Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 2 éve
Az előbbi elkapásra miért nem ment piros?
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
...Na Ja aztán jöhetne vissza Vildor aki legalább annyira segíti a csapatot 😊Burns is segíti a csapatot. Igaz nem a mienket, de segít naKiraknám a... -ba az ilyet.
Tomcsik
mortirolo
Tomcsik
Két rossz közül én azt választanám, aki jövőre itt lesz, ha 4-5. cornerként is, de itt lesz.
Lehet Te nem így vagy vele, de Burnsből láttunk annyit, hogy Vildor jöhet vissza.
több mint 2 éve
mortirolo
1 050
Kiraknám mindkettőt. 😀Na Ja aztán jöhetne vissza Vildor aki legalább annyira segíti a csapatot 😊Burns is segíti a csapatot. Igaz nem a mienket, de segít naKiraknám a... -ba az ilyet.
Tomcsik
mortirolo
Tomcsik
több mint 2 éve
Nagyon érett már egy időkérés.az időkérések azért vannak, hogy elégessük őket.
nagylaza
Főleg 4th down-on.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 008
Na Ja aztán jöhetne vissza Vildor aki legalább annyira segíti a csapatot 😊Burns is segíti a csapatot. Igaz nem a mienket, de segít naKiraknám a... -ba az ilyet.
Tomcsik
mortirolo
több mint 2 éve
Nagyon érett már egy időkérés.
több mint 2 éve
mortirolo
1 050
Burns is segíti a csapatot. Igaz nem a mienket, de segít naKiraknám a... -ba az ilyet.
Tomcsik
több mint 2 éve
nando89
3 868
Ezzel vigyázz mindjárt jön iktiriad javítani 😀Big Dog de szeretem a palitmost olvastam twitteren, hogy akkor draftolták Mercedest, amióta Al Micheals SNF-et közvetít.
nando89
gamerkr
több mint 2 éve
Big Dog de szeretem a palitmost olvastam twitteren, hogy akkor draftolták Mercedest, amióta Al Micheals SNF-et közvetít.
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 868
Big Dog de szeretem a palit
több mint 2 éve
ehhh Graham nem segít.pedig két milyen szituból mozgott ki
több mint 2 éve
nando89
3 868
Ezért eza játék is mutatja Fieldsben benne van ...lesznek jobb társak ő bizony jo lesz .
több mint 2 éve
mortirolo
1 050
Most már mehet, hogy egyezzünk ki egy döntetlenben? 😀
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Hát itt a vége. Pont amikor dícsértem Jenkinst…Benne van első meccsen. Kihagyott 3-4 hónapot. Nem volt Tc-je sem. Hibátlan nem lesz.
Tomcsik
Kibaszott szánalmas chip volt Grahamtől btw.
Half time adjusment amiben Matt Nagy és stábja szintén nem volt erős most sem sikerült.
több mint 2 éve
Jó lenne a másodikat TD-vel indítani. Aztán kivédekezni + újabb TD. És így tovább.Eddig okés.
nagylaza
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 828
Aaron egy kibaszott zseni : )Jó ha ilyen labdát kap...
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
hu Rodgers nagyon biztos volt ebben
több mint 2 éve
nando89
3 868
Aaron egy kibaszott zseni : )
több mint 2 éve
Na akkor innentől garbage, kár érte de így is többet kaptunk mint vártunk
BEARS BABY!