Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 2 éve
nando89
3 868
lemegy 3 negyed ,megfordítjük korrekt biráskodás mellett , van egy itélet ami szabályoknak megfelel ,és belenyulnak a zebrák ,hát ok..erre nehéz mit mondani.Na és itt bele kell nyúlniuk a bíróknak… Amikor nagyon kéne akkor persze hogy belenyúlnak…Végre lehet bírózni. Még ha nincs is alapja.
Tomcsik
Annyira szánalmas
SBL
több mint 2 éve
Tomcsik
8 008
Hát szerintem ki.A szabály az ok, de nem magától ment ki és meg is próbált egyből vissza jönni…Kilökték ?
Tomcsik
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 868
A szabály az ok, de nem magától ment ki és meg is próbált egyből vissza jönni…Kilökték ?
Tomcsik
több mint 2 éve
SBL
2 211
Na és itt bele kell nyúlniuk a bíróknak… Amikor nagyon kéne akkor persze hogy belenyúlnak…Végre lehet bírózni. Még ha nincs is alapja.
Tomcsik
Annyira szánalmas
több mint 2 éve
Tomcsik
8 008
A szabály az ok, de nem magától ment ki és meg is próbált egyből vissza jönni…
több mint 2 éve
Na jó valaki magyarázza el nekem hogy miért puntoltunk újra, még a spori is azt mondta be h muffed es bears ball
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
nando89
3 868
Na és itt bele kell nyúlniuk a bíróknak… Amikor nagyon kéne akkor persze hogy belenyúlnak…😀 oké..
Tomcsik
több mint 2 éve
Tomcsik
8 008
Na és itt bele kell nyúlniuk a bíróknak… Amikor nagyon kéne akkor persze hogy belenyúlnak…
több mint 2 éve
nando89
3 868
Ezt a paraszt szabalyt, koze nem volt a playhez erre nem adjak meg a tdtvalóban fasz szabály , de az
davemayer
több mint 2 éve
Ezt a paraszt szabalyt, koze nem volt a playhez erre nem adjak meg a tdtTD nem lehetett volna, muffed punt
davemayer
több mint 2 éve
Ujra punt???? Mi a fasz?????
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ezt a paraszt szabalyt, koze nem volt a playhez erre nem adjak meg a tdt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ezt tilos elpuntolni, itt a vége ha átadodelfelejtitek, hogy milyen ST van a másik oldalon
davemayer
több mint 2 éve
nando89
3 868
hát ezt köszönjük meg , sok küzünk nem volt hozza
több mint 2 éve
Ezt tilos elpuntolni, itt a vége ha átadod
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
mortirolo
1 050
Most 8 pont kellene. Esély rá: kb. 0.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Az offensenel elsult 2 nagy play, azon kívül az ST rendre kiváló field pozíciót adott át.Szerintem, ha szünetben nem engedik be Nagyot az öltözőbe most jobban állnának.Egy váratlanul jó első 30 perc után, legalábbis főleg ST szinten kaptunk egy reality checket újfent.
mortirolo
tüsi91
több mint 2 éve
SBL
2 211
ez nem volt egy hosszú puntArra ment, hogy ne hordják vissza.
gamerkr
Jó döntés!
több mint 2 éve
ez nem volt egy hosszú punt
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Szerintem, ha szünetben nem engedik be Nagyot az öltözőbe most jobban állnának.Egy váratlanul jó első 30 perc után, legalábbis főleg ST szinten kaptunk egy reality checket újfent.
mortirolo
több mint 2 éve
SBL
2 211
Nem kellene behúzni a kéziféket
több mint 2 éve
mortirolo
1 050
Szerintem, ha szünetben nem engedik be Nagyot az öltözőbe most jobban állnának.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 008
Na Rodgers megint jöhet a fél pályáról. Ez a kommentátor csapat meg te úr isten…