le most, és akkor csak 3-0-ra kapunk ki, nem?Szerintem csak viccelt....azért szomorú ennyi embert érdekel csak a meccs. ezért megéri stadionokat építeniAz emberek háromnegyede bement a folyosókra az eső miatt. Amúgy teltház van, ez még azért nem az nb1, hogy üresek legyenek az új stadionok.
petey
kapitnono
Tomcsik
több mint 7 éve
Mikor jon Tru?Felidoben avagy majd by week?
több mint 7 éve
Matthews vs Jeffery mezes szurkolók beszélget, jó kedvűen. Egy saller vagy valami eldurranhatna ,hogy legyen mit nézni az esőben.Mi a bajod velünk?
Sixo
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Szerintem csak viccelt....azért szomorú ennyi embert érdekel csak a meccs. ezért megéri stadionokat építeniAz emberek háromnegyede bement a folyosókra az eső miatt. Amúgy teltház van, ez még azért nem az nb1, hogy üresek legyenek az új stadionok.
petey
kapitnono
több mint 7 éve
azért szomorú ennyi embert érdekel csak a meccs. ezért megéri stadionokat építeniAz emberek háromnegyede bement a folyosókra az eső miatt. Amúgy teltház van, ez még azért nem az nb1, hogy üresek legyenek az új stadionok.
petey
több mint 7 éve
Matthews vs Jeffery mezes szurkolók beszélget, jó kedvűen. Egy saller vagy valami eldurranhatna ,hogy legyen mit nézni az esőben.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
De ha nem is látta Millert az elsőnél, legalább érezné a nyomást annyira hogy lemegy és nem lóbálja a labdát...Tony Romo szerint Glennon a hibás a második fumbleért.Ki a tököm ez a stúdióban aki szerint Glennon nem hibás?Hát az egyetlen magyar aki az Nflből él 😀
Sixo
nando89
Olin Kreutz szerint (aki jó center volt a 2000-es években) Whitehair megkapta a jelet a snapre Glennontól. További jó Glennon védést.
Az első kérdés nélkül Glennoné.
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Tony Romo szerint Glennon a hibás a második fumbleért.Ki a tököm ez a stúdióban aki szerint Glennon nem hibás?Hát az egyetlen magyar aki az Nflből él 😀
Sixo
nando89
Olin Kreutz szerint (aki jó center volt a 2000-es években) Whitehair megkapta a jelet a snapre Glennontól. További jó Glennon védést.
Az első kérdés nélkül Glennoné.
több mint 7 éve
Nem a magyart nézem .Ki a tököm ez a stúdióban aki szerint Glennon nem hibás?Hát az egyetlen magyar aki az Nflből él 😀
Sixo
nando89
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Ki a tököm ez a stúdióban aki szerint Glennon nem hibás?David Carr... De kissé fogalmatlan. Szóval nem Glennon a hibás, sőt jó játékos de amúgy kezdhete Trubisky is...Csak mondjunk valamit amivel kitöltjük az időt ...
Sixo
több mint 7 éve
nando89
3 894
Ki a tököm ez a stúdióban aki szerint Glennon nem hibás?Hát az egyetlen magyar aki az Nflből él 😀
Sixo
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Ki a tököm ez a stúdióban aki szerint Glennon nem hibás?Első fumble. Miller balra tök üres. Csak ugye nem ő volt a fő célpont. S a Zsiráf az elsőnél leragad, képtelen olvasni a pályát bazdmeg. Úgy néz ki a pályán, mint egy szerencsétlen rookie .
Sixo
több mint 7 éve
azért szomorú ennyi embert érdekel csak a meccs. ezért megéri stadionokat építeni
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Persze ez egyértelmű fórumon írtam is... Csak ugye Cohen így nevezte el magukat...Úgy gondoltam Howard és Cohen lesz a villám és mennydörgés...Benn állnak a boxban 9-en. Nem lesz mégegyszer olyan hülye D edző, mint a Steelers volt. Ennek a meccsnek vége van szerintem. Márcsak reménykedni lehet, hogy Glennon még az eddiginél is vállalhatatlanabb lesz, s semmi és senki nem menti meg attól, hogy lecseréljék.
Tomcsik
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Úgy gondoltam Howard és Cohen lesz a villám és mennydörgés...Benn állnak a boxban 9-en. Nem lesz mégegyszer olyan hülye D edző, mint a Steelers volt. Ennek a meccsnek vége van szerintem. Márcsak reménykedni lehet, hogy Glennon még az eddiginél is vállalhatatlanabb lesz, s semmi és senki nem menti meg attól, hogy lecseréljék.
Tomcsik
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Amit mondasz, az alapvetően igaz, csak ha ezt egy amerikai médiumban fejtenéd ki, kapnál a pofádra 😀Most ezt pont nem éreztem annak, de ha gondolod betolok egyet majd valamikor. Csak nem értem ,hogy ezeknek a part széli riportereknek egy feladatuk van, hogy nézzenek ki jól, mert amit csinálnak azt egy olyan ember is meg tudná csinálni aki sosem látott még NFL-t. De akkor meg miért ilyen sehogy sem kinézők nőket tesznek oda.Amúgy ilyen part széli riporternek miért nem valami dekoratív 18ast tesznek be és miért egy 40es csatakancát. Nincs túl nehéz dolga, nem hinném, hogy sok idő lenne betanítani.Most letérdelek a szexista kommented elleni tiltakozásul
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 7 éve
nando89
3 894
Dec24, szenteste a Minesota ellen abban van minden bizodalmam a havat illetően 😊Imádom a viharokat/villámokat, de most bassza meg.Én már a hóviharokat várom.
shagi0206
twitch(4thline)