Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 3 éve
basszus, szegény Montgomery
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
James007
1 853
áááááááááááááááá, ez ronda látvány volt..
több mint 3 éve
ime a másik kedvenc 12-sm.....eddig drukkoltam egy 7. Brédí gyűrűért...de pár hete már inkább legyen ÁÁÁÁÁronnak a 2.Megbeszéltük!
red5
több mint 3 éve
nando89
3 894
Hát nem 😀Szomszédok örülni fognak, vagy nem a parkettára gondoltál?Most álok neki , 1ig behozlak 😀Üdv urak , sérülés mentes jo derbit 😊Nálam nem garantált. Eléggé felöntöttem a garatra, 40 négyzetméter parkettafelszedés és betonfelverést követően.
nando89
Tactful Cactus
nando89
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
Szomszédok örülni fognak, vagy nem a parkettára gondoltál?Most álok neki , 1ig behozlak 😀Üdv urak , sérülés mentes jo derbit 😊Nálam nem garantált. Eléggé felöntöttem a garatra, 40 négyzetméter parkettafelszedés és betonfelverést követően.
nando89
Tactful Cactus
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
nando89
3 894
Most álok neki , 1ig behozlak 😀Üdv urak , sérülés mentes jo derbit 😊Nálam nem garantált. Eléggé felöntöttem a garatra, 40 négyzetméter parkettafelszedés és betonfelverést követően.
nando89
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Kampman
28 290
LaFleur challenge, ez az, ez tetszik, folytassuk a szép hagyományokat.
több mint 3 éve
Ilyet se láttam még.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
Üdv urak , sérülés mentes jo derbit 😊Nálam nem garantált. Eléggé felöntöttem a garatra, 40 négyzetméter parkettafelszedés és betonfelverést követően.
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
SBL
2 213
Ez a red flag nem minden idők leggyorsabbja?
több mint 3 éve
Kampman
28 290
hát nem egy Devin Hester
több mint 3 éve
nando89
3 894
Üdv urak , sérülés mentes jo derbit 😊
több mint 3 éve
Jó estét, Go Pack!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Nem akarom túlcifrázni: Go Pack Go!😊
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
Szép estét. Volt már pár legendás szezonzárója a két csapatnak.Jó szurkolást!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
jó estét, hajrá PackersGreen Bay Packers
10 QB Jordan Love
37 CB Josh Jackson
53 LB Jonathan Garvin
72 G Simon Stepaniak
87 TE Jace Sternberger
96 DL Kingsley Keke
Chicago Bears
24 CB Buster Skrine
26 S Deon Bush
33 CB Jaylon Johnson
73 OL Lachavious Simmons
75 NT Daniel McCullers
88 WR Riley Ridley
több mint 3 éve
22:25, ARENA4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal